- 18 Ekim 2024
- 88
- 113
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.261
Folik asit günde bir 1mg’a kadar içilebiliyor, sorun olmaz korkmayınOn dk bile sürmedi suyu içerken bı icim kötü oldu zaten de tuttum on dk sürmedi bence de emilmemistir reçete de doz asiminda problem olmaz diyor da bı tedirgin oldum bebişe zarar vermesin diye normalde üzerine düşünmeyeceğin şeye takıyorsun işte
Çok teşekkür ediyorum, aslında dokunmaz biliyorum okudum da ama birilerinin bunu desteklemesi gerekiyordu içim şimdi rahatladı teşekkür ederimFolik asit günde bir 1mg’a kadar içilebiliyor, sorun olmaz korkmayın
Ne güzel büyümüşBende biraz once ogrendim buyuk ihtimal kiz dedi cok erkek hissediyordumdemekki annelerde yaniliyormus ikili test icin kan verdim insallah iyi sonuclar gelir
Aranızda diş fırçalarken zorlanan var mı ya? Ben bir kaç haftadır mola vere vere fırçalıyorum, kusacak gibi oluyorum fırçalarkenNe güzel büyümüşkaç kaftalıksınız?
Ben de oyle hissediyorum hızlıca bitirmeye çalışıyorum yoksa içim kalkiyor öğürme tutuyorAranızda diş fırçalarken zorlanan var mı ya? Ben bir kaç haftadır mola vere vere fırçalıyorum, kusacak gibi oluyorum fırçalarken
12haftalik canim haftasiyla uyumlu dediNe güzel büyümüşkaç kaftalıksınız?
Hayırlı olsunBende biraz once ogrendim buyuk ihtimal kiz dedi cok erkek hissediyordumdemekki annelerde yaniliyormus ikili test icin kan verdim insallah iyi sonuclar gelir
Benim boğaza karşı hassasiyetim oluştu. Düğmesini kapatmasam da yakalı bir şey giyemiyorum. Geçen gömlek giydim. Öğür öğür, çıkarmak zorunda kaldım. Montun fermuarını yukarı kadar çekemiyorum.Aranızda diş fırçalarken zorlanan var mı ya? Ben bir kaç haftadır mola vere vere fırçalıyorum, kusacak gibi oluyorum fırçalarken
Cok kanama oluyor ondan icim kalkiyor benimde fircalarkenAranızda diş fırçalarken zorlanan var mı ya? Ben bir kaç haftadır mola vere vere fırçalıyorum, kusacak gibi oluyorum fırçalarkencok
Hepimizde oluyor bence bu paranoya, içeride ne olup bittiğini bilemiyoruz bizi geriyorCok korkuyla gitmistim bikac aksamdir cok bel ve kasik agrim vardi dedim kesin kalbi durdu. Cok sukur iyi gorduk neden boyle bir paranoya oldu bende bilmiyorum resmen tadini cikaramiyorum hamileligin
Trabzon hurması denemedim onu da deneyeyim diğerlerini yaptımTrabzon hurması yiyebiliyorsan biraz açken yesen rahatlatıyor, sabah aç karnına kayısı üzerine suyu denedin mi oda rahatlatır aslında ve beyaz lahana turşusu hem gaz çıkartıyor hem bağırsak güzel bosaltiyor, başka aklıma gelen yontem yok şimdi, bende çok uğraştım da bu ara iyiyim
Sabahları 1 yemek kaşığı zeytinyağı yutuyorum 2 litreden az su içmiyorum kayısı tüketiyorum ekmek hiç yemiyorumBenim kabizligim yok ama zeytinyagi tuketiyorum, çavdar ekmeği yiyorum, su da içmek şart... Gerçi zaten yapiyorsundur bunları ama yine de söylemek istedim..