Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Folik asit günde bir 1mg’a kadar içilebiliyor, sorun olmaz korkmayın

Bende ikili sonucum çıkınca gideceğim, ne çıkacak sizi gordukce heyecan yaptım bende, rabbim sağlıcakla kavusturusn bizleri yavrularımıza, bugün yaptırdım testi birşey söylemedi, tam 11+0da gittim gorememistir muhtemelen, ölçümlerde 11+3 dedi iki hafta sonraya randevu alacağım belki bı tahmini olur bı oğlum var bakalım bu ne olacak

Bende biraz once ogrendim buyuk ihtimal kiz dedi cok erkek hissediyordum demekki annelerde yaniliyormus ikili test icin kan verdim insallah iyi sonuclar gelir
Hayırlı olsun
Suan 2 kız, bir oğlan var topikte
Bakalım sayılar nasıl değişecek..
Aranızda diş fırçalarken zorlanan var mı ya? Ben bir kaç haftadır mola vere vere fırçalıyorum, kusacak gibi oluyorum fırçalarken
Benim boğaza karşı hassasiyetim oluştu. Düğmesini kapatmasam da yakalı bir şey giyemiyorum. Geçen gömlek giydim. Öğür öğür, çıkarmak zorunda kaldım. Montun fermuarını yukarı kadar çekemiyorum.

Başörtümü çene altından iğneledikten sonra uçlarını emsemde bağlarım. Şimdi asla bağlayamıyorum.

Hani 90larda hacı teyzeler vardı ya. Eşarplarının iki ucunu böyle göğsünün üstüne sarkıtan, onlara benzedim. Bi eşarp ucuna hacı yüzüğü takmam eksik.

Son düzenleme:
Cok korkuyla gitmistim bikac aksamdir cok bel ve kasik agrim vardi dedim kesin kalbi durdu. Cok sukur iyi gorduk neden boyle bir paranoya oldu bende bilmiyorum resmen tadini cikaramiyorum hamileligin

Trabzon hurması denemedim onu da deneyeyim diğerlerini yaptım Çok teşekkür ederim
Benim kabizligim yok ama zeytinyagi tuketiyorum, çavdar ekmeği yiyorum, su da içmek şart... Gerçi zaten yapiyorsundur bunları ama yine de söylemek istedim..
Sabahları 1 yemek kaşığı zeytinyağı yutuyorum 2 litreden az su içmiyorum kayısı tüketiyorum ekmek hiç yemiyorum
Bu bağırsaklar utanır mı? Sanmam...
Çok teşekkür ederim yapmadıklarımı yapacağım inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…