- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.581
Bende 19 unda transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu aynı şeyleri yaşıyorum ama bunlar bi belirti değil sanırım beklemekten başka çaremiz yokKızlar merhaba tüp bebek transferi sonrası regl olacakmış gibi hissetmek normal mi ? Ayın 17 sinde 3. gün transferi oldum normalde regl günüme 3 gün kaldı ara ara sanki regl olacakmışım gibi belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor midem bulanıyor regl olacakmış hissi oluyor aşırı korkuyorum hormon ilacı kullanıyorum bant ve fitil bi de
Bebiş göründü mü peki ?bende 20.günde keseyi gördüm ama bebiş daha yok ortada ,de bu ctesi kalp atışı duyarız dedi . Ins güzel haberlerle geliriz :)19. Gün gördük keseyi cuma günü kalp duyucaz inşallah sağlıkla
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kolaylıkla kavuştursunTest sonucum çıktı kızlar 695
Coook teşekkürlerHayırlı olsun Allah sağlıkla kolaylıkla kavuştursun
Hayırlı olsun canım çok sevindimTest sonucum çıktı kızlar 695
Bende bugün transfer oldum inşallah hepimiz için süreç pozitif sonuçlanır
İnşallah sağlıklı güzel ilerler hepimizinAynı gün test günümüz bende bugün transfer oldukminşallah
5.gun embriyosu 3 kez yaptrmistim kasik ağrısı mide bulantısı vardı hHayırlı olsun canım çok sevindimkaçıncı gün embriyosuydu bir de belirtilerin var mıydı
Zaten evde test yapmıştımHayırlı olsun canım çok sevindimkaçıncı gün embriyosuydu bir de belirtilerin var mıydı
Hayırlı olsun canım sağlıkla al bebişini kucağınaZaten evde test yapmıştımama bugün emin olduk çok şükür
Benim hala var.Keseyi gördük biz de çok şükür..Biraz iş yapsam ,yorulsam hemen kasıklarımda batma gibi şeyler oluyor.Arada belimin sol tarafı ağrıyor..Kızlar pozitifi gördükten sonra bel ve kasığında ağrısı olan var mı
Benim de elimde bir tane daha test var ben de onu yapacağım muhtemelen yarın daha koyu bir test görmek istiyorum Cuma da testBende cuma kan vereyim diye düşündüm. Burdan haberleşiriz yine canım. Muhtemel cumaya kadar dayanamayıp daha koyu 2. Çizgiyi görmek için erken teste devam ederim gibi
Canım dur bakalım sen 3.gün embriyosu diyorsun onun için erken bence moral bozma zamanı gelince kandan öğreneceksin bak inanBenim bugün transfer gününü sayarsak 8. gündü, erken gebelik testi yaptım, maalesef tertemiz. 18 Şubatta 3. gün donmuş embriyo transferiydi. Sanırım benim olmadı, moralim bozuldu(
19. Gün canımMerhaba kaçıncı günde gördünüz keseyi
Görmememiz çok normal çünkü çok minnak mış doktora bende sordumBebiş göründü mü peki ?bende 20.günde keseyi gördüm ama bebiş daha yok ortada ,de bu ctesi kalp atışı duyarız dedi . Ins güzel haberlerle geliriz :)
Aynı bende canım tedirgin oldum daBenim hala var.Keseyi gördük biz de çok şükür..Biraz iş yapsam ,yorulsam hemen kasıklarımda batma gibi şeyler oluyor.Arada belimin sol tarafı ağrıyor..
Evet öyle canım da işte ne bileyim insan tedirgin oluyorBende 19 unda transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu aynı şeyleri yaşıyorum ama bunlar bi belirti değil sanırım beklemekten başka çaremiz yok
İnşallah canımEvet öyle canım da işte ne bileyim insan tedirgin oluyorinşallah güzel haberler alırız
Bende de aynısı var bi de regl olacakmışım gibi hissediyorum sürekli hafif kaşık ağrısı mide bulantısı ve bel ağrısıBenim hala var.Keseyi gördük biz de çok şükür..Biraz iş yapsam ,yorulsam hemen kasıklarımda batma gibi şeyler oluyor.Arada belimin sol tarafı ağrıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?