Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Benimde erken geldi tam karnım çıkmaya başladı insanlar hamile olduğumu anlamaya başladı doğurdum sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemli değil
Öyle haklısın
Turşu çok mu yasak ya kornişon yedim dayanamadım 5 6 tane. Allahım affet
Turşu sürekli ve çok yersen ödem ve tansiyon tapabilir diye yasak. Ama az az yersen sıkıntı olacağını sanmıyorum ki faydalı prebiyotik sonuç olarak
Pardon yanlış gelmişim ağustos annelerindeyim ben. Arada buraya da bakıyordum. Size kolay gelsin
Hangimiz değil ki diyormusum burdan bir kaç kişi orda da varız

Bide bişey sorucam kızlar ben yüz üstü uyumayı çok seviyorum . Ama hamileliğimi öğrendikten sonra sırt üstü yatmaya çalışıyorum sanki ne bilim bebek için zararlı gibi doğuyor içime vicdan yapıyorum sonra . Bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Tansiyon ve ödem yapıyomuş kontrollü yemek lazımmış pişman oldum şimdi. Bir daha bu kadar çok yemem
Birde fazla tuz bebeği besleyen damarlarda direnç oluşturuyor. Benim ilk gebeliğimde başıma gelebilecek herşey geldi de az yersen sorun yok ama tuzu hiçbir şekilde fazla tüketme. Detaylı ultrasonda çıkıyor sonra acısı

Yaaaa en çok zorlandığım iki şeyden biri bu. Artık yan yatmaya çalışıyorum ama yüz üstü yazmazsam uyuyamıyorum resmen. Bu konuyu ne yapacağız hiç bi fikrim yok inşallah bebiş aşağıda mutludur ikincisi de sıcak suyla duş almaya bayılırım. Böyle saatlerce duşta kalabilirim resmen. Ama zararlıymış sanırım ılık almaya çalışıyorum ama onda da donuyorum resmen

Canımmm çok sevindim sabrın sonu selamet maşallah size.

Turşu çok mu yasak ya kornişon yedim dayanamadım 5 6 tane. Allahım affet
Ben her gün yiyorum neredeyse zaten tansiyonum çok düşük olduğu için doktor tuzlu ye dedi canım da çekiyor yiyorum
Sen iki taneyi aynı anda büyütmüşsün bu sana vız gelir artık ben de çok konuşkanımdr. Aslında çok da eğlenceliyim ama işte hamilelik kaygıları olmayınca

Kızlar şimdi bişey diycem de şey ben 9+ 4 üm . 7 ve 8 de bulantım vardı tek birde bazı kokular aşırı rahatsız ediyordu şimdi ne bulantım var ne kokudan tiksinme erken mi atlattım yoksa daha başlamadı mı tecrübeli olanlar aydınlatabilir mi ?Ha kokuyu taa nerden alabiliyorum sorun yok onda

Çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun canım benim kusma bir kaç defa tek oldu o kusmalarda bile resmen kendimden geçtim kaç saat kendime gelemedim seni çok iyi anlıyorum umarım kısa sürede atlatırsın

Bende 7+3 de devlete gittim iki cihazdan baktı birinde duyamadı kalbini diğerinde bakınca çok kısa dinletti duyuluyor yani

Yanlış bilmiyorsam 16. Haftya kadar sorun görmüyorlar. Yine de dikkat etmek lazım tabi
Ya aslında benim de kaygılarım var tabi. Ama genel olarak yani rahat bir insanimdir

Merhaba, aynen onu ben de duymuştum ama yediğim mayonez sos tabaginda daha doğrusu yoğurtlu sos ile karıştırılmış şekilde geldi yedikten sonra içinde mayonez var mı dedim büyük oranda mayonez varmış zaten toksoplazmaya benim de antikorum yokmuş doktor çok dikkat et dedi ama Allah emanet olsun hepimizin gebeliği

Gün gün değişiyor bence. 12 ye kadar kusma vs olur sonra bıçak gibi kesilir diyorlar. Tabii bazılarının doğuma kadar devam ediyor. O çok zor oluyor

20 li haftalara kadar istediğiniz pozisyonda yatabilirsiniz bu arada gebelikte en sıkıntılıı yatış pozisyonu sırt üstü olandır bilginize. dolaşımla ilgili özellikle ilerleyen aylarda ciddi sorun yaratıyor. Bebeğe kan gitmiyor. Yüz üstü yatamıyor oluşumuzun sebebi bebeğe zarar verme ihtimali değil rahat edemediğimiz için. Amniyon sıvısı bebeği koruyor. Gönül rahatlığıyla istediğiniz gibi yatabilirsiniz ilerleyen aylarda da sola eğilimli yatmak gerekiyor en iyi kan akışını sağlamak için

Kızlar ya bn ölecek gibiyim kafamı kldıramıyorum kolumu kldırack hlim yok yemk yıyemıyorum surekli midem bulanıyor hiç kusmdım ama sanki surekli arabaya bınersın ya araba vurur senı aynı hıs bu kadarı norml mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…