Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Ay inşallah bende öyle düşünüyorum

İyi akşamlar kızlar, kabızlık sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba?

Ben çok rahatsızım şişkin ve sıkışmış hissediyorum. Lifli besleniyorum çok su içiyorum kayısı kurusu kemiriyorum ama bana mısın demiyor

Trabzon hurması yiyebiliyorsan biraz açken yesen rahatlatıyor, sabah aç karnına kayısı üzerine suyu denedin mi oda rahatlatır aslında ve beyaz lahana turşusu hem gaz çıkartıyor hem bağırsak güzel bosaltiyor, başka aklıma gelen yontem yok şimdi, bende çok uğraştım da bu ara iyiyim

Benim kabizligim yok ama zeytinyagi tuketiyorum, çavdar ekmeği yiyorum, su da içmek şart... Gerçi zaten yapiyorsundur bunları ama yine de söylemek istedim..

Kızlar ben folactive kullanıyorum, biraz önce içtim on dk geçmeden ne varsa çıkardım kustum ben içeyim mı bı folik asit daha, tereddüt ettim, reçete de doz asiminda problem oluşturmaz diyor da işte ne bileyim

Son düzenleme:
Canım ne güzel haber çok çok sevindim inşallah daha da iyi olacak bebiş ben inanıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cinsiyet için ilk belli olan seninki sanırım hayırlı olsun küçük bey geliyor sağlıkla gelsin inşallah

On dk bile sürmedi suyu içerken bı icim kötü oldu zaten de tuttum on dk sürmedi bence de emilmemistir reçete de doz asiminda problem olmaz diyor da bı tedirgin oldum bebişe zarar vermesin diye normalde üzerine düşünmeyeceğin şeye takıyorsun işte
Bence bir tane daha için, emilimi daha olmamıştır 10dk içinde

Ciddi misiiin Ay nasıl seviniyorum. Hayırlı olsun tekrardan 10 gün sonra ben de gideceğim 12+5'te bakalım tahminde bulunabilecekler mi
Bencede bulunur. Ilk defa bu kadar detayli inceledi zaten eller ayaklar burun goz kulak dudak idrar torbasi herseyini saydi tek tek masallah ve ilk defa hareket ettigini gordum asiri duygusal bi hismis patpat ayaklarini salliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…