- 29 Kasım 2020
- 100
- 72
- 48
- 39
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.621
Merhaba ben bir önceki transferimde 10.gün idrarda silik görmüştüm.9.gün bile negatifti.Moralinizi bozmayın.Mesela ben bugün gidip kan baktırdım ama çok erkendi hiç moralimi bozmadım.900 tl gitti boşu boşuna o kadarCanım çok teşekkür ederim. Bu sabah da yaptım yine tertemizGeçen hafta Salı günü 13:16’da olmuştu transfer. Yani daha 8 günüm dolmadı, Cumartesi test günüm. İnşallah dediğin gibi olur Senin nasıl gidiyor? Beni rahatlattın, çok çok teşekkürler
Merhaba bende ayni gün 13.40 ta oldum. Henüz çok erken test için normalde kan için bile pazartesi dediler banaCanım çok teşekkür ederim. Bu sabah da yaptım yine tertemizGeçen hafta Salı günü 13:16’da olmuştu transfer. Yani daha 8 günüm dolmadı, Cumartesi test günüm. İnşallah dediğin gibi olur Senin nasıl gidiyor? Beni rahatlattın, çok çok teşekkürler
belli oluyor canım tebrik ederim gözün aydınKızlar günaydın sabah ilk idrarla yaptım hayalet çizgiler hemen belirdi 7. Güngörebilir misiniz bilmiyorum ekliyorum yine de var mıdır bilemiyorum
maşallah hem de belirginleşmişDün ilk testin şokunu atlattım bugün tekrarladım kızlar. Çok şükür yine görünüyor 2. Çizgi
Çok teşekkür ederim umarim hepimiz pozitifleri görürürüzbelli oluyor canım tebrik ederim gözün aydın
yarın ilk idrarla yenile bence kiminin gec dusebiliyo hayırlısı olsun şimdidenKızlar benim de bugün 7. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosuydu erken gebelik testi yaptım bembeyaz çıktı maalesef
Çok zor bi durum bu benim 4. Denememdi çok umutluydumyarın ilk idrarla yenile bence kiminin gec dusebiliyo hayırlısı olsun şimdiden
Hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağınaDün ilk testin şokunu atlattım bugün tekrarladım kızlar. Çok şükür yine görünüyor 2. Çizgi
Seni çok iyi anlıyorum o hayal kırıklığını da çok iyi biliyorum. Çok emek veriyoruz karşılığını alalım insallah tez vakitte. Hepimizin zamanı gelecekÇok zor bi durum bu benim 4. Denememdi çok umutluydum
Benimde 5.denememdi o kadar iyi anlıyorum ki seni, ama her bünyenin farklı olduğu gerçeğini bu korkuyla unutup erken pes ediyoruz, lütfen yarın ve sonraki gün tekrar dene. bilmiyorum okudun mu, 9. 10. güne kadar negatif sonra pozitif gören çok kişi var. bunlardan olabileceğin umudunu yitirme, modunu düşürme vücudun gerilmesin.Çok zor bi durum bu benim 4. Denememdi çok umutluydum
Sizi çok iyi anlıyorum bnde 3 defa transfer oldum.. bugün çok umutluydum ama olmadı bu çok farklıydı diğer ikisine göre...umudunuzu kaybetmeyin kan tahlili vermedenÇok zor bi durum bu benim 4. Denememdi çok umutluydum
Merhaba ben sormuştum sabahki ilk dozu aynen devam mı diye doktorum evet demişti yapıp gitmiştim canımMerhaba kızlar benim yarın transfer günüm progestan fitil ve antibiyotiki sabah uygulayıp mi gitmem gerekiyor bilgisi olan varmi acaba
Anladım tamam canim cok teşekkür ederimMerhaba ben sormuştum sabahki ilk dozu aynen devam mı diye doktorum evet demişti yapıp gitmiştim canım
Yarın sabah tekrar deneyeceğim bakalım zaten cumartesi kan vereceğim artık hayırlısı mücadeleye devam edeceğizSizi çok iyi anlıyorum bnde 3 defa transfer oldum.. bugün çok umutluydum ama olmadı bu çok farklıydı diğer ikisine göre...umudunuzu kaybetmeyin kan tahlili vermeden
aynısı bende de oluyor bacakalrım aşırı derecede karıncalanma ve ağrı giriyor uyutmuyor benim her iki bacağımdada oluyor bugün 7. günüm idrar testinde baktım pozitif görünüyor :)Pozitif gören kızlar, sizde de bacağınızda böyle karıncalanma mı deyim kaşınma mı her neyse böyle bi his geliyo bacağımı hareket ettirmem gerekiyor çok rahatsız edici. Huzursuz bacak sendromu diolarmış meğerse sizde de oluyormu? Bnm özellikle bu hafta çok oldu sadece sol bacağımda, uyumak veya uzanmak zorlu oluyor bu yüzden rahat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?