Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Kızlar beta sonucum çıktı 2437 ❤️❤️ çok şükür sizinle de paylaşmak istedim ❤️
Bizim Satlarimiz ayniydi sanki? 23 ekim benim. Dun 7000 cikti beta, doktor pazartesi gel kalp atisini goruruz dedi. Niye sordum, ben gecen ay erken yumurtladim ve tek iliski de hamile kaldim baska zaman mumkun degil cunku is icin yurtdisindaydim:) Bence erken döllenme oldu sattan daha buyuk cikmasi lazim yani

Bizim Satlarimiz ayniydi sanki? 23 ekim benim. Dun 7000 cikti beta, doktor pazartesi gel kalp atisini goruruz dedi. Niye sordum, ben gecen ay erken yumurtladim ve tek iliski de hamile kaldim baska zaman mumkun degil cunku is icin yurtdisindaydim:) Bence erken döllenme oldu sattan daha buyuk cikmasi lazim yani
Merhaba benim sat 13 ekim ama 23 ekim olarak değiştirildi geç döllenme diye dün 5 haftalık diyebiliriz dedi 3 hafta sonra gel dedi çok geç olmuyomu sizler okuyorum 6-7 haftalarda duymuşsunuz

Merhaba 🍀

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🧿

ANNE ADI
🌸
YAŞŞEHİR/ÜLKEKAÇINCI ÇOCUKBAŞLANGIÇ KİLOSATKESEKALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩTAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYET 🩷💙TAHMİNİ DOĞUM TARİHİDOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ❤️
Y YagmurrTanem 37İstanbul2.5920 Eylül66+65 Temmuz
@lady peacock39İstanbul2.30 Eylül5+36+37 Temmuz
Eldorin Eldorin 35İzmir2.7223 Ekim1 Ağustos
@hayatbeninedenyoruyosun261.7029 Eylül56+1Erkek13 Temmuz
@Taranta babu34Manisa1.674 Ekim5+16+4Erkek11 Temmuz
@birmucizeistiyorum33İstanbul2.11 EkimKız ve Erkek (İkiz)17 Temmuz
@ayesisa26Kahramanmaraş2.952 Ekim6+27+1Kız9 Temmuz
@ozzge132Almanya1.657 Ekim4+46+414 Temmuz
@beyons371.6814 EkimErkek23 Temmuz
@YAZ YAZ331.12 Ekim5+322 Temmuz
@muallime535335Artvin2.1 Ekim5+36+1Erkek8 Temmuz
@Artemis58033Sivas3.7622 EkimErkek30 Temmuz
@sirinemm126İzmir2.6011 Ekim5+26+518 Temmuz
@gul162033Diyarbakır3.63Erkek4 Temmuz
PenceredekiKiz PenceredekiKiz 32Ankara1.553 Ekim6+06+0Erkek10 Temmuz
@ogretmenkls26İstanbul1.6913 Ekim5+3Erkek20 Temmuz
@Huri9232Kocaeli1.6124 Ekim4+026 Temmuz
D dafdt 42İstanbul3.23 Ekim4+4Kız30 Temmuz
@ozmut34İstanbul1.6026 Eylül4+46+0Erkek3 Temmuz
@RosaLx41İstanbul1.5210 Ekim6+117 Temmuz
@Nurella4226Konya1.658 Ekim5+4Erkek15 Temmuz
@Elo1629Bursa3.8026 EkimErkek2 Ağustos
@acemianne9232Eskişehir2.548 Ekim
@hanfendi2531İstanbul3.805 Ekim11 Temmuz
@tilyam30Gaziantep2.7224 Ekim30 Temmuz
@sondanbironceki36Ankara1.28 Eylül5+36+35 Temmuz
@lavienroselove29İstanbul2.12 Ekim5+219-25 Temmuz
@Haticcee31Bursa2.9022 EkimErkek29 Temmuz
@24eylul261.4016 Ekim4+6Erkek23 Temmuz
@dloss34Muğla/İstanbul1.10324 Eylül6+17+31 Temmuz
@birkizannesi031032Ankara1.6408 Ekim5+014 Temmuz
@Flyflyars373.9 Ekim6+06+615 Temmuz
@pepsi34İstanbul1.39.229 Eylül4+56+16 Temmuz
@hati hati281.593 Ekim5+36+0Erkek10 Temmuz
@Reed Flowers29İstanbul1.5023 Ekim5+030 Temmuz
Umutvari Umutvari 32Ankara1.4624 EkimKız2 Ağustos
@badamgul31576 Ekim5+26+012 Temmuz
@Sootica9034Katar2.18 Ekim
@ozgesel301.829 Ekim5+17+0Kız16 Temmuz
@bilge4848291.7211 Ekim6+16+123 Temmuz
Yaş 35,
sat 1 Ekim
İstanbul
3. Bebek
Kese 5+2 kalp atışı 7+3

