- 2 Haziran 2022
- 199
- 75
- 30
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.241
Ay inşallah bende öyle düşünüyorumBenim de çok oldu kuzum 9. Haftamda çok endişenlenmiştim sorun mu var diye . 7 den sonra hızla büyüyormuş kese ve bebiş 9 da bende çok hissettim . Endişelenip gittiğimde doktora kesede bebek de kabak gibi net görünmüştü iyi bişey yani bu bebişin büyüyor
Kızlar bende 9 haftalığım bu ara vajinaya alt tarafa doğru hafif baskı oluyor. Hemen geçiyor korkuyorumBence bu 9 ve 10. Haftada bayağı kramplar oluyor bende de oluyor hafif bel ağrısı kasık batması gerilmesi baskı vs. Herhalde büyüyor diye
İşte aynısı özellikle temizlik yaparken ya da ayaktaKızlar bende 9 haftalığım bu ara vajinaya alt tarafa doğru hafif baskı oluyor. Hemen geçiyor korkuyorum
Trabzon hurması yiyebiliyorsan biraz açken yesen rahatlatıyor, sabah aç karnına kayısı üzerine suyu denedin mi oda rahatlatır aslında ve beyaz lahana turşusu hem gaz çıkartıyor hem bağırsak güzel bosaltiyor, başka aklıma gelen yontem yok şimdi, bende çok uğraştım da bu ara iyiyimİyi akşamlar kızlar, kabızlık sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba?
Ben çok rahatsızım şişkin ve sıkışmış hissediyorum. Lifli besleniyorum çok su içiyorum kayısı kurusu kemiriyorum ama bana mısın demiyor
Benim kabizligim yok ama zeytinyagi tuketiyorum, çavdar ekmeği yiyorum, su da içmek şart... Gerçi zaten yapiyorsundur bunları ama yine de söylemek istedim..İyi akşamlar kızlar, kabızlık sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba?
Ben çok rahatsızım şişkin ve sıkışmış hissediyorum. Lifli besleniyorum çok su içiyorum kayısı kurusu kemiriyorum ama bana mısın demiyor
Amin canım Allah razı olsun çabucak geçsin artıkAy kuzum benim ya allah sabır versin inşallah biran evvel sağ salim sağlığınıza kavuşursunuz . Neyse iyi tarafından bakalım sürekli kontrol altındasın doktor kontrolündesin .
2.23 çıkmıştı.Kızlar tsh 3.25 cıkmıs ilk tremwster için yüksek değil mi sizin kaç çıktı
Bacım sen bebeği gördün mü? Yazmadın hiçBence bu 9 ve 10. Haftada bayağı kramplar oluyor bende de oluyor hafif bel ağrısı kasık batması gerilmesi baskı vs. Herhalde büyüyor diye
Hoşgeldin aramızaSelam kizlar 9. Haftada kusmaya başladım. Berbat hissediyorum kendimi
Y YagmurrTanem öğrenmiş. ErkekEee cinsiyeti öğrenen var mi
Bende varimm
Canım ne güzel haber çok çok sevindim inşallah daha da iyi olacak bebiş ben inanıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cinsiyet için ilk belli olan seninki sanırım hayırlı olsun küçük bey geliyor sağlıkla gelsin inşallahKızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
bakalım hayırlısı bekleyeceğiz dua ile artık.
ve ilk cinsiyet açıklamasını yapıyorum
Erkek miş kızlar,
ben dedim ki geçen hafta kız gibi tahmin etmiştiniz hocam dedim erken değil mi dedim
oda dedi ki bu sağ bacak kemiği bu sol bacak kemiği sen ce ortadaki ne olabilir dedi
Adam esnaf göbeğiyle sere serpe uzanmış baksana dedi bende babasına çekmiş o zaman hocam dedim gülüştük biraz moral oldu bize de dün eşiminde doğum günüydü iyi hissetmiş olduk biraz gerileme görünce
Bence bir tane daha için, emilimi daha olmamıştır 10dk içindeKızlar ben folactive kullanıyorum, biraz önce içtim on dk geçmeden ne varsa çıkardım kustum ben içeyim mı bı folik asit daha, tereddüt ettim
Bence bir tane daha için, emilimi daha olmamıştır 10dk içinde
Ciddi misiiinBende varimmbugun yani 11+4 de cok yuksek ihtimal kiz geliyor dedii doktorum
Bulunur ya bence 11 den sonra bulunuluyor genelde ben de öğrenenleri duydukça heyecan merak bastıCiddi misiiinAy nasıl seviniyorum. Hayırlı olsun tekrardan 10 gün sonra ben de gideceğim 12+5'te bakalım tahminde bulunabilecekler mi
Bencede bulunur. Ilk defa bu kadar detayli inceledi zaten eller ayaklar burun goz kulak dudak idrar torbasi herseyini saydi tek tek masallahCiddi misiiinAy nasıl seviniyorum. Hayırlı olsun tekrardan 10 gün sonra ben de gideceğim 12+5'te bakalım tahminde bulunabilecekler mi