Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    27
Elhamdülillah !
Çok sevindim.

Hatim başladım ya, akşam okudum sana dua ettim. Ara ara topiğe girdim bakmaya. Sonra bakım mı vardı ne hiç girilmiyordu siteye. Öyle olduğum yere sızmışım. Uyandım, sen aklımdasın

Allah’a nihayetsiz şükürler olsun. Sadaka verelim. Çocuk sevindirelim. Rabbim korktuklarımızdan emin etsin
Tansiyon ve ödem yapıyomuş kontrollü yemek lazımmış pişman oldum şimdi. Bir daha bu kadar çok yemem
Valla kızıma hamileyken kavanoz kavanoz kornison yiyordum. Kendime engel olamıyordum. Gece uykumdan uyanıp mutfağa gidip yiyordum. Eşim almıyordu çok yiyorum diye, ben gizlice marketten alıp yiyordum. Çok fenaydı halim.

Hamdolsun ciddi bi sorun olmadı. Sanki 4. Ay gibi o istek kesildi. Dikkatli olmakta fayda var.

Sonuçta, ye ekşiyi doğur Ayşe’yi, ye tatlıyı doğur atlıyı sözü gereği bi kız doğdu.

Keşke elden bi şey gelse..
Annenin hakkı ödenmez, daha burdan başlıyor işte. Rabbim kolaylaştırsın

Bi zaman var. Bitecek. Bu zorluktan sonra bi ferahlık gelecek. Allah güç kuvvet versin. Biraz daha sabır

Bende oğlumda çok turşu yerdim bunda tursuda. Tiksindim cinsiyetle ilgisi yok asermenin

Canım karın çıkana kadar nasıl istiyorsan öyle yat. Bebek keseylenve sıvıyla korunuyor şu an..yüz üstü yatamamanin sebebi bebeğe zarar vermek değil anne için artık konforlu olmaması göbek buyudukten sonra. Daha ileri haftalarda da yana yatılıyor zaten en konforlusu da o oluyor
Bende 7+3 de devlete gittim iki cihazdan baktı birinde duyamadı kalbini diğerinde bakınca çok kısa dinletti duyuluyor yani
Oh çok teşekkür ederim canım inşallah duyulur

Mayonezde toksoplazma değil salmonella riski var. Çiğ yumurtadan dolayı.

Benimde en sevdiğim şeylerden biridir . Bende kaynar suyla duş alan bir insanım . Eşim hatta bana çok kızardı neyse dikkat edicez artık bebişler için . Ama suanlık yüz üstü yatmada sorun yokmuş anladığım kadarıyla mesajlar hep o yöndeydi . Karnımız büyüyene kadar tadını çıkaralım

Günaydın herkese mutlu bir gün diliyorum.
Bugün kontrolümüz var SAT'a göre 9. haftaya girdik bugün. Umarım bebiş sağlıkla büyüyordur.
Ya bende idrar yolu enfeksiyonu vardı ama sadece su iç bol bol demişti 1 ay falan önce. O geçti mi nereden bileceğim enfeksiyon çıktığında da yanma olmuyordu ki. Bugün belki yine tahlil veririm. Bir arkadaş bebek ağrı yapıyor sanıyormuş kum döktüğü ortaya çıktı antibiyotik başladı falan.

Bir de bu ya insan diyor ki en güzel doğal krem zeytinyağlı kremdir. Kışın ellerim falan çatlıyor hem ofise hem eve 1'er kutu aldım. Yani parfüm kokusundan içim dışıma çıktı arkadaş bildiğin anam babam kremi zeytinyağlıya parfüm basmazsın ama ya. Yani yine böyle bir sabahtan günaydınlar diliyorum efendim.

Allah razı olsun senden canım Kalbin çok temiz, kese boş dedikleri zaman hemen verdim sadaka hem de çocuklara:) Verdiğinde bir, vermediğinde bin hayır vardır Rabbim diye…

Ben de ılık su sevmem, hiç bilmiyordum sıcak suyun zararlı olduğunu. 38 dereceye ayarlıydı bizim, en fazla 36-37 olması gerekiyormuş hamilelikte. Biraz kıstım yeterli olur herhalde.

Tam tersi bende bişey yok kusmadım daaha hiç
Bazılarında olmuyor canım. Benimde ilk gebeliğim de ogurmeler olmuştu ama kusmamistim. Bunda da midem bulanıyor bir de reflüm oldu ama kusmadim daha. Herkes kusacak diye bir şey yok. Bazılarının çok zor oluyor. Doğuma kadar kusanlar var. Allah yardımcıları olsun

senin adına çok sevindim canım yarın bi tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olcak senin herhangi bir belirtin varmıydı bulantı vs

Canım benim beni anlasan anlasan sen anlarsın zaten Bende ikizlere hamileyim aman ikiz hamileliği çok zor aman çok zor atlatacaaksın aman iki katı çekeceksin hep böyle korkuttular gittim bugün doktora yaşıyormu bunlar hiç belirti yok diyeçök şükür sağlıklılarmış geri geldim

Ya çok güzel. Hayırlı olsun benimde ikiz hamileliğine göre çok güzel geçti. Sadece iki tane olduğu için 20 lerden sonra eklem ağrılarım ve ödem fazla olmuştu. İnsalah senin daha kolay geçer. Zamanında hayırla sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeklerine. Kaç haftalık oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…