Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    38
Kızlar ben de geçen gün gittim kontrole 10+4 haftasyitla uyumlu. Kalbi pıtır pıtır atıyor çok şükür

Oğlumu hiç hareket ederken görmemiştim ultrasonda hep uyuyordu ya da çok az hareket ediyordu. Bu maşallah kıpır kıpır dönüp duruyordu içerde ellerini ayaklarını bile gördük

Fotoğraf kağıdı yoktu ama bu sefer telefonumu yanıma alıp çekmeyi akıl ettim ne yazık ki hiç cinsiyete dair bir fikrimiz yok. Ama benim içime hep kız doğuyor belki de biraz kız istediğim için öyle hissediyorumdur göreceğiz

Karnım baya belli oluyor hep bil giyinmeye çalışıyorum ama insanlar anlıyor artık hamile olduğumu ilkinde ne zaman belli olacak diye sürekli aynaya bakıp duruyordum bunda resmen çift çizgiyi görür görmez çıktı karnım

Uzun zamandır yazmıyordum. Temmuz annesi olma ihtimalim de yüksek bir güncellemek istedim sizi de

Eklentiler

• IMG_20250103_141638.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 61
Sağlıkla gelsin inşallah
Ultrasona girmeden önce 1 parça çikilat yediğimizde sanırım daha hareketli oluyorlar. Ben 1 tane Türk kahvesi içmiştim içerde fır dönüyodu

Sağlıkla gelsin inşallah
Ultrasona girmeden önce 1 parça çikilat yediğimizde sanırım daha hareketli oluyorlar. Ben 1 tane Türk kahvesi içmiştim içerde fır dönüyodu
Valla neler yaptık uykucu uyanmamisti son aylarda ama maşallah bacakları çok iyi çalışıyordu karnını delip çıkacak diye korkuyordum

Açtım bu sefer de aksine biraz da keyifleri nasıl isterse

Çok teşekkür ederim hepimizinki inşallah sağlıkla gelsin

Maşallah sağlıkla gelsin inşallah güzel haberlerle gelmene sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı evlat olsun

Maşallah Benimde ilki oğlan varlığına bin şükür Bu sefer de kız olsun istiyorum içten içe o yüzden de kız hissetmek istiyorum galiba Benim de karnım büyüdü resmen bu haftalarda çok ilginç geliyor eski hamilelik resimlerime bakıyorum 6 aylıkken karnım bu şekilmiş
Bebekler genelde beklenen tarihten önce geliyor o yüzden temmuz annesi olabilme ihtimalin daha yüksek galiba canım

Bendede aynı hatayı veriyo yapamıyorum demek bütün güncelleme bunun içinmiş sevindim forumda artık kimin kaç haftalık hamile olduğunu gorebilcez akılda tutmak zor oluyordu
Aynen önceden de böyleydi kızıma hamileyken de ne güzel görüyorduk diğer annelerle bizde oldu sende de olur sanirim

Katılıyorum güya kızımda arkadaşlarla Aralık annesi olacaktık çoğumuz Kasım annesi olduk

Bende normal doğum yaptım ama hiç ayriyeten geldiğini bilmiyordum. Benim dikiş aşaması bayağı uzun sürdü. Belkide o arada geldi farkında değilim

Bende bebek doğduktan sonra doktorun plasenta gelecek şimdi ama zor kısmı atlattık gibi bir şeyler dediğini hatırlıyorum. Ondan sonrasını pek hatırlamıyorum sanırım o ara annenin kafası sarhoş gibi oluyor bir yandan bebeğin heyecanı. Plasentayı da görmek nasip olmadı hiç artık kafam nerelerdeydi bilmiyorum Leylambaharim muallime5353

Arkadaşlar bu hamile günlüğünü nasıl yaptınız bende görünmüyor
Bana otomatikman gelmiş. Ama daha önce profilime BDT girmiştim.

Profilin hesap detaylarından girip tahmini doğum tarihini yazınca sanırım oluyor.

Eklentiler

• IMG_4016.png
    149,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_4015.png
    71,9 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Senin şimdi ki bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu canım?
%90 kız dedi canım. Bir dahaki kontrol 27sinde o zaman netleşir. Fetal DNA tabi o zamana çıkmazsa
Bende normal doğum yaptım ama hiç ayriyeten geldiğini bilmiyordum. Benim dikiş aşaması bayağı uzun sürdü. Belkide o arada geldi farkında değilim
Ben ayriyeten geldiğini abimin eski karısından duymuştum. Yeğenimi doğurduğu zaman yegenimden sonra plesantayı çekmişler falan ebelerle doktor. Nasıl bir şeyse artık. Ben doğumumda epidural yaptırdım. Baskıları hissediyorsun da acı falan yoktu. Doğumumda plesantanin psinden bahsetmedi doktorum bebekle birlikte geldi sanırım benim. Çünkü 2 ıkınmada geldi kızım ve sonrasında hemen dikiş atmaya başladı ben görmedim bile plesanta falan

Ay inşallah ikisini de tatma şansı verir Rabbim bize benim oğlum 41+0 da doğdu o yüzden normal tarihi geçebilir bile hiç bilemiyorum

Ay inşallah ikisini de tatma şansı verir Rabbim bize benim oğlum 41+0 da doğdu o yüzden normal tarihi geçebilir bile hiç bilemiyorum
Amin inşallah 41 haftaya kalırsa bende Ağustos annesi oluyorum Ama oğlum hiç beklemediğim bir anda 38+5 de doğmayı seçmişti o yüzden çok ihtimal vermiyorum. Bakalım ne sürprizler yapacaklar bize. Yeterki sağlıkla gelsinlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…