- 2 Mayıs 2024
- 633
- 225
- 26
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.281
Banada doktor bişey demedi tabi sormadım da ama yaklaşma yok korkarımKızlar bir şey soracağım, eşinizle özel! hayatınıza devam ediyor musunuz? Doktor bir şey demedi ama biz ne olur ne olmaz diye çekiniyoruz ilk 3 ay.
Benim kanama alanım olduğu için yasak bizeKızlar bir şey soracağım, eşinizle özel! hayatınıza devam ediyor musunuz? Doktor bir şey demedi ama biz ne olur ne olmaz diye çekiniyoruz ilk 3 ay.
İvitKızlar bir şey soracağım, eşinizle özel! hayatınıza devam ediyor musunuz? Doktor bir şey demedi ama biz ne olur ne olmaz diye çekiniyoruz ilk 3 ay.
Bizde 3 ay yaklaşmayı düşünmüyorduk doktorumuz herhangi bir şey söylememişti. Ama aşırı tedbirli biri. geçen gittiğimizde ilişki de yasak bu arada unutmayın dediKızlar bir şey soracağım, eşinizle özel! hayatınıza devam ediyor musunuz? Doktor bir şey demedi ama biz ne olur ne olmaz diye çekiniyoruz ilk 3 ay.
Hayır. Ya çok müstehcen rüyalar görüyorum -hashjdfhjf- ama yine de uzak duruyorum risk alamam.Kızlar bir şey soracağım, eşinizle özel! hayatınıza devam ediyor musunuz? Doktor bir şey demedi ama biz ne olur ne olmaz diye çekiniyoruz ilk 3 ay.
Ben 55 bin ödedim kampanya var demişlerdi yeni Medicalpark olduğu için doğum öncesi tahlil ve muayeneler de dahilNe kadar ödediniz doğum paketine? Ayrıca paketiniz de hamilelik boyunca olan muayeneler dahil mi? Acıbadem hastanesinden fiyat aldığım da orada dahil değildi doğum öncesi muayeneler
Risk yoksa devam edebilir ama bende hiç istek yok. Korkudan vs değil de sefil gibiyim hiç canim çekmiyorKızlar bir şey soracağım, eşinizle özel! hayatınıza devam ediyor musunuz? Doktor bir şey demedi ama biz ne olur ne olmaz diye çekiniyoruz ilk 3 ay.
Bende de var o sefillik, çok yoğun çalıştım bir de, bugün nihayet evdeyim, totomu kaldıramıyorum koltuktan, halsizlik fena..Risk yoksa devam edebilir ama bende hiç istek yok. Korkudan vs değil de sefil gibiyim hiç canim çekmiyor
Biz de 15 ay boyunca çocuk sahibi olmaya çalıştığımız için sürekli sürekliRisk yoksa devam edebilir ama bende hiç istek yok. Korkudan vs değil de sefil gibiyim hiç canim çekmiyor
Ay güldüm:))) İyi tatiller o zamanBiz de 15 ay boyunca çocuk sahibi olmaya çalıştığımız için sürekli süreklihiç canımız istemiyor sanırım şu an tatildeyiz diye yorumluyoruz dkdkdkx
Çok teşekkürler yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumAy güldüm:))) İyi tatiller o zaman
Önceki hamileliğimde yine temmuz annesiyim. Arada haziran topiğini okuyorum. Orda şöyle yazıyor. İşte “bugün alışverişe gittim. Akşam eşimle yemek yedik. Bebeğimi uyuttum. Sonra Paris’e gittik..”
Daha sonraki günlerde de okuyorum, baktım başka kullanıcılar da Paris’e gittik. Gidicez. Vb. yazıyor. Allah Allah diyorum. Bu insanlar Fransa’da mı yaşıyor
Sonra sonra okumaya devam edince anladım ki, Paris’e gitmek bi deyimmiş. Cinsel iliskiyi ifade ediyormuş.
yavrum bana doktor devam edebilirsiniz sadece zorlamadan birbirinizi dedi. iki kontrolde de aynı şeyi tekrar etti.Kızlar bir şey soracağım, eşinizle özel! hayatınıza devam ediyor musunuz? Doktor bir şey demedi ama biz ne olur ne olmaz diye çekiniyoruz ilk 3 ay.
Merhaba az önce ben yazacaktım bu durumu. Yedikten sonra yemek borusuna yemeklerin geri geldiğini hissediyorum sanki öyle bir his var hep tokluk hissim var mide yanmam gibi yanmalarım da var sizde de böyle mi oluyorkızlar ben felaket bir hamile reflüsü geçiriyorum. inanılmaz boyutlarda. 24 saat midem alev alev yanıyor. gaviscon yerine gelen galviks diye bir şurup verdi ama yeteceğini düşünmüyorum. bumunla beraber de lansor yazdı. hamilelikte lansor kullanımı için bir bilginiz var mı? doktor kullanabilirsin dedi bu arada
Dev bir kahkaha attımÖnceki hamileliğimde yine temmuz annesiyim. Arada haziran topiğini okuyorum. Orda şöyle yazıyor. İşte “bugün alışverişe gittim. Akşam eşimle yemek yedik. Bebeğimi uyuttum. Sonra Paris’e gittik..”
Daha sonraki günlerde de okuyorum, baktım başka kullanıcılar da Paris’e gittik. Gidicez. Vb. yazıyor. Allah Allah diyorum. Bu insanlar Fransa’da mı yaşıyor
Sonra sonra okumaya devam edince anladım ki, Paris’e gitmek bi deyimmiş. Cinsel iliskiyi ifade ediyormuş.
evet, saydığınızın hepsi var. uyurken bile midem yanıyor tavşan uykusundayım sürekli. bir şey yemediğimde daha kötü yanıyor midem, yiyince ondan da beter oluyor. ne yapsam iyi edemedim. anlamadım. normal mide bulantısı yaşamıyorum ama yediklerim ağzıma geldiği için kusuyorum bazen. sanki aç karna 50 tane acı biber yemiş gibi yanıyorum.Merhaba az önce ben yazacaktım bu durumu. Yedikten sonra yemek borusuna yemeklerin geri geldiğini hissediyorum sanki öyle bir his var hep tokluk hissim var mide yanmam gibi yanmalarım da var sizde de böyle mi oluyor