- 4 Temmuz 2018
- 3.222
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.621
Ooo maşallahİnşaAllahilk çocuğum 13.haftada direk gösterdi 2.çocuğuma 20.haftaya kadar kıza benziyor dendi ama detaylıda erkek olduğu anlaşıldı doktor bişey söylesede detaylıya kadar inanamıycam galiba ama merak etmektende geri duramıyorum sağlıklı olsunda miniğim bu zamanlarda geçer heralde
Anladım canım, teşekkür ederimBenim de kanama alanım vardı onun için kullanıyordum fitil olarak günde 2 tane demişti ama ben bi kaç gün sonra doktora sorarak günde 1 olarak kullanmaya devam ettim bu arada hiç kanamam veya lekelenmem olmadı. 9. haftada kontrolde kanama alanı geçince doktor bırakabilceğimi söyledi ben de bıraktım. Ama yine de doktora danış bence de
Benim oğlum kordonunu sımsıkı tutup plesantasiyla top gibi bütün halde doğdu söküp getirmişti ebe de doktorla konuşurken sokup getormis bildigin kendiyle falan dedi bu yüzden bende öyle bı kanı kalmış demek ki kese içinde gibi, sizden duydum şimdi biraz bekledikten sonra çıktığını herkesin bütün çıkmıyor yani absürt olan benim kiİlk doğumunu normal doğum yapmış biri olarak anlatayım. Normal doğum yaparsanız görünce şok olmayın. Bebeğin kordonunun bağlı olduğu ve anneyle bebek arasında besin alışverişine yardımcı olan bebeği besleyen kısım plasenta. Öyle ufak birşeyde değil. Çocuk doğduktan sonra kordonu kestiklerinde 10 dakka bekledik bebeğin eşi dedikleri plasenta kendinden düşecek dedi doktor. Geldi ve doktor çıkardı bildiğiniz kalp gibi damarlı kocaman bi et parçası. Şok olmuştum içimde neler var böyle diye. Allah çok büyük valla
Kordonun bir kismi bebekle çıkıyorBenim oğlum kordonunu sımsıkı tutup plesantasiyla top gibi bütün halde doğdu söküp getirmişti ebe de doktorla konuşurken sokup getormis bildigin kendiyle falan dedi bu yüzden bende öyle bı kanı kalmış demek ki kese içinde gibi, sizden duydum şimdi biraz bekledikten sonra çıktığını herkesin bütün çıkmıyor yani absürt olan benim ki
Sen nasıl filmler izliyorsun bacım izleme öyle boşverKordonun bir kismi bebekle çıkıyorbebek cikinca kordonundan kesiyorlar önce sonra plasantayi cikariyorlar filmlerden biliyorum ben de
Plasenta da bölünme sonucu oluşan bisi yani birazı bebek se birazı plasenta oluyor.İlk doğumunu normal doğum yapmış biri olarak anlatayım. Normal doğum yaparsanız görünce şok olmayın. Bebeğin kordonunun bağlı olduğu ve anneyle bebek arasında besin alışverişine yardımcı olan bebeği besleyen kısım plasenta. Öyle ufak birşeyde değil. Çocuk doğduktan sonra kordonu kestiklerinde 10 dakka bekledik bebeğin eşi dedikleri plasenta kendinden düşecek dedi doktor. Geldi ve doktor çıkardı bildiğiniz kalp gibi damarlı kocaman bi et parçası. Şok olmuştum içimde neler var böyle diye. Allah çok büyük valla
Olabilir canım tabi ki bebek bu, plesantasini sevmiş dışarda neyle beslenecem diye telaşa düşmüş yanında getirmiş afacanSen nasıl filmler izliyorsun bacım izleme öyle boşveryok ya cidden benimki top gibi çıktı acayip dikisim vardı ben sıkıntınin ne olduğunu doktorla ebenin konusmasindan biliyorum ebe ohaa dedi doktor ona birşey dedi oda afedersiniz bırakmıyor baksanıza kendisiyle sökmüş getirmis bırakmamış parçasını falan dedi güldüler ben orda yatıyorum onlar geyik muhabbette falan, ben de üzerine durup dusunmedim normal mi böyle değil mi sudan çıkmış balık misali
Ben kız hissettimBu bebeler bizi alim yapacak
Tahmin var mı ?
Kullanılıyor da çok sık kullanılır mı bilemem ben arada kullanıyordum hamilelere veriliyorGaviscon şurup kullanabiliyor muyuz bir zararı var mı
Kız istediğini bildiğim için mi bilmiyorum kız doğuyor içimeBu bebeler bizi alim yapacak
Tahmin var mı ?
Ya senin şu bebişin duruşu inanılmaz ya ahahaha çok tatlıBu bebeler bizi alim yapacak
Tahmin var mı ?
Anladım evet aramızda bir kaç gün var sanırım çarşamba günü 13 olacağım bendeBen 13 haftaya gircem doktorum ısrarla söylemiyor 16 da diycekmiş
Bir kız da bendenBu bebeler bizi alim yapacak
Tahmin var mı ?
11+3 te benim doktorum plasenta oluşmuş istediğimiz gibi yukarda demiştipirelideve kızlar doktorumun dediği kadarıyla bebek başlarda yolksac dan besleniyor. O aralarda plesanta oluşmaya da başlıyor 12. Haftalarda görevi devralıyormuş. Ben de keseyi plesanta sanıyordum ama değilmiş bakın burda çocuğum işemiş gibi görünüyor ama o aslında yolksacmış. Kesenin sağ alt kısmında bulunan kalın bi alan var ya orası için de plesanta dedi. Oluşmaya başlamış bir kaç haftaya görevi devralacak dedi. Ama doktor demese ben onun Plesenta oldğunu bilmezdim mesela
Kıza benziyorBu bebeler bizi alim yapacak
Tahmin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?