-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.921
İlk önce bende anlamadım bu kadar ısrarcı olunca eşim anlamisti gerçektenAynen kuzucum eşimin beni anlaması yetti resmen. Kendimi yalnız hissediyordum bi anda kalktı tüm o düşünce resmen. Gerisini Allah’ın izniyle hallederiz inşallah.
Ben de aşerdiğimi anlamadım biliyor musun canım yaprak sarması istiyor diyip duruyordum eşim sen sanırım aşeriyorsun dedi öyle anladım
Demekki aseriyomussun canım her hamile sarma aseriyo demekkiBenim de yeni hamileyken 4 haftalıkken canım sarma istiyordu hep aseriyor muydum ki?
Kaçıncı haftadasiniz peki bende bekleyemem diye biraz erken gitmeyi planlıyorumBugün 2li taramamiz vardi ense kalınlığı normal dedi doktor 1.3mus burun kemiği de varmış cinsiyet tahmini de yaptı :) kesin değil ama erkeğe benziyor dedi ama sanki pipisini bende gördüm
11.hafta girer girmez gidince birşey görmüyorKaçıncı haftadasiniz peki bende bekleyemem diye biraz erken gitmeyi planlıyorum
12 yım 13 ortaları gitsemmi11.hafta girer girmez gidince birşey görmüyor
Durabildigin kadar sabret 13falan iyidir12 yım 13 ortaları gitsemmi
Drum 10 Ocak dedi gerçi çok bişey kalmadı bide cinsiyet partisini bekleyeceğiz ne kadar erken ogrenirsek o kadar iyiDurabildigin kadar sabret 13falan iyidir
11+5 ama ultrasona göre tam 12 :) sizKaçıncı haftadasiniz peki bende bekleyemem diye biraz erken gitmeyi planlıyorum
Bendim bendim oBenim ailem başka şehirde, kv yakın oturuyor ama bir kere bile hadi akşam gelin şunu bunu yapayım diye davet etmemiştir 4 senedir. Biz deriz canımız şunu çekti o zaman yapar hakkını da yemeyeyim. Bence kötü niyetten değil çok iç içe olmak istemiyor, sınırını biliyor. Komşum vs de yok öyle yemek yapacak, en yakın dostlarım da çalışan çoluklu çocuklu insanlar İstanbul gibi yerde elimiz hemen birbirimize yetemiyor. Sizin anlayacağınız ben çok uzun yıllardır hiçkimseden bir şey beklemeyerek parama geçer sözüm diyip yardımcı çalıştırıyorum. Zaten çocukları da öyle büyüttüm mecburen. Böyle zamanlarda o kadar çok yalnız kaldım ki buradan kimdi unuttum biri arkadaşlarım pişirip getiriyor falan diyince şaşırdım. Maşallah Allah hepimizin karşısına böyle insanlar çıkartsın. Ben bütün gün koltuktan/yataktan kalkamayacak kadar bitkinim son 10 gündür, aileye arkadaşa güvensek aç bilaçtık. Bİr şey anlatma niyetiyle yazmaya başladım ne olduğunu unutarak eksi iq beynimle hepinize kolaylıklar diliyorum
Rabbim hepimize hayırlı eşler nasip etsin arkadaşlar. Gerçekten öyle. Hepimizin annesi elbet iyi ama çoğu zaman yanımızda sadece eşlerimiz oluyor. Hepimize hayırlı, vicdanlı yardımcı eşler diliyorum.Ağzın bal yesin enişte
Helal olsun.
Tek başına hamilelik geçirmiş, sezeryan yaptığı gece tek başına hastanede kalmış (kocası bütün gece uyudugu için, yataktan dikişli haliyle defalarca kalkıp çocuğu emzirip yerine koymus) ve doğumdan sonra da (ilk bir hafta annemde kaldım) çocuğuna tek başına bakmış biri olarak şunu diyim; insanın en çok yardıma ihtiyacı old zaman, hamilelik-lohusalık dönemi. İyi ki annelerimiz var. Belki anne gibi kv ler de var (ama benim payıma düşmedi)
Diyeceğim o ki, bu kısa vadeli yardımlar kıymetli olsa da, asıl önemli olan evdeki eştir. Annem dökülüp saçılsa, Kv yollarıma yatsa yine de eşimin yardımı gibi makbule geçmez. Uzun vadede babadır en büyük yardımcı. Allah da öyle hikmetle bu dengeyi kurmuş.İş ki, eş halimizden anlasın. Bize yar ve yardımcı olsun. Rabbim de yanımızdan, başımızdan eksik etmesin.
Kaç haftalık siniz ben 10+3Bende çok büyük sivilceler çıktı oysa ben ergenlikte bile çıkarmamıştım bide yemek sonrası aynen mide krampları yaşıyorum gazdan baskı oluyor çıkarana kadar kıvranıyorum
Hormonlardan olabilir kesinlikle!! Ben normalde pek bi sevgi doluyumdur ama deccale döndüm resmen, böyle bir tahammülsüzlük böyle bir alınganlık yok! 2. Trimesterde normale dönüyorduk değil mi ya? Ben bana gıcığım, evdekilere yazıkBendim bendim oçok şükür arkadaş konusunda şanslıyız allahtan. Çok yakın bi arkadaşım var evlerimiz de yakın. O geçen sene doğum yaptı. Kimsesi de yok bu şehirde. Çocuktan dolayı yemek falan yapamazdı hep götürdüm geçen sene. Evine gittim yemek yaptım evini temizledim. Şimdi de sağolsun o hep getiriyor çağırıyor. Haftada bi iki de gelip serum takıyor sağolsun çok yönlü arkadaş Allah herkese nasip etsin ama insan tabi kv den de bekliyor. Çok da severim aslında bu zamana kadar bir defa incitmemiştir beni. Belki ben hamilelikten alınganlık yapmışımdır o da olabilir. Şimdi elimi aramış haftaya her gün gelin diyor mesela. Yine de rabbim kimseye muhtaç etmez inşallah hiç birimizi
Cinsiyet partisine ergen oğlum çok cringe diyerek veto oyu verdi, ay ben zaten öğrendikten sonra bekleyemem, çatlarım:) Rol de yapamamDrum 10 Ocak dedi gerçi çok bişey kalmadı bide cinsiyet partisini bekleyeceğiz ne kadar erken ogrenirsek o kadar iyi