- 22 Mayıs 2023
- 1.404
- 1.435
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.261
Aslında kız bekliyorduk ama bu aralar acaba erkek mi diye düşünüyoruzBnimde salata ya normlde olsa yuzune bkmm cnm istıyorr ne bkliyorsun bu aarada
Ben kullanıyorum canım. İç çamaşırlarımı da mutlaka ütülüyorum nolur olmaz dikkat etmek lazım yıllardır yaparım bunuGebelikte nioli yağı kullanan var mı bir sakıncası yoktur inş. Enfeksiyonu önlüyordu çamaşıra bir damla
Elhamdülillah !Kızlar kese boş değilmiş, kalp atışı göremedik daha ama yolk sac ve nokta şeklimde bebeği gördükkese büyümesi, şekli vs gayet iyiymiş. Çok şükür Burada benim gibi görünmeyen bir iki arkadaş vardı, size de umut olsun, dualarım sizinle
Valla kızıma hamileyken kavanoz kavanoz kornison yiyordum.Tansiyon ve ödem yapıyomuş kontrollü yemek lazımmış pişman oldum şimdi. Bir daha bu kadar çok yemem
Ben artık bulantılarla ve kusmayla baş edemiyorum. İsyan etmek istemiyorum ama ne zaman geçecek bu dayanamıyorum. İlk hamileliğimde de midem bulanıyodu ama prilam içince geçiyodu bunda hiçbir şey etki etmiyor.
Dün sadece kahvaltı yapabildim sonra uyuyana kadar kustum hatta gece uykumdan uyanıp yine kustum. Sabah serum taktırmaya gittim biraz rahatlatmıştı şimdi yine başladım kusmaya.
Yemek düşüncesi kokusu görüntüsü bile mahvediyor beni yemesem bile kusuyorum. Su içmek istiyorum 1 bardak bile içemiyorum doktor 2 litre iç diyor bir de.
Susuzluktan açlıktan kolumu kaldıracak halim yok yarı baygın geziyorum. Kanımda enfeksiyon çıktı o da büyük ihtimalle su içemediğim için idrar yolu enfeksiyonu oldum çişimi de zor yapıyorum.
Keşke elden bi şey gelse..Kızlar ya bn ölecek gibiyim kafamı kldıramıyorum kolumu kldırack hlim yok yemk yıyemıyorum surekli midem bulanıyor hiç kusmdım ama sanki surekli arabaya bınersın ya araba vurur senı aynı hıs bu kadarı norml mi
Ben kullanıyorum her gün olmasa da çamaşıra bir iki damlaGebelikte nioli yağı kullanan var mı bir sakıncası yoktur inş. Enfeksiyonu önlüyordu çamaşıra bir damla
Bende oğlumda çok turşu yerdim bunda tursuda. Tiksindim cinsiyetle ilgisi yok asermeninElhamdülillah !
Çok sevindim.
Hatim başladım ya, akşam okudum sana dua ettim. Ara ara topiğe girdim bakmaya. Sonra bakım mı vardı ne hiç girilmiyordu siteye. Öyle olduğum yere sızmışım. Uyandım, sen aklımdasın
Allah’a nihayetsiz şükürler olsun.Sadaka verelim. Çocuk sevindirelim. Rabbim korktuklarımızdan emin etsin
Valla kızıma hamileyken kavanoz kavanoz kornison yiyordum.Kendime engel olamıyordum. Gece uykumdan uyanıp mutfağa gidip yiyordum. Eşim almıyordu çok yiyorum diye, ben gizlice marketten alıp yiyordum. Çok fenaydı halim.
Hamdolsun ciddi bi sorun olmadı. Sanki 4. Ay gibi o istek kesildi. Dikkatli olmakta fayda var.
Sonuçta, ye ekşiyi doğur Ayşe’yi, ye tatlıyı doğur atlıyı sözü gereği bi kız doğdu.
