Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Ben önceki ha ilelğimde 29. Haftadan itibaren doğum yapana kadar kullanmıştım. Suyum sızıyordu enfeksiyon yapmaması için. Ozaman sorduğumda enfeksiyonun daha tehlikeli olduğunu söylemişti doktorum. Çok şükür bir sıkıntı da olmadı. Bence içini ferah tut
Çok teşekkür ederim. İçiyorum ben de mecburen.

Bende 7+5 im ve akıntım 5. Haftadan beri var ilk zamanlar daha az ama yogun kivamli geliyordu ama son 1 haftadir sabah uyandigimda altıma kaçırdım sanıyorum veya kanamam oldu onun islakligi sanıp korkuyorum doktora sorucam bunu gittiğimde. Yani kokusuz sıvı geliyor Eğer uyurken gerçekten fark etmeyip çok sıkışıp kaçırıyorsam da bu ileride benim için daha bir zorluk olacak Ne yapmam gerekiyor Onu öğrenmem lazım Ben normalde geceleri hiç tuvalete kalkmazdım daha 7 haftadan her gece tuvalete kalkmaya başladım çamaşırında da böyle çok su şeklinde olmuyor birkaç damla gelmiş ıslatmış oluyor ama bu idrar mı yoksa akıntı mı çözemiyorum gebelik ilerledikçe bu Tabii daha zorluk yaşatacak bana sanırım
İdrar old sanmıyorum ya.. Akıntıdır. Hani reglken birden bi kan gelir ya, hissedersin. Aynı onun gibi geldiğini bazen hissediyorum. WC ye gidiyorum. 1 tl büyüklüğünde çamaşırım ıslanmış.

Ben normalde gece 1 kez fix tuvalete kalkarım. Şimdi 2 belki 3 kez kalktığım oluyor. Akşamleyin sıvı alımını azaltıyorum. Çünkü az da tuvaletim olsa, sanki uzun zamandır sıkışıkmışım gibi uykuda beni rahatsız ediyor. Belki psikolojiktir.

İdrar old sanmıyorum ya.. Akıntıdır. Hani reglken birden bi kan gelir ya, hissedersin. Aynı onun gibi geldiğini bazen hissediyorum. WC ye gidiyorum. 1 tl büyüklüğünde çamaşırım ıslanmış.

Ben normalde gece 1 kez fix tuvalete kalkarım. Şimdi 2 belki 3 kez kalktığım oluyor. Akşamleyin sıvı alımını azaltıyorum. Çünkü az da tuvaletim olsa, sanki uzun zamandır sıkışıkmışım gibi uykuda beni rahatsız ediyor. Belki psikolojiktir.
Evet aynı durumdayim bende şuan ama gun icinde midem bulaniyor diye cok su icemedigimden artik hangi vakit olursa az az icmeye calisiyorum cok icince midem bulaniyor.
Demekki nirmalbir durum bu da

Kizlar canım cigkofte istedi ama yiyebilir miyim? Bir sorun olurmu su çiğ köftecilerdekiler sanirim etsiz zaten sorun olmaz herhalde :emir_bebek:
Ay benim zayıf noktam çiğköfte 😍 Canım ben hep yiyorum ya. Hamilelik şüphem varken yedim, öğrendiğim gün yedim, 3 gün sonra yine yedim. Haftada 1 yiyorum bahanem de bağırsaklarım çalışsın. :)
Etsiz olandan yiyorum, zincir olandan yiyorum bi de öyle mahalle arasından değil. Marulları 20 dk sirkeli suda bekletiyorum, nane maydonoz yasak. Bu şekilde 🤦🏻‍♀️

Ay benim zayıf noktam çiğköfte 😍 Canım ben hep yiyorum ya. Hamilelik şüphem varken yedim, öğrendiğim gün yedim, 3 gün sonra yine yedim. Haftada 1 yiyorum bahanem de bağırsaklarım çalışsın. :)
Etsiz olandan yiyorum, zincir olandan yiyorum bi de öyle mahalle arasından değil. Marulları 20 dk sirkeli suda bekletiyorum, nane maydonoz yasak. Bu şekilde 🤦🏻‍♀️
ayyy o zaman ben gidiyorum ciğköfte yemeye 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Kizlar canım cigkofte istedi ama yiyebilir miyim? Bir sorun olurmu su çiğ köftecilerdekiler sanirim etsiz zaten sorun olmaz herhalde :emir_bebek:
İyi markadan alırsan bence bi şey olmaz. İçinde zararlı bi şey yok, bulgur baharat nar ekşisi vs. ama kızların dediği gibi yeşillikleri kendin de yıka sirkeli suda. Afiyet olsun ☺️
Eldorin Eldorin lady peacock lady peacock kızlar ben geçen yazmıştım ya 45 saatte verdim az artmıştı hcg filan diye bugün tekrar kan istemişti doktor 2.5 kat artmış çok şükür. Hersey yolunda inşallah haftaya göreceğiz dedi doktor :)
Çok sevindimmmmm! :KK36:
Gördün mü her şey yolunda, bebeğin iyi ve seninle ☺️
İkinizi de öperim. :KK37:

İyi markadan alırsan bence bi şey olmaz. İçinde zararlı bi şey yok, bulgur baharat nar ekşisi vs. ama kızların dediği gibi yeşillikleri kendin de yıka sirkeli suda. Ben hiç güvenemiyorum temiz yıkandıklasına. Afiyet olsun ☺️

Çok sevindimmmmm! :KK36:
Gördün mü ? Bebeğin iyi ve seninle ☺️
İkinizi de öperim. :KK37:
Evime yakin temiz biryeer var ordan alıcam yesilligi de yikarim mis gibi yaparim 😅

Benim ilkinde kahverengi bir kere peçeteye silerek lekelenme oldu ama bu beş gündür sürüyor. Bakalım hayırlısı
Ne durumdasınız merak ettim inşallah bir sorun yoktur aynısını bende yaşadım doktor normal olduğunu söyledi progestan sabah akşam kullanmamı istedi korkma sakın 2 gün öncede tırnak tanesi gibi kan pıhtısı geldi kırmızı bi daha olmadı kese çevresinde olabiliyormuş

Eldorin Eldorin lady peacock lady peacock kızlar ben geçen yazmıştım ya 45 saatte verdim az artmıştı hcg filan diye bugün tekrar kan istemişti doktor 2.5 kat artmış çok şükür. Hersey yolunda inşallah haftaya göreceğiz dedi doktor :)
Canım o kadar sevindim ki gözün aydın ❤️ hayırlısı olsun inşallah 🙏 güzel haberlerini bekliyoruz 🥰

X