- 29 Ekim 2020
- 1.592
- 3.286
- 32
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.901
Hiç anlamıyorum kuzum ama nedense içime erkek doğduHadi cinsiyet tahminlerinizi de alayım ben erkek hissediyordum hep ama bakalım ne olacak
Çok zor böyle zamanda etrafında işini görecek hiç kimse olmaması. İlkinde covid dönemiydi evde sürüne sürüne ogure ogure iş yapıyordum. Annemler ilçede özürlü dayım var ona bakıyorlar. Bir de covid dönemi fazla gelip gidemediler. KV burada gonderebildigi kadar gönderdi sağolsun ama surekli yardım eden birinin olması başka. Şimdi de en başlarda halsizlikten ölüyordum kolumu kaldıracak gözümü açacak halim yoktu bırak yemek yapmayı iş yapmayı. Çok şükür azaldı bu süreçte gittim 2 hafta annemlerde kaldım. Nasıl iyi geldi. Diyeceğim o ki hamilelikte yardım şart. Ama bazıları da laydimde olduğu gibi daha üstüne biner bırak yardımı. Allah herkesi anlayışlı iyi insanlarla karşılaştırsın.İnşallah 12. Haftada son bulacak bacımmm öyle ümit ediyorum. Az sabır
Yaaa sen de mi ilkinde koviddeydi, ben de öyleydim amaannn ne sinir bozucuyduÇok zor böyle zamanda etrafında işini görecek hiç kimse olmaması. İlkinde covid dönemiydi evde sürüne sürüne ogure ogure iş yapıyordum. Annemler ilçede özürlü dayım var ona bakıyorlar. Bir de covid dönemi fazla gelip gidemediler. KV burada gonderebildigi kadar gönderdi sağolsun ama surekli yardım eden birinin olması başka. Şimdi de en başlarda halsizlikten ölüyordum kolumu kaldıracak gözümü açacak halim yoktu bırak yemek yapmayı iş yapmayı. Çok şükür azaldı bu süreçte gittim 2 hafta annemlerde kaldım. Nasıl iyi geldi. Diyeceğim o ki hamilelikte yardım şart. Ama bazıları da laydimde olduğu gibi daha üstüne biner bırak yardımı. Allah herkesi anlayışlı iyi insanlarla karşılaştırsın.Afiyetle yiyebil inşallah sarmanı da
Amin kuzucumm. Ah çalışmasam keşke giderdim valla çok da iyi olurdu ama hem çalışıyorum hem de uzun yol yasak bi süreÇok zor böyle zamanda etrafında işini görecek hiç kimse olmaması. İlkinde covid dönemiydi evde sürüne sürüne ogure ogure iş yapıyordum. Annemler ilçede özürlü dayım var ona bakıyorlar. Bir de covid dönemi fazla gelip gidemediler. KV burada gonderebildigi kadar gönderdi sağolsun ama surekli yardım eden birinin olması başka. Şimdi de en başlarda halsizlikten ölüyordum kolumu kaldıracak gözümü açacak halim yoktu bırak yemek yapmayı iş yapmayı. Çok şükür azaldı bu süreçte gittim 2 hafta annemlerde kaldım. Nasıl iyi geldi. Diyeceğim o ki hamilelikte yardım şart. Ama bazıları da laydimde olduğu gibi daha üstüne biner bırak yardımı. Allah herkesi anlayışlı iyi insanlarla karşılaştırsın.Afiyetle yiyebil inşallah sarmanı da
Hem de çok sinir bozucuydu ya zor zamanlardi. Maske ile doğum yapmıştım gıcık olmuştum maskeye falanYaaa sen de mi ilkinde koviddeydi, ben de öyleydim amaannn ne sinir bozucuydu
Allah kolaylık versin canım benimAmin kuzucumm. Ah çalışmasam keşke giderdim valla çok da iyi olurdu ama hem çalışıyorum hem de uzun yol yasak bi süreyasaklar bitsin de izin alıp bi süre gideceğim ama
Çok sevindim canım benim bebisin iyi olmasına senin iyi olmana.Kontrolum sorunsuz gecti
Yukardan 35 mm olcunce rahim agzini asagiya gerek duymadi daha fazladir zaten diye bende hic ses etmedim
