- 18 Kasım 2024
- 113
- 57
- 23
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.801
Ay Allah'ım hadiBen 8+5 de görüldü baya bacağı falan
Aynı durum bendede var çok sivilcelendim ergenliğimde sivilcelenmediğim kadar. Minik sayıca çok bendeki. Gaz durumuda bende var ama farkettimki özellikle lahana brokoli karnabahar gbi şeyler yiyince gaz bombası oluyorum karnım şişiyo ve çok rahatsız ediyor. Masaj yapmak biraz rahatlatıyo birazda yürümek.Bende çok büyük sivilceler çıktı oysa ben ergenlikte bile çıkarmamıştım bide yemek sonrası aynen mide krampları yaşıyorum gazdan baskı oluyor çıkarana kadar kıvranıyorum
Ult görüntüsü bende çok şaşırdım bu kadar büyümesineAy Allah'ım hadiher gittiğimde nokta görüyorum değişik geliyo
Ah ne güzelll, gidin tabi, ben geçen sene bu zamanlar umredeydim, yarın gidelim deseler yine giderim. Fiziksel olarak biraz yorucu evet ama dinlene dinlene yaparsınız hiçbir şey olmaz Allahım izniyle. Orada zaten bir şey oluyor yorgunluk falan hissetmiyorsunuzArkadaşlar bizim eşimle umre planımız vardı ocak ayında. Hamilelik yoktu tabi ozaman. 3 aylık olacağım Allah Nasip ederse. Umre ye gidenimiz var mı. Yapabilir miyim sorun yaratırmı. Kimisi diyor yapamazsın. Kimisi diyor 3 aylıksın sorun olmaz. Doktorumda biraz fazla garantici biri. Gidebilirsin ama yorulduğun an tekerlikli sandalye ile devam etmen lazım dedi. Bilemedim
İyi akşamalar görüntü benim bebişle aynı bana kız dendi senin de kız büyük ihtimalSelam kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaymış. Bebiş gayet sağlıklı 11+5 di bugün gittim 11+6 ölçtü. Çok şükür güzel şekilde büyümüş, ense kalınlığı iyiymiş, kollarını bacaklarını, burun kemigini her şeyini gördük küçük pıtpıtları dinledik cinsiyet ile ilgili tahmin yaptı bu arada %90 bir ihtimal söyledi tahmini olan var mııbu arada ikili test için kan verdim. Eskişehirdeyim zaten Osmangazi'de fetal DNA yaptirabiliyorsan yaptır dedi çok uygun rakamı içinde şüphe kalmaz dedi. Bebekte bir sıkıntı olduğu için değil rakamı uygun olduğu için söylüyorum dedi bakalım randevu alacağım
Recep Has, Atıl yükselKızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Evet zaten kızımda da böyleydi görüntüsüİyi akşamalar görüntü benim bebişle aynı bana kız dendi senin de kız büyük ihtimal
Sağlıkla gelsin minik prenses benimde bir kızım bir oğlum var kızım inanılmaz mutlu oldu kardeşinin kız olduğunu duyunca birbirlerine arkadaş olular bende sevindim kız kardeş başka yaEvet zaten kızımda da böyleydi görüntüsümuhtemelen kız Dr um %90 dedi kızımda da öyle demişti öyle oldu nasip işte
Devlet meselesi miymiş sen yokken kim yapıyor çok mu zor iki tencere kaldırmak, çok şükür ya ben de şimdi çaya gittik ordan geldim kaynanam çayımı verdi elime görümcem cerezimi getirdi elime, sakın kalkma diye beni yiyorlar, diyorum tek hamile ben miyim diye yok sakın otur, kaldırma bişey tutma, ne bileyim biraz vicdan meselesi sanırımKızlar ya gece gece modum düştü kaynanamda kalıyoruz çay içildi içeri gitti büyükler bende mutfağı toplıyım dedim topladım ocağı flan sildim çöpü aldım biraz da ağrım vardı yaptım yine de tencereleri dolaba koymamışım kaynanam kalkmıs ismimi duydum mutfaktan esim yanındaydı sordum ne dedi diye tencereyi koymamıs Melike demis esim de yiyecek heralde ondan demis o kadar is gördüm onu görmüs yani unutmustum moralim bozuldu anneme gitmek istiyorum evim cok soğuk ısınmıyor kalamıyorum o yüzden evim de
Herkes kendi karakterini yansıtır can sıkıcı bi durum ama hiiiç canını sıkma. Biz anneler pozitif ve mutlu olacağızki bebişlerimizede yansısınKızlar ya gece gece modum düştü kaynanamda kalıyoruz çay içildi içeri gitti büyükler bende mutfağı toplıyım dedim topladım ocağı flan sildim çöpü aldım biraz da ağrım vardı yaptım yine de tencereleri dolaba koymamışım kaynanam kalkmıs ismimi duydum mutfaktan esim yanındaydı sordum ne dedi diye tencereyi koymamıs Melike demis esim de yiyecek heralde ondan demis o kadar is gördüm onu görmüs yani unutmustum moralim bozuldu anneme gitmek istiyorum evim cok soğuk ısınmıyor kalamıyorum o yüzden evim de
Aminn canım çok haklısın doktor bana sıfır stres olacak gözlerin de stres var dedi stres yapmamaya özen gösteriyorum ama alınıyorum bu tarz durumlara o da böyle bir insan diyip geçiyorumHerkes kendi karakterini yansıtır can sıkıcı bi durum ama hiiiç canını sıkma. Biz anneler pozitif ve mutlu olacağızki bebişlerimizede yansısıninş.bi an önce kendi evine geçersin.
normal de iyidir kötü bir insan değil bazen boş konuşur öyle bir insan deyip geçiyorum yoksa düşünür sağol sun bazen saçmalıyor alışmaya çalışıyorumDevlet meselesi miymiş sen yokken kim yapıyor çok mu zor iki tencere kaldırmak, çok şükür ya ben de şimdi çaya gittik ordan geldim kaynanam çayımı verdi elime görümcem cerezimi getirdi elime, sakın kalkma diye beni yiyorlar, diyorum tek hamile ben miyim diye yok sakın otur, kaldırma bişey tutma, ne bileyim biraz vicdan meselesi sanırım
Eşime de dedim öyle diyeceğine eline sağlık deyip iki tencereyi de kendi kaldırsaydı dedim eşim de bisey diyemedi unutmuştur dedim aşkım dedi boşver bisi olmaz dedi bende ağrım var yine de yaptım zor bisey değil iki tencereyi kaldırmak böyle şeylerr alınıyorum dedimAminn canım çok haklısın doktor bana sıfır stres olacak gözlerin de stres var dedi stres yapmamaya özen gösteriyorum ama alınıyorum bu tarz durumlara o da böyle bir insan diyip geçiyorum
Eşime de dedim öyle diyeceğine eline sağlık deyip iki tencereyi de kendi kaldırsaydı dedim eşim de bisey diyemedi unutmuştur dedim aşkım dedi boşver bisi olmaz dedi bende ağrım var yine de yaptım zor bisey değil iki tencereyi kaldırmak böyle şeylerr alınıyorum dedimDevlet meselesi miymiş sen yokken kim yapıyor çok mu zor iki tencere kaldırmak, çok şükür ya ben de şimdi çaya gittik ordan geldim kaynanam çayımı verdi elime görümcem cerezimi getirdi elime, sakın kalkma diye beni yiyorlar, diyorum tek hamile ben miyim diye yok sakın otur, kaldırma bişey tutma, ne bileyim biraz vicdan meselesi sanırım
Bence de eminim kız kardes başkadırSağlıkla gelsin minik prenses benimde bir kızım bir oğlum var kızım inanılmaz mutlu oldu kardeşinin kız olduğunu duyunca birbirlerine arkadaş olular bende sevindim kız kardeş başka ya
Kesede gelişim vardı ama bebekte yoktu kontrolden 1 hafta geçmesine rağmenAllah yardımcın olsun canım sebebi neydi bir anda mı oldu
Bende sizin gibi dün kürtaj oldum. Hemde ikizlermiş onunla aynı gün öğrendim kalplerinin durduğunu… çok geçmiş olsun… inşallah bunu da atlatacağız…Ben bugün kürtaj oldum nasip değilmiş listeden silebilirsiniz
Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum
Merhaba affınıza sığınarak ben bu ultrason görüntünüzü ekran görüntüsü almıştım. Eşime gösterip gösterip ne kadar komik (tatlı) ve muhteşem olduğundan bahsedip duruyorum. Arada bir kendim de bakıp gülümsüyorum (Lütfen deli olduğumu düşünmeyin). Çünkü bebeğinizin pozisyonu o kadar iyi ki. Rabbim ol deyince ne güzellikler oluşuyor. Bu haftada el ve ayaklardaki perdelenmeler kalkmış oluyormuş yani bebek 2 cm falan ama parmakları var bana çok muhteşem geliyor bu durum. Allah sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah. Bebeğinize de maşallah subhanallah hakkınızı helal edin lütfen.Ult görüntüsü bende çok şaşırdım bu kadar büyümesine