- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #3.241
Sanırım kendime nazar değdim bugün bişey yiyemedim biraz sallantıdayımBenimde başlamadı 6+3
Aa neden yasakTurşu çok mu yasak ya kornişon yedim dayanamadım 5 6 tane. Allahım affet
Öyle haklısınBenimde erken gelditam karnım çıkmaya başladı insanlar hamile olduğumu anlamaya başladı doğurdum sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemli değil
Turşu sürekli ve çok yersen ödem ve tansiyon tapabilir diye yasak. Ama az az yersen sıkıntı olacağını sanmıyorum ki faydalı prebiyotik sonuç olarakTurşu çok mu yasak ya kornişon yedim dayanamadım 5 6 tane. Allahım affet
Pardon yanlış gelmişim ağustos annelerindeyim ben. Arada buraya da bakıyordum. Size kolay gelsin
Ayyyy aman çağırmayalım kötü şeyleriSanırım kendime nazar değdim bugün bişey yiyemedim biraz sallantıdayım
Tansiyon ve ödem yapıyomuş kontrollü yemek lazımmış pişman oldum şimdi. Bir daha bu kadar çok yememAa neden yasak
Birde fazla tuz bebeği besleyen damarlarda direnç oluşturuyor. Benim ilk gebeliğimde başıma gelebilecek herşey geldi deTansiyon ve ödem yapıyomuş kontrollü yemek lazımmış pişman oldum şimdi. Bir daha bu kadar çok yemem
Yaaaa en çok zorlandığım iki şeyden biri bu. Artık yan yatmaya çalışıyorum ama yüz üstü yazmazsam uyuyamıyorum resmen. Bu konuyu ne yapacağız hiç bi fikrim yok inşallah bebiş aşağıda mutludurBide bişey sorucam kızlar ben yüz üstü uyumayı çok seviyorum . Ama hamileliğimi öğrendikten sonra sırt üstü yatmaya çalışıyorum sanki ne bilim bebek için zararlı gibi doğuyor içime vicdan yapıyorum sonra . Bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Canımmm çok sevindim sabrın sonu selametKızlar kese boş değilmiş, kalp atışı göremedik daha ama yolk sac ve nokta şeklimde bebeği gördükkese büyümesi, şekli vs gayet iyiymiş. Çok şükür Burada benim gibi görünmeyen bir iki arkadaş vardı, size de umut olsun, dualarım sizinle
Ben her gün yiyorum neredeyseTurşu çok mu yasak ya kornişon yedim dayanamadım 5 6 tane. Allahım affet
Sen iki taneyi aynı anda büyütmüşsün bu sana vız gelir artıkAhhaagenelde hastane nöbetlerine iki kişi kalırdık. Sabah çıkarken gülerek ayrılırdık biraz gevezeligimde var Hallederiz yaparız bir şey olmaz olarak yaşıyorum ikizler küçükken uyuduklarinda uyumasaydim ya da kendime bir zaman ayirmasaydim surekli aman bulaşık kaldı aman ev dağıldı. Bilmiyorum psikolojimi nerden toplardik o yüzden ben nasıl mutluysam canım o an ne istiyorsa onu yapıyorum. Belki iyi değildir ama yapım böyle bu arada arkadaş olabiliriz valla. İyi olur
Çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun canım benim kusma bir kaç defa tek oldu o kusmalarda bile resmen kendimden geçtim kaç saat kendime gelemedim seni çok iyi anlıyorum umarım kısa sürede atlatırsınBen artık bulantılarla ve kusmayla baş edemiyorum. İsyan etmek istemiyorum ama ne zaman geçecek bu dayanamıyorum. İlk hamileliğimde de midem bulanıyodu ama prilam içince geçiyodu bunda hiçbir şey etki etmiyor.
Dün sadece kahvaltı yapabildim sonra uyuyana kadar kustum hatta gece uykumdan uyanıp yine kustum. Sabah serum taktırmaya gittim biraz rahatlatmıştı şimdi yine başladım kusmaya.