Serklaj ama yinede oneriyor rahimde sekil bozuklugu olanlarin %40 i erken dogum riski tasiyormus. Suan sorun olmasa bile 20. Haftalardan sonra sorun yasayabilirmisim ve acil operasyon gerekebilirmis. Boyle bisey yasamamaktansa onlem olarak simdiden yapalim diyor. Yilbasindan sonra planlayalim mutlaka dedi
Bebekte gayet iyiydi hop asagi hop yukari kayiyordu icerde
Kız diyorumKızlar keşke biri baksa ultrasona cinsiyet tahmini yapsa 11 artı 2 ama 16. Haftada cinsiyet diycekmiş doktor
Eki Görüntüle 3527676
O kadar iyi anlıyorum ki... Yakın zamanda bende aynı şeyleri yazmıştım hatta. Bizim iki tarafta uzakta ama böyle varken yok olmasindansa uzak olmaları daha iyi tabi. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Annenizin gelecek olmasına çok sevindim güzel günler yakın ne mutluAy kızlar ya bu sefer dert yanmaya geldim sizeartık 9. Haftanın yarısına geldik 10 olacağız neredeyse. 2 aydan fazla yaniii. Bu süreçte asla evde bir şey pişiremiyorum kendi pişirdiğim şeyi asla yiyemiyorum. Eşim pişirse de kokusundan rahatsız olup yine yiyemiyorum. Yemeğin evde pişmemiş olması gerek kendi ailem şehir dışında. Felçli bir dedem var ona bakıyorlar. Annem yanına geleyim diye çok ısrar etti ama babam yalnız zorlanır diye istemedim. Haftaya dedem amcamlara geçtiğinde gelecekler ve bir süre kalacaklar çok şükür. Bu zamana kadar da çoğu kez arkadaşlarımıza gittik orada yedik yemeklerimizi sağolsunlar. Bugün de 2 ay sonra ilk defa kayınvalidemlere gidecektik. Canım uzun süredir yaprak sarması istiyordu bu aşerme mi bilmiyorum ama özellikle söyledim. Cuma günü gelin yapayım dedi. Bugün de gerçekten yine bol kusmalı bir gündeyim. Arkadaşım yemek getirecekti yok kayınvalideme gideceğiz dedim. Eşim biraz önce aramış geliyoruz dimi diye kayınvalidem de yok ben çağırmadım demiş. Başka zaman yaparım gelirsiniz demiş. Yani 3-4 kere konuştuk bugün için nasıl böyle oldu anlamadım. Şimdi kendim yaprak aldım kendim sarıyorum eşim de kızdı niye sen yapıyorsun annem yapardı diye. Siz olsanız ne yapardınız. Akşam akşam kendi kendime mi sinirlendim hamilelik hormonları mıdır anlamadım ben mi abartıyorum şu an
ErkekEki Görüntüle 3527687 tahmini olan var mı?
Eşim eve gelince durumumu anladı iyi misin gel konuşalım falan dedi. Ben de anlattım abartmadan. Haklısın son 4-5 gündür misafir ağırlıyor öncesinde de hastaydı zaten ama şu an biz daha önemliyiz misafir ağırlamasına hiç gerek yoktu ben de görüyorum her şeyi haklısın dedi. Sonra annesi beni aradı ben açmak istemedim telefonu eşimi aramış. Ne yediniz ne yaptınız falan diye sormuş. Eşim de yanımızda bi annemiz yok ki gelsin yemeğimizi yapsın diye şakayla karışık söyledi. Annesi de misafir vardı kaç gündür falan dedi. Eşim de bizim haftaya zaten sana ihtiyacımız olmayacak haftaya çağırsaydın misafir çok mu önemliydi İrem ne kadar zor durumda biliyor musun falan dedi. Eşim benim söyleyemediğim her şeyi söylediği için bi anda tüm sinirim geçti resmenO kadar iyi anlıyorum ki... Yakın zamanda bende aynı şeyleri yazmıştım hatta. Bizim iki tarafta uzakta ama böyle varken yok olmasindansa uzak olmaları daha iyi tabi. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Annenizin gelecek olmasına çok sevindim güzel günler yakın ne mutluşifa olsun bebise sarma. Bende olsam kendim yapardım abartmiyorsunuz
