Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    34
Ooo maşallah evet ya sanki ilk gebelik gibi heyecanlı olursun benim ilk gerçi de geçer valla yani sen daha tecrübelisin benden daha iyi bilirsin şimdi ben ne desem olmaz

Anladım canım, teşekkür ederim

Kızlar Ramiz teorisine göre plasenta yönüne bakıyorsunuz sanırım, benim anladığım kadarı ile bebek daha 6-7 haftalık iken kesesi nerde olusmaya başladıysa cinsiyeti ona göre yorumlanıyor, plasentaya göre değil yani, bebeğin ilk görüldüğü yere bakacaksınız, benim ultrason görüntümde ortada fakat sağa dogruydu, buna göre erkek olması gerekiyor ama bazı ultrasonlar aynalama yapiyormuslar, yani sağdaki solda, soldaki sağda gorunuyormus, aynalama yapıp yapmadığını bilmiyorum tabi pirelideve

Benim oğlum kordonunu sımsıkı tutup plesantasiyla top gibi bütün halde doğdu söküp getirmişti ebe de doktorla konuşurken sokup getormis bildigin kendiyle falan dedi bu yüzden bende öyle bı kanı kalmış demek ki kese içinde gibi, sizden duydum şimdi biraz bekledikten sonra çıktığını herkesin bütün çıkmıyor yani absürt olan benim ki

Kordonun bir kismi bebekle çıkıyor bebek cikinca kordonundan kesiyorlar önce sonra plasantayi cikariyorlar filmlerden biliyorum ben de

Kordonun bir kismi bebekle çıkıyor bebek cikinca kordonundan kesiyorlar önce sonra plasantayi cikariyorlar filmlerden biliyorum ben de
Sen nasıl filmler izliyorsun bacım izleme öyle boşver yok ya cidden benimki top gibi çıktı acayip dikisim vardı ben sıkıntınin ne olduğunu doktorla ebenin konusmasindan biliyorum ebe ohaa dedi doktor ona birşey dedi oda afedersiniz bırakmıyor baksanıza kendisiyle sökmüş getirmis bırakmamış parçasını falan dedi güldüler ben orda yatıyorum onlar geyik muhabbette falan, ben de üzerine durup dusunmedim normal mi böyle değil mi sudan çıkmış balık misali

Plasenta da bölünme sonucu oluşan bisi yani birazı bebek se birazı plasenta oluyor.

Olabilir canım tabi ki bebek bu, plesantasini sevmiş dışarda neyle beslenecem diye telaşa düşmüş yanında getirmiş afacan ben genel olarak olanı söyledim tabi ki olan olmayan bir sürü ihtimal vardır doğumda, neyse ki ikiniz de sağlıklı kurtulmussunuz

11+3 te benim doktorum plasenta oluşmuş istediğimiz gibi yukarda demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…