2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Bende 19 unda transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu aynı şeyleri yaşıyorum ama bunlar bi belirti değil sanırım beklemekten başka çaremiz yok

Bende bugün transfer oldum inşallah hepimiz için süreç pozitif sonuçlanır

Aynı gün test günümüz bende bugün transfer oldukminşallah
İnşallah sağlıklı güzel ilerler hepimizin ilaçlardan mıdır nedir grip olacakmışım gibi kolum bacağım kalkmıyor hep yorgunum onun dışında bir değişiklik yok biraz da iştah var sizlerin nasıl geçiyor

Bende cuma kan vereyim diye düşündüm. Burdan haberleşiriz yine canım. Muhtemel cumaya kadar dayanamayıp daha koyu 2. Çizgiyi görmek için erken teste devam ederim gibi
Benim de elimde bir tane daha test var ben de onu yapacağım muhtemelen yarın daha koyu bir test görmek istiyorum Cuma da test

Benim bugün transfer gününü sayarsak 8. gündü, erken gebelik testi yaptım, maalesef tertemiz. 18 Şubatta 3. gün donmuş embriyo transferiydi. Sanırım benim olmadı, moralim bozuldu(
Canım dur bakalım sen 3.gün embriyosu diyorsun onun için erken bence moral bozma zamanı gelince kandan öğreneceksin bak inan

Benim hala var.Keseyi gördük biz de çok şükür..Biraz iş yapsam ,yorulsam hemen kasıklarımda batma gibi şeyler oluyor.Arada belimin sol tarafı ağrıyor..
Bende de aynısı var bi de regl olacakmışım gibi hissediyorum sürekli hafif kaşık ağrısı mide bulantısı ve bel ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…