Merhaba benim sat 13 ekim ama 23 ekim olarak değiştirildi geç döllenme diye dün 5 haftalık diyebiliriz dedi 3 hafta sonra gel dedi çok geç olmuyomu sizler okuyorum 6-7 haftalarda duymuşsunuz
Ben kendi adıma kese kalp atışı ayrı ayrı gitmemek için 6.haftada gittim, tesadüfi kalp atışı da aldık dilerseniz garanti olsun diye 7.haftada da gidebilirsiniz

Ben kendi adıma kese kalp atışı ayrı ayrı gitmemek için 6.haftada gittim, tesadüfi kalp atışı da aldık dilerseniz garanti olsun diye 7.haftada da gidebilirsiniz
Allah muhafaza dış gebelik molar gebelik vs durumları için 5 haftalıkken giymek lazım bence yaşamış biri olarak tavsiyem bu yönde olur kese görülmesi önemli ilk muayenede

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun umarım bir umut hala vardır. Benim ilk gebeliğim 18. Haftada çift taraflı böbrek yokluğu nedeni ile su bitmesi sonrası normal yolla doğum ile sonlandırıldı maalesef. O süreci Allah hiç kimseye yaşatmasın burda ne yazsam ne desem anlatmam mümkün değil bu duyguyu acıyı kocaman olmuş bir bebeğin gitmesi… sonra ikinciye hamile kaldım ve 9. Haftaya kadar bekledik ama kalp atışı alamadık ve onu da kaybettim. Bunların ikisi de arka arkaya oldu ve inanın bir daha hamile kalamam cesaret edemem yapamam dediğim binlerce saniye ile geçti günlerim. İnsan her zorluktan sonra bir çıkış yolu olduğunu görüyor sakın pes edip umut yitirmeyin 9 kez düşük yapanlar gördüm böyle cümleler söyleyip olumsuz şeyleri çekmeyin Allah’ın izni ile herşey yoluna girer herşeyin bir çaresi çözümü var çok şükür 🙏🏼
Size de çok çok geçmiş olsun. Allah daha büyük acılarla sınamasın sizi inşallah 🙏🏼

Canım beta HCG başkasıyla karşılaştırılmaz. Kişiseldir. Kimisinin daha yüksek olur aynı haftada kimisinin daha düşük. O yüzden artış önemli denir. 7000 gibi bir rakam çıkınca artış bile önemli değil ❤️ o yüzden için rahat olsun ❤️

Ne durumdasınız merak ettim inşallah bir sorun yoktur aynısını bende yaşadım doktor normal olduğunu söyledi progestan sabah akşam kullanmamı istedi korkma sakın 2 gün öncede tırnak tanesi gibi kan pıhtısı geldi kırmızı bi daha olmadı kese çevresinde olabiliyormuş
Kırmızı parlak kan geldi yine günlük pedi kirletecek kadar ama şu an alt karnım adet öncesinde hafif bir ağrı olur ya öyle ağrıyor. Ama benim bu kanama bir günlük değil. Pazar gününden beri lekelenme oluyordu git gide artmaya başladı. Ve kan bayağı kırmızıya döndü 😢

Birde hanımlar bir şey sormak istiyorum. Adet öncesi benim bağırsaklar çok hareketli olur ve gurul gurul ses gelir ve ben adet olacağımı ordan anlarım. İki gündür öyle sesler geliyor ve bugün daha da çok arttı. O ses geldikçe kan da geliyor. Ben düşük mü yapıyorum sizce

