2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Merhaba ben bir önceki transferimde 10.gün idrarda silik görmüştüm.9.gün bile negatifti.Moralinizi bozmayın.Mesela ben bugün gidip kan baktırdım ama çok erkendi hiç moralimi bozmadım.900 tl gitti boşu boşuna o kadar

Merhaba bende ayni gün 13.40 ta oldum. Henüz çok erken test için normalde kan için bile pazartesi dediler bana

Kızlar benim de bugün 7. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosuydu erken gebelik testi yaptım bembeyaz çıktı maalesef

Arkadaşlar merhaba, pozitif olan arkadaşlar kese gördükten sonra kullandığınız ilaçlar da değişiklik oldu mu? Yani ne kadar devam edeceğiz ilaçlara bilen var mı?

Çok zor bi durum bu benim 4. Denememdi çok umutluydum
Benimde 5.denememdi o kadar iyi anlıyorum ki seni, ama her bünyenin farklı olduğu gerçeğini bu korkuyla unutup erken pes ediyoruz, lütfen yarın ve sonraki gün tekrar dene. bilmiyorum okudun mu, 9. 10. güne kadar negatif sonra pozitif gören çok kişi var. bunlardan olabileceğin umudunu yitirme, modunu düşürme vücudun gerilmesin.

Merhaba kızlar benim yarın transfer günüm progestan fitil ve antibiyotiki sabah uygulayıp mi gitmem gerekiyor bilgisi olan varmi acaba

Sizi çok iyi anlıyorum bnde 3 defa transfer oldum.. bugün çok umutluydum ama olmadı bu çok farklıydı diğer ikisine göre...umudunuzu kaybetmeyin kan tahlili vermeden
Yarın sabah tekrar deneyeceğim bakalım zaten cumartesi kan vereceğim artık hayırlısı mücadeleye devam edeceğiz

aynısı bende de oluyor bacakalrım aşırı derecede karıncalanma ve ağrı giriyor uyutmuyor benim her iki bacağımdada oluyor bugün 7. günüm idrar testinde baktım pozitif görünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…