Canım karın çıkana kadar nasıl istiyorsan öyle yat. Bebek keseylenve sıvıyla korunuyor şu an..yüz üstü yatamamanin sebebi bebeğe zarar vermek değil anne için artık konforlu olmaması göbek buyudukten sonra. Daha ileri haftalarda da yana yatılıyorBide bişey sorucam kızlar ben yüz üstü uyumayı çok seviyorum . Ama hamileliğimi öğrendikten sonra sırt üstü yatmaya çalışıyorum sanki ne bilim bebek için zararlı gibi doğuyor içime vicdan yapıyorum sonra . Bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Oh çok teşekkür ederim canımBende 7+3 de devlete gittim iki cihazdan baktı birinde duyamadı kalbini diğerinde bakınca çok kısa dinletti duyuluyor yani
Mayonezde toksoplazma değil salmonella riski var. Çiğ yumurtadan dolayı.Hayır kızlar yasak falan bilmiyorum ben bu kadar takılmayınSadece çiğ et/ balık parazit ve toksoplazma riskinden dolayı yemiyoruz. Çiğ sebzeleri de iyice yıkıyoruz sirkeli suda bekletiyoruz benim bildiğim bu kadar. Sağlıklı beslenmek tabi ki faydalı olacaktır. Ama ipin ucunu kaçırmadan canımızın istediği şeyleri yiyebiliriz
Benimde en sevdiğim şeylerden biridir . Bende kaynar suyla duş alan bir insanım . Eşim hatta bana çok kızardıYaaaa en çok zorlandığım iki şeyden biri bu. Artık yan yatmaya çalışıyorum ama yüz üstü yazmazsam uyuyamıyorum resmen. Bu konuyu ne yapacağız hiç bi fikrim yok inşallah bebiş aşağıda mutludurikincisi de sıcak suyla duş almaya bayılırım. Böyle saatlerce duşta kalabilirim resmen. Ama zararlıymış sanırım ılık almaya çalışıyorum ama onda da donuyorum resmen
Tam tersi bende bişey yok kusmadım daaha hiçGün gün değişiyor bence. 12 ye kadar kusma vs olur sonra bıçak gibi kesilir diyorlar. Tabii bazılarının doğuma kadar devam ediyor. O çok zor oluyor
Allah razı olsun senden canımElhamdülillah !
Çok sevindim.
Hatim başladım ya, akşam okudum sana dua ettim. Ara ara topiğe girdim bakmaya. Sonra bakım mı vardı ne hiç girilmiyordu siteye. Öyle olduğum yere sızmışım. Uyandım, sen aklımdasın
Allah’a nihayetsiz şükürler olsun.Sadaka verelim. Çocuk sevindirelim. Rabbim korktuklarımızdan emin etsin
Valla kızıma hamileyken kavanoz kavanoz kornison yiyordum.Kendime engel olamıyordum. Gece uykumdan uyanıp mutfağa gidip yiyordum. Eşim almıyordu çok yiyorum diye, ben gizlice marketten alıp yiyordum. Çok fenaydı halim.
Hamdolsun ciddi bi sorun olmadı. Sanki 4. Ay gibi o istek kesildi. Dikkatli olmakta fayda var.
Sonuçta, ye ekşiyi doğur Ayşe’yi, ye tatlıyı doğur atlıyı sözü gereği bi kız doğdu.
Ben de ılık su sevmem, hiç bilmiyordum sıcak suyun zararlı olduğunu. 38 dereceye ayarlıydı bizim, en fazla 36-37 olması gerekiyormuş hamilelikte. Biraz kıstım yeterli olur herhalde.Yaaaa en çok zorlandığım iki şeyden biri bu. Artık yan yatmaya çalışıyorum ama yüz üstü yazmazsam uyuyamıyorum resmen. Bu konuyu ne yapacağız hiç bi fikrim yok inşallah bebiş aşağıda mutludurikincisi de sıcak suyla duş almaya bayılırım. Böyle saatlerce duşta kalabilirim resmen. Ama zararlıymış sanırım ılık almaya çalışıyorum ama onda da donuyorum resmen
Bazılarında olmuyor canım. Benimde ilk gebeliğim de ogurmeler olmuştu ama kusmamistim. Bunda da midem bulanıyor bir de reflüm oldu ama kusmadim daha. Herkes kusacak diye bir şey yok. Bazılarının çok zor oluyor. Doğuma kadar kusanlar var. Allah yardımcıları olsunTam tersi bende bişey yok kusmadım daaha hiç
senin adına çok sevindim canım yarın bi tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olcak senin herhangi bir belirtin varmıydı bulantı vsKızlar kese boş değilmiş, kalp atışı göremedik daha ama yolk sac ve nokta şeklimde bebeği gördükkese büyümesi, şekli vs gayet iyiymiş. Çok şükür Burada benim gibi görünmeyen bir iki arkadaş vardı, size de umut olsun, dualarım sizinle
Canım benim beni anlasan anlasan sen anlarsın zatenBazılarında olmuyor canım. Benimde ilk gebeliğim de ogurmeler olmuştu ama kusmamistim. Bunda da midem bulanıyor bir de reflüm oldu ama kusmadim daha. Herkes kusacak diye bir şey yok. Bazılarının çok zor oluyor. Doğuma kadar kusanlar var. Allah yardımcıları olsun
Yaaa çok şükür hamdolsunKızlar kese boş değilmiş, kalp atışı göremedik daha ama yolk sac ve nokta şeklimde bebeği gördükkese büyümesi, şekli vs gayet iyiymiş. Çok şükür Burada benim gibi görünmeyen bir iki arkadaş vardı, size de umut olsun, dualarım sizinle
Ya çok güzel. Hayırlı olsunCanım benim beni anlasan anlasan sen anlarsın zatenBende ikizlere hamileyim aman ikiz hamileliği çok zor aman çok zor atlatacaaksın aman iki katı çekeceksin hep böyle korkuttular gittim bugün doktora yaşıyormu bunlar hiç belirti yok diye çök şükür sağlıklılarmış geri geldim