- 25 Nisan 2021
- 2.675
- 4.247
- 83
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.641
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar ben de geçen gün gittim kontrole 10+4 haftasyitla uyumlu. Kalbi pıtır pıtır atıyor çok şükür
Oğlumu hiç hareket ederken görmemiştim ultrasonda hep uyuyordu ya da çok az hareket ediyordu. Bu maşallah kıpır kıpır dönüp duruyordu içerde ellerini ayaklarını bile gördük
Fotoğraf kağıdı yoktu ama bu sefer telefonumu yanıma alıp çekmeyi akıl ettimne yazık ki hiç cinsiyete dair bir fikrimiz yok. Ama benim içime hep kız doğuyor belki de biraz kız istediğim için öyle hissediyorumdur göreceğiz
Karnım baya belli oluyor hep bil giyinmeye çalışıyorum ama insanlar anlıyor artık hamile olduğumu ilkinde ne zaman belli olacak diye sürekli aynaya bakıp duruyordum bunda resmen çift çizgiyi görür görmez çıktı karnım
Uzun zamandır yazmıyordum. Temmuz annesi olma ihtimalim de yüksek bir güncellemek istedim sizi de
Valla neler yaptık uykucu uyanmamistiSağlıkla gelsin inşallah
Ultrasona girmeden önce 1 parça çikilat yediğimizde sanırım daha hareketli oluyorlar. Ben 1 tane Türk kahvesi içmiştim içerde fır dönüyodu
Hamilelik günlüğünü imza alanına eklemiyorum tıkladığımda hata veriyor sürekli nasıl yapabilirim?Kıza benziyor
Böyle dedim ve olduHamilelik günlüğünü imza alanına eklemiyorum tıkladığımda hata veriyor sürekli nasıl yapabilirim?
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah güzel haberlerle gelmene sevindimKızlar ben de geçen gün gittim kontrole 10+4 haftasyitla uyumlu. Kalbi pıtır pıtır atıyor çok şükür
Oğlumu hiç hareket ederken görmemiştim ultrasonda hep uyuyordu ya da çok az hareket ediyordu. Bu maşallah kıpır kıpır dönüp duruyordu içerde ellerini ayaklarını bile gördük
Fotoğraf kağıdı yoktu ama bu sefer telefonumu yanıma alıp çekmeyi akıl ettimne yazık ki hiç cinsiyete dair bir fikrimiz yok. Ama benim içime hep kız doğuyor belki de biraz kız istediğim için öyle hissediyorumdur göreceğiz
Karnım baya belli oluyor hep bil giyinmeye çalışıyorum ama insanlar anlıyor artık hamile olduğumu ilkinde ne zaman belli olacak diye sürekli aynaya bakıp duruyordum bunda resmen çift çizgiyi görür görmez çıktı karnım
Uzun zamandır yazmıyordum. Temmuz annesi olma ihtimalim de yüksek bir güncellemek istedim sizi de
MaşallahKızlar ben de geçen gün gittim kontrole 10+4 haftasyitla uyumlu. Kalbi pıtır pıtır atıyor çok şükür
Bende beceremedim sanırımHamilelik günlüğünü imza alanına eklemiyorum tıkladığımda hata veriyor sürekli nasıl yapabilirim?
AynenBendede aynı hatayı veriyo yapamıyorum demek bütün güncelleme bunun içinmiş sevindim forumda artık kimin kaç haftalık hamile olduğunu gorebilcez akılda tutmak zor oluyordu
KatılıyorumMaşallahBenimde ilki oğlan varlığına bin şükür Bu sefer de kız olsun istiyorum içten içe o yüzden de kız hissetmek istiyorum galiba Benim de karnım büyüdü resmen bu haftalarda çok ilginç geliyor eski hamilelik resimlerime bakıyorum 6 aylıkken karnım bu şekilmiş
Bebekler genelde beklenen tarihten önce geliyor o yüzden temmuz annesi olabilme ihtimalin daha yüksek galiba canım
Senin şimdi ki bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu canım?Katılıyorumgüya kızımda arkadaşlarla Aralık annesi olacaktık çoğumuz Kasım annesi olduk
Bende normal doğum yaptım ama hiç ayriyeten geldiğini bilmiyordum. Benim dikiş aşaması bayağı uzun sürdü. Belkide o arada geldi farkında değilimİlk doğumunu normal doğum yapmış biri olarak anlatayım. Normal doğum yaparsanız görünce şok olmayın. Bebeğin kordonunun bağlı olduğu ve anneyle bebek arasında besin alışverişine yardımcı olan bebeği besleyen kısım plasenta. Öyle ufak birşeyde değil. Çocuk doğduktan sonra kordonu kestiklerinde 10 dakka bekledik bebeğin eşi dedikleri plasenta kendinden düşecek dedi doktor. Geldi ve doktor çıkardı bildiğiniz kalp gibi damarlı kocaman bi et parçası. Şok olmuştum içimde neler var böyle diye. Allah çok büyük valla
Bana otomatikman gelmiş. Ama daha önce profilime BDT girmiştim.Arkadaşlar bu hamile günlüğünü nasıl yaptınız bende görünmüyor
%90 kız dedi canım. Bir dahaki kontrol 27sinde o zaman netleşir. Fetal DNA tabi o zamana çıkmazsaSenin şimdi ki bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu canım?
Ben ayriyeten geldiğini abimin eski karısından duymuştum. Yeğenimi doğurduğu zaman yegenimden sonra plesantayı çekmişler falan ebelerle doktor. Nasıl bir şeyse artık. Ben doğumumda epidural yaptırdım. Baskıları hissediyorsun da acı falan yoktu. Doğumumda plesantanin psinden bahsetmedi doktorum bebekle birlikte geldi sanırım benim. Çünkü 2 ıkınmada geldi kızım ve sonrasında hemen dikiş atmaya başladı ben görmedim bile plesanta falanBende normal doğum yaptım ama hiç ayriyeten geldiğini bilmiyordum. Benim dikiş aşaması bayağı uzun sürdü. Belkide o arada geldi farkında değilim
Ay inşallah ikisini de tatma şansı verir Rabbim bizeMaşallahBenimde ilki oğlan varlığına bin şükür Bu sefer de kız olsun istiyorum içten içe o yüzden de kız hissetmek istiyorum galiba Benim de karnım büyüdü resmen bu haftalarda çok ilginç geliyor eski hamilelik resimlerime bakıyorum 6 aylıkken karnım bu şekilmiş
Bebekler genelde beklenen tarihten önce geliyor o yüzden temmuz annesi olabilme ihtimalin daha yüksek galiba canım
Amin inşallahAy inşallah ikisini de tatma şansı verir Rabbim bizebenim oğlum 41+0 da doğdu o yüzden normal tarihi geçebilir bile hiç bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?