Birde hanımlar bir şey sormak istiyorum. Adet öncesi benim bağırsaklar çok hareketli olur ve gurul gurul ses gelir ve ben adet olacağımı ordan anlarım. İki gündür öyle sesler geliyor ve bugün daha da çok arttı. O ses geldikçe kan da geliyor. Ben düşük mü yapıyorum sizce
Canım bı acile mi gitsen kese ve kalp atışını görmüş müydün bahsettiğin kanamalar normal değil düşük yapiyor olabilirsin

Canım bı acile mi gitsen kese ve kalp atışını görmüş müydün bahsettiğin kanamalar normal değil düşük yapiyor olabilirsin
Yok o kadar küçük bir yerde yaşıyorum ki. Doktor yüzüme bile bakmadı. Çok komik rakam bu dedi (185 değer için )Beta takibini pazartesiye attı. Ben kendi kendime acilde bugün beta testi verdim. Memlekette ki doktoruma artışı sordum. Öyle bir durumdayım şu an.

Hanımlar merhaba bende burada olmak için gün sayiyordum 16 Kasım'da aşılama oldu bariz belirtiler eşliğinde doktorumun test gününden çıkarak bugün evde test yaptım ve pozitifi gordum ama biraz tedirginim daha önce 1 kürtaj 2 kimyasal geçirmiş biri olarak endisemi lütfen mazur görün. testler pozitif çıktı ama bir anda o semsert olan göğüslerim indi eski haline döndü.adet ağrimda var açıkçası yine kimyasala çevirir diye korkuyorum.kan testi için pazartesi gününü beklemek zorundayim.sizler gebe kaldığınızda böyle birşey yaşadınız mı? Yani goguslerimin bı anda eski haline dönmesi modunu düşürdü açıkçası.

Eklentiler

• IMG-20241129-WA0002.jpeg
    IMG-20241129-WA0002.jpeg
    44,4 KB · Görüntüleme: 3
Hanımlar merhaba bende burada olmak için gün sayiyordum 16 Kasım'da aşılama oldu bariz belirtiler eşliğinde doktorumun test gününden çıkarak bugün evde test yaptım ve pozitifi gordum ama biraz tedirginim daha önce 1 kürtaj 2 kimyasal geçirmiş biri olarak endisemi lütfen mazur görün. testler pozitif çıktı ama bir anda o semsert olan göğüslerim indi eski haline döndü.adet ağrimda var açıkçası yine kimyasala çevirir diye korkuyorum.kan testi için pazartesi gününü beklemek zorundayim.sizler gebe kaldığınızda böyle birşey yaşadınız mı? Yani goguslerimin bı anda eski haline dönmesi modunu düşürdü açıkçası.
Canım doktorun söylediğine göre 5+6 bugün. Adet olacakmış gibi ağrı hala ara ara geliyor. Göğüslerim hala şiş ama

Yok o kadar küçük bir yerde yaşıyorum ki. Doktor yüzüme bile bakmadı. Çok komik rakam bu dedi (185 değer için )Beta takibini pazartesiye attı. Ben kendi kendime acilde bugün beta testi verdim. Memlekette ki doktoruma artışı sordum. Öyle bir durumdayım şu an.
Malesef küçük yerlerde öyle çok iyi anlıyorum aciller bile başından saliyor
Artış nasıldı peki belki kimyasal olmuştur eğer beta sağlıklı yükselmediyse

Canım belirtilere hiç takılma benimde asilamayla oldu gebeliğim hala bile belirgin bı belirtim yok senin gibi adet zamanı göğüsler şişip söndü sancılar 9.haftaya kadar yokluyor kanama olmadığı sürece hepsi normalmiş 🤗 hayırlı olsun sağlıkla devam edecek inşallah 🤲🏻 💝

Benim daha yeni idrar testi pozitif ama resmen sabah elleyemiyordum goguslerimi şimdi eski haline döndü.
Bence bu kişiden kişiye değişebilen bir şeydir. Hem testiniz baya pozitif çıkmış. Değeriniz çok düşük değildir gibi geldi. Bence kan testi verin ve 2 gün sonra tekrar verin artışı kontrol edersiniz😍 umarım bebeğiniz sizinledir

X