- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.561
ÖBen tek embriyommkaldığı için 3. Gün dondurulmuş cnm 3 ten az embriyo olduğu zaman 3. Gün de dolduruluyor riske atılmıyor. En iyi kalite de 8 hücreli denildi. 5. Güne gidebilirsin ama tek embriyo olduğu için riske atmayıp dondurduk dendi cnm
Memorial irembeden çok çok iyi araştırın istersenizCnm izmir irenbe tüp bebek merkezi hatta laboratuvar ı izninin eniyilerinden olduğunu biliyorum
19. Gün gördük keseyi cuma günü kalp duyucaz inşallah sağlıklaArkadaşım transferden sonra kaçıncı gün gördünüz keseyi . Maşallah tebrik ederim bu arada
Bende cuma kan vereyim diye düşündüm. Burdan haberleşiriz yine canım. Muhtemel cumaya kadar dayanamayıp daha koyu 2. Çizgiyi görmek için erken teste devam ederim gibiharika o zaman sıra kan vermeye geldi ne zaman kan vericeksin ben Cuma günü gidip vereceğim doktorumda
Merhaba kaçıncı günde gördünüz keseyiBu ara da keseyide gördük
Var arkadaşım gebelik hayırlı olsunKızlar merhaba. 19 unda çift embriyo transferi oldum.bugün 6. Günüm ilk idrar değil ama dayanamadım test yaptım bu şekilde çıktı 10 15 dakika içinde. Zaman geçtikçe de daha belirginleşti ilk 10 dakikada çıkan ve yarım saatte oluşanı atıcam yorumlar mısınız
Ay insallah öyledir çok teşekkür ederimVar arkadaşım gebelik hayırlı olsunbenimde çok silikti gün geçtikçe sonra koyulaşıyor ve hemen çıkıyor çizgiler tebrik ederim
Seni üzmek istemem ama bence biraz daha bekle, benim de bu kitte çift çizgi çıkmıştı