Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    24
Bende çok büyük sivilceler çıktı oysa ben ergenlikte bile çıkarmamıştım bide yemek sonrası aynen mide krampları yaşıyorum gazdan baskı oluyor çıkarana kadar kıvranıyorum
Aynı durum bendede var çok sivilcelendim ergenliğimde sivilcelenmediğim kadar. Minik sayıca çok bendeki. Gaz durumuda bende var ama farkettimki özellikle lahana brokoli karnabahar gbi şeyler yiyince gaz bombası oluyorum karnım şişiyo ve çok rahatsız ediyor. Masaj yapmak biraz rahatlatıyo birazda yürümek.

Kızlar ya gece gece modum düştü kaynanamda kalıyoruz çay içildi içeri gitti büyükler bende mutfağı toplıyım dedim topladım ocağı flan sildim çöpü aldım biraz da ağrım vardı yaptım yine de tencereleri dolaba koymamışım kaynanam kalkmıs ismimi duydum mutfaktan esim yanındaydı sordum ne dedi diye tencereyi koymamıs Melike demis esim de yiyecek heralde ondan demis o kadar is gördüm onu görmüs yani unutmustum moralim bozuldu anneme gitmek istiyorum evim cok soğuk ısınmıyor kalamıyorum o yüzden evim de

Ah ne güzelll, gidin tabi, ben geçen sene bu zamanlar umredeydim, yarın gidelim deseler yine giderim. Fiziksel olarak biraz yorucu evet ama dinlene dinlene yaparsınız hiçbir şey olmaz Allahım izniyle. Orada zaten bir şey oluyor yorgunluk falan hissetmiyorsunuz

İyi akşamalar görüntü benim bebişle aynı bana kız dendi senin de kız büyük ihtimal

Evet zaten kızımda da böyleydi görüntüsü muhtemelen kız Dr um %90 dedi kızımda da öyle demişti öyle oldu nasip işte
Sağlıkla gelsin minik prenses benimde bir kızım bir oğlum var kızım inanılmaz mutlu oldu kardeşinin kız olduğunu duyunca birbirlerine arkadaş olular bende sevindim kız kardeş başka ya

Devlet meselesi miymiş sen yokken kim yapıyor çok mu zor iki tencere kaldırmak, çok şükür ya ben de şimdi çaya gittik ordan geldim kaynanam çayımı verdi elime görümcem cerezimi getirdi elime, sakın kalkma diye beni yiyorlar, diyorum tek hamile ben miyim diye yok sakın otur, kaldırma bişey tutma, ne bileyim biraz vicdan meselesi sanırım

Herkes kendi karakterini yansıtır can sıkıcı bi durum ama hiiiç canını sıkma. Biz anneler pozitif ve mutlu olacağızki bebişlerimizede yansısın inş.bi an önce kendi evine geçersin.

Herkes kendi karakterini yansıtır can sıkıcı bi durum ama hiiiç canını sıkma. Biz anneler pozitif ve mutlu olacağızki bebişlerimizede yansısın inş.bi an önce kendi evine geçersin.
Aminn canım çok haklısın doktor bana sıfır stres olacak gözlerin de stres var dedi stres yapmamaya özen gösteriyorum ama alınıyorum bu tarz durumlara o da böyle bir insan diyip geçiyorum

normal de iyidir kötü bir insan değil bazen boş konuşur öyle bir insan deyip geçiyorum yoksa düşünür sağol sun bazen saçmalıyor alışmaya çalışıyorum

Aminn canım çok haklısın doktor bana sıfır stres olacak gözlerin de stres var dedi stres yapmamaya özen gösteriyorum ama alınıyorum bu tarz durumlara o da böyle bir insan diyip geçiyorum
Eşime de dedim öyle diyeceğine eline sağlık deyip iki tencereyi de kendi kaldırsaydı dedim eşim de bisey diyemedi unutmuştur dedim aşkım dedi boşver bisi olmaz dedi bende ağrım var yine de yaptım zor bisey değil iki tencereyi kaldırmak böyle şeylerr alınıyorum dedim

Eşime de dedim öyle diyeceğine eline sağlık deyip iki tencereyi de kendi kaldırsaydı dedim eşim de bisey diyemedi unutmuştur dedim aşkım dedi boşver bisi olmaz dedi bende ağrım var yine de yaptım zor bisey değil iki tencereyi kaldırmak böyle şeylerr alınıyorum dedim

Sağlıkla gelsin minik prenses benimde bir kızım bir oğlum var kızım inanılmaz mutlu oldu kardeşinin kız olduğunu duyunca birbirlerine arkadaş olular bende sevindim kız kardeş başka ya
Bence de eminim kız kardes başkadır ben iki erkek ortasında büyüdüm abimden de erkek kardeşinden de çokkk memnunum bin şükür ama bir de kız kardeşim olsaydı nasıl olurdu diye hep düşünmüşümdür nasip benim çocuklarıma imiş amin inşallah hepimizin yavruları sağlıkla sihhatle gelsinler

Kızlar selamın aleyküm ben mide bulantısı açlık hakkında bize bi soru soracaktım…
Kızlar ben 7 veya 8 gibi akşam yemeği yiyorum saat 11 12 gibi yine açıyorum midem bulanıyor yiyorum bu gelişte az yediğim halde sanki 3 ekmek yemişim gibi hazımedemiyorum duphalac ve sade soda içiyorum yinede kıvranıyorum sizdede yemekten hemen 3 saat sonra acıkan varmı ? Bu sabah mide bulantım vardı bitane bisküvi yedim bulantım geçsin diye onuda çıkardım yani tokta olsam bulanıyorum açta olsam bulanıyorum…oluyormu sizdede çözüme açığım teşekkür ederim

Ult görüntüsü bende çok şaşırdım bu kadar büyümesine
Merhaba affınıza sığınarak ben bu ultrason görüntünüzü ekran görüntüsü almıştım. Eşime gösterip gösterip ne kadar komik (tatlı) ve muhteşem olduğundan bahsedip duruyorum. Arada bir kendim de bakıp gülümsüyorum (Lütfen deli olduğumu düşünmeyin). Çünkü bebeğinizin pozisyonu o kadar iyi ki. Rabbim ol deyince ne güzellikler oluşuyor. Bu haftada el ve ayaklardaki perdelenmeler kalkmış oluyormuş yani bebek 2 cm falan ama parmakları var bana çok muhteşem geliyor bu durum. Allah sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah. Bebeğinize de maşallah subhanallah hakkınızı helal edin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…