Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    26
İlk önce bende anlamadım bu kadar ısrarcı olunca eşim anlamisti gerçekten
Benim de yeni hamileyken 4 haftalıkken canım sarma istiyordu hep aseriyor muydum ki?
Demekki aseriyomussun canım her hamile sarma aseriyo demekki

Ben 3gundur yediğim hicbirseyi çıkarmadım ya çok ilginç hafifliyor mu acaba bulantı ekşime yanma var full ama bulantı kontrol edilir durumda, bir meyveye takildim hastaneden gelirken Trabzon hurması aldım, kestane aldım dizdim önüme şimdi portakal muz kestane hurma soğuk soğuk sanki orucum oruç bozdum ne bileyim meyveye doyamadım bı tuhafim.sonu kötü bitmese bari

Benim ailem başka şehirde, kv yakın oturuyor ama bir kere bile hadi akşam gelin şunu bunu yapayım diye davet etmemiştir 4 senedir. Biz deriz canımız şunu çekti o zaman yapar hakkını da yemeyeyim. Bence kötü niyetten değil çok iç içe olmak istemiyor, sınırını biliyor. Komşum vs de yok öyle yemek yapacak, en yakın dostlarım da çalışan çoluklu çocuklu insanlar İstanbul gibi yerde elimiz hemen birbirimize yetemiyor. Sizin anlayacağınız ben çok uzun yıllardır hiçkimseden bir şey beklemeyerek parama geçer sözüm diyip yardımcı çalıştırıyorum. Zaten çocukları da öyle büyüttüm mecburen. Böyle zamanlarda o kadar çok yalnız kaldım ki buradan kimdi unuttum biri arkadaşlarım pişirip getiriyor falan diyince şaşırdım. Maşallah Allah hepimizin karşısına böyle insanlar çıkartsın. Ben bütün gün koltuktan/yataktan kalkamayacak kadar bitkinim son 10 gündür, aileye arkadaşa güvensek aç bilaçtık. Bİr şey anlatma niyetiyle yazmaya başladım ne olduğunu unutarak eksi iq beynimle hepinize kolaylıklar diliyorum

Bendim bendim o çok şükür arkadaş konusunda şanslıyız allahtan. Çok yakın bi arkadaşım var evlerimiz de yakın. O geçen sene doğum yaptı. Kimsesi de yok bu şehirde. Çocuktan dolayı yemek falan yapamazdı hep götürdüm geçen sene. Evine gittim yemek yaptım evini temizledim. Şimdi de sağolsun o hep getiriyor çağırıyor. Haftada bi iki de gelip serum takıyor sağolsun çok yönlü arkadaş Allah herkese nasip etsin ama insan tabi kv den de bekliyor. Çok da severim aslında bu zamana kadar bir defa incitmemiştir beni. Belki ben hamilelikten alınganlık yapmışımdır o da olabilir. Şimdi elimi aramış haftaya her gün gelin diyor mesela. Yine de rabbim kimseye muhtaç etmez inşallah hiç birimizi

Rabbim hepimize hayırlı eşler nasip etsin arkadaşlar. Gerçekten öyle. Hepimizin annesi elbet iyi ama çoğu zaman yanımızda sadece eşlerimiz oluyor. Hepimize hayırlı, vicdanlı yardımcı eşler diliyorum.

Ayy kizlarr bı içimi dokeyim size ..
Foruma girmisken eski mesaj yazdığım forumlara bakmak istedim 2016 yılından bu yana klomen çatlatma iğnesi hamilelik belirtileri aşılama tüp bebek tedavisi forumların hepsine yorumlar yapmışım o günlerde ne kadar istekli ne kadar bu konuda dertli olduğum geldi aklıma saçma sapan şeyleri hamilelik belirtileri mi diye sormusum mesela şuan gülüyorum evet ama o zamanlarda yalvarıyodum Rabbime inşallah gerçek bı belirtidir diye adetime günler kala hallenmeler mi dersiniz aşılamanin bilmem kaçıncı günü yaşadığım saftirik belirtiler mi şimdi ise sizinle burada cinsiyet mide bulantısı vs sikayetlerimizi konuşuyorum maziye bakınca bırden hüzün çöktü sonra yukardan bildirim geldi temmuz anneleri forumdan mesaj var diye sukretttim hemen gülümsedim Rabbime şükürler olsun yıllarca bugünleri sabırsızlıkla beklemisim şuan yaşadığım bı kusmayı bile nasıl istemiştim herşey belirti gibi geliyormuş o dönemde tabi hepsi hüsran o dönem yıllarca bekledim şükür kavusturana böyle içimi dökmek istedim sizede

Hormonlardan olabilir kesinlikle!! Ben normalde pek bi sevgi doluyumdur ama deccale döndüm resmen, böyle bir tahammülsüzlük böyle bir alınganlık yok! 2. Trimesterde normale dönüyorduk değil mi ya? Ben bana gıcığım, evdekilere yazık diğer hamileliklerimden çok çok farklı, ben ben değilim resmen, yaşlı bünye kaldıramadı mı acaba diyorum.

Ayrıca karnım oldu 4-5 aylık gibi, kaşlarımın tam ortasında koca bir sivilce, nilezik olan saatim artık sıkıyor ödem öyle böyle değ
Drum 10 Ocak dedi gerçi çok bişey kalmadı bide cinsiyet partisini bekleyeceğiz ne kadar erken ogrenirsek o kadar iyi
Cinsiyet partisine ergen oğlum çok cringe diyerek veto oyu verdi, ay ben zaten öğrendikten sonra bekleyemem, çatlarım:) Rol de yapamam Bizim zamanımızda yoktu böyle baby shower falan kısa bi heveslendimdi, vazgeçtim.

Kızlar herkese merhaba bir sorum olacaktı dün ikili test yaptırdım burun kemiği gözüktü ense kalınlığıda düzgün çıktı ama kan sonucu daha gelmedi doktorda %85 yanlış çıkabiliyormuş sonuçlar bir sorun yoktur değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…