Ayy canım benim yaa benimde ilk aserdigim şeydi bu arada evde pisiremedim eşim konserve alıp gelmişti sonra düşük riskim olunca annem Konya'dan bana bakmaya gelip yapmıştı ne varsa analarda var boşver kayinvaliden biraz kabalık yapmışAy kızlar ya bu sefer dert yanmaya geldim sizeartık 9. Haftanın yarısına geldik 10 olacağız neredeyse. 2 aydan fazla yaniii. Bu süreçte asla evde bir şey pişiremiyorum kendi pişirdiğim şeyi asla yiyemiyorum. Eşim pişirse de kokusundan rahatsız olup yine yiyemiyorum. Yemeğin evde pişmemiş olması gerek kendi ailem şehir dışında. Felçli bir dedem var ona bakıyorlar. Annem yanına geleyim diye çok ısrar etti ama babam yalnız zorlanır diye istemedim. Haftaya dedem amcamlara geçtiğinde gelecekler ve bir süre kalacaklar çok şükür. Bu zamana kadar da çoğu kez arkadaşlarımıza gittik orada yedik yemeklerimizi sağolsunlar. Bugün de 2 ay sonra ilk defa kayınvalidemlere gidecektik. Canım uzun süredir yaprak sarması istiyordu bu aşerme mi bilmiyorum ama özellikle söyledim. Cuma günü gelin yapayım dedi. Bugün de gerçekten yine bol kusmalı bir gündeyim. Arkadaşım yemek getirecekti yok kayınvalideme gideceğiz dedim. Eşim biraz önce aramış geliyoruz dimi diye kayınvalidem de yok ben çağırmadım demiş. Başka zaman yaparım gelirsiniz demiş. Yani 3-4 kere konuştuk bugün için nasıl böyle oldu anlamadım. Şimdi kendim yaprak aldım kendim sarıyorum eşim de kızdı niye sen yapıyorsun annem yapardı diye. Siz olsanız ne yapardınız. Akşam akşam kendi kendime mi sinirlendim hamilelik hormonları mıdır anlamadım ben mi abartıyorum şu an
Biliyor musun benim eşim olsa böyle davranmazdi, o yüzden kayınvalidenin ne yaptigi ne yapmadığı önemli değil... Eşinin seni anlaması önemli... Üzerinde bile durma... Amin ya kimseye muhtaç etmesin hem deEşim eve gelince durumumu anladı iyi misin gel konuşalım falan dedi. Ben de anlattım abartmadan. Haklısın son 4-5 gündür misafir ağırlıyor öncesinde de hastaydı zaten ama şu an biz daha önemliyiz misafir ağırlamasına hiç gerek yoktu ben de görüyorum her şeyi haklısın dedi. Sonra annesi beni aradı ben açmak istemedim telefonu eşimi aramış. Ne yediniz ne yaptınız falan diye sormuş. Eşim de yanımızda bi annemiz yok ki gelsin yemeğimizi yapsın diye şakayla karışık söyledi. Annesi de misafir vardı kaç gündür falan dedi. Eşim de bizim haftaya zaten sana ihtiyacımız olmayacak haftaya çağırsaydın misafir çok mu önemliydi İrem ne kadar zor durumda biliyor musun falan dedi. Eşim benim söyleyemediğim her şeyi söylediği için bi anda tüm sinirim geçti resmenBi kaç saat sonra da annesi beni aradı ağlamış bi sürü. Çok üzüldüm misafire gelme diyemedim falan dedi. Pazar günü çağırdı nöbetçiyim dedim. Pazartesi gelin dedi. Annem gelecek muhtemelen gelmezse geliriz dedim ama bu sefer de ben vicdan yaptım. Eşime ara da biz idare ediyoruz ben sana şaka yaptım de aklı kalmasın boşver dedim. Hem sinirleniyorum hem kıyamıyorum nolcak böyle bilmiyorum vel hasıl sarmayı yaptım yedim çok şükür ne olursa olsun günün sonunda rabbim kimseye muhtaç etmesin dostlar lady peacock A acemianne92 K kafamdadelisorularrrrr
Benim de yeni hamileyken 4 haftalıkken canım sarma istiyordu hep aseriyor muydum ki?Ayy canım benim yaa benimde ilk aserdigim şeydi bu arada evde pisiremedim eşim konserve alıp gelmişti sonra düşük riskim olunca annem Konya'dan bana bakmaya gelip yapmıştı ne varsa analarda var boşver kayinvaliden biraz kabalık yapmış
Aynen kuzucum eşimin beni anlaması yetti resmen. Kendimi yalnız hissediyordum bi anda kalktı tüm o düşünce resmen. Gerisini Allah’ın izniyle hallederiz inşallah.Biliyor musun benim eşim olsa böyle davranmazdi, o yüzden kayınvalidenin ne yaptigi ne yapmadığı önemli değil... Eşinin seni anlaması önemli... Üzerinde bile durma... Amin ya kimseye muhtaç etmesin hem de
Ben de aşerdiğimi anlamadım biliyor musun canım yaprak sarması istiyor diyip duruyordum eşim sen sanırım aşeriyorsun dedi öyle anladımAyy canım benim yaa benimde ilk aserdigim şeydi bu arada evde pisiremedim eşim konserve alıp gelmişti sonra düşük riskim olunca annem Konya'dan bana bakmaya gelip yapmıştı ne varsa analarda var boşver kayinvaliden biraz kabalık yapmış
Ağzın bal yesin enişteEşim eve gelince durumumu anladı iyi misin gel konuşalım falan dedi. Ben de anlattım abartmadan. Haklısın son 4-5 gündür misafir ağırlıyor öncesinde de hastaydı zaten ama şu an biz daha önemliyiz misafir ağırlamasına hiç gerek yoktu ben de görüyorum her şeyi haklısın dedi. Sonra annesi beni aradı ben açmak istemedim telefonu eşimi aramış. Ne yediniz ne yaptınız falan diye sormuş. Eşim de yanımızda bi annemiz yok ki gelsin yemeğimizi yapsın diye şakayla karışık söyledi. Annesi de misafir vardı kaç gündür falan dedi. Eşim de bizim haftaya zaten sana ihtiyacımız olmayacak haftaya çağırsaydın misafir çok mu önemliydi İrem ne kadar zor durumda biliyor musun falan dedi. Eşim benim söyleyemediğim her şeyi söylediği için bi anda tüm sinirim geçti resmenBi kaç saat sonra da annesi beni aradı ağlamış bi sürü. Çok üzüldüm misafire gelme diyemedim falan dedi. Pazar günü çağırdı nöbetçiyim dedim. Pazartesi gelin dedi. Annem gelecek muhtemelen gelmezse geliriz dedim ama bu sefer de ben vicdan yaptım. Eşime ara da biz idare ediyoruz ben sana şaka yaptım de aklı kalmasın boşver dedim. Hem sinirleniyorum hem kıyamıyorum nolcak böyle bilmiyorum vel hasıl sarmayı yaptım yedim çok şükür ne olursa olsun günün sonunda rabbim kimseye muhtaç etmesin dostlar lady peacock A acemianne92 K kafamdadelisorularrrrr
Afiyet olsun canım benimEşim eve gelince durumumu anladı iyi misin gel konuşalım falan dedi. Ben de anlattım abartmadan. Haklısın son 4-5 gündür misafir ağırlıyor öncesinde de hastaydı zaten ama şu an biz daha önemliyiz misafir ağırlamasına hiç gerek yoktu ben de görüyorum her şeyi haklısın dedi. Sonra annesi beni aradı ben açmak istemedim telefonu eşimi aramış. Ne yediniz ne yaptınız falan diye sormuş. Eşim de yanımızda bi annemiz yok ki gelsin yemeğimizi yapsın diye şakayla karışık söyledi. Annesi de misafir vardı kaç gündür falan dedi. Eşim de bizim haftaya zaten sana ihtiyacımız olmayacak haftaya çağırsaydın misafir çok mu önemliydi İrem ne kadar zor durumda biliyor musun falan dedi. Eşim benim söyleyemediğim her şeyi söylediği için bi anda tüm sinirim geçti resmenBi kaç saat sonra da annesi beni aradı ağlamış bi sürü. Çok üzüldüm misafire gelme diyemedim falan dedi. Pazar günü çağırdı nöbetçiyim dedim. Pazartesi gelin dedi. Annem gelecek muhtemelen gelmezse geliriz dedim ama bu sefer de ben vicdan yaptım. Eşime ara da biz idare ediyoruz ben sana şaka yaptım de aklı kalmasın boşver dedim. Hem sinirleniyorum hem kıyamıyorum nolcak böyle bilmiyorum vel hasıl sarmayı yaptım yedim çok şükür ne olursa olsun günün sonunda rabbim kimseye muhtaç etmesin dostlar lady peacock A acemianne92 K kafamdadelisorularrrrr