Yemek düşüncesi kokusu görüntüsü bile mahvediyor beni yemesem bile kusuyorum. Su içmek istiyorum 1 bardak bile içemiyorum doktor 2 litre iç diyor bir de.
Susuzluktan açlıktan kolumu kaldıracak halim yok yarı baygın geziyorum. Kanımda enfeksiyon çıktı o da büyük ihtimalle su içemediğim için idrar yolu enfeksiyonu oldum çişimi de zor yapıyorum.
Ayy anladım çok teşekkür ederim. Bundan sonra haşlanmış yumurtayı da tuzlamicamBirde fazla tuz bebeği besleyen damarlarda direnç oluşturuyor. Benim ilk gebeliğimde başıma gelebilecek herşey geldi deaz yersen sorun yok ama tuzu hiçbir şekilde fazla tüketme. Detaylı ultrasonda çıkıyor sonra acısı
Bende 7+3 de devlete gittim iki cihazdan baktı birinde duyamadı kalbini diğerinde bakınca çok kısa dinletti duyuluyor yaniAnladım canım çok sağol. Cihazdan cihaza ve doktordan doktora değişiyor sanırım. Benim doktorum da ilkn10 hafta vajinal bakmıştı hep. Ama şimdi devlet hastanesine gidicem. Geçen gebeliğimde 5+ larda karindan bakıp yollamıştı. Şimdi aynı hastanede başka bir doktora gideceğim 7+ larda karindan kalp atışı duyulur mu acaba diye merak ettim
Yanlış bilmiyorsam 16. Haftya kadar sorun görmüyorlar. Yine de dikkat etmek lazım tabiBide bişey sorucam kızlar ben yüz üstü uyumayı çok seviyorum . Ama hamileliğimi öğrendikten sonra sırt üstü yatmaya çalışıyorum sanki ne bilim bebek için zararlı gibi doğuyor içime vicdan yapıyorum sonra . Bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Ya aslında benim de kaygılarım var tabi. Ama genel olarak yani rahat bir insanimdirCanımmm çok sevindim sabrın sonu selametmaşallah size.
Ben her gün yiyorum neredeysezaten tansiyonum çok düşük olduğu için doktor tuzlu ye dedi canım da çekiyor yiyorum
Sen iki taneyi aynı anda büyütmüşsün bu sana vız gelir artıkben de çok konuşkanımdr. Aslında çok da eğlenceliyim ama işte hamilelik kaygıları olmayınca
Merhaba, aynen onu ben de duymuştum ama yediğim mayonez sos tabaginda daha doğrusu yoğurtlu sos ile karıştırılmış şekilde geldi yedikten sonra içinde mayonez var mı dedim büyük oranda mayonez varmış zatenMerhaba mayonezleri yerken arkasında içindekiler kısmında pastorize edilmiş yumurta yazıyorsa sorun olmuyor doktoruma sormuştum toksoplazma bağışıklığım olmadığı için. O nedenle iyi markalardan alın heinz gibi. Arkasında yazana en azından daha iyi güvenirsiniz
Gün gün değişiyor bence. 12 ye kadar kusma vs olur sonra bıçak gibi kesilir diyorlar. Tabii bazılarının doğuma kadar devam ediyor. O çok zor oluyorKızlar şimdi bişey diycem de şey ben 9+ 4 üm . 7 ve 8 de bulantım vardı tek birde bazı kokular aşırı rahatsız ediyordu şimdi ne bulantım var ne kokudan tiksinmeerken mi atlattım yoksa daha başlamadı mı tecrübeli olanlar aydınlatabilir mi ?Ha kokuyu taa nerden alabiliyorum sorun yok onda
Bnimde salata ya normlde olsa yuzune bkmm cnm istıyorr ne bkliyorsun bu aaradaBenim hamile kaldıktan sonra canımın en çok istediği şey salata oldu. Sürekli salata yemek artırım ve dışarda yemeye izin yoko yüzden evde bol bolll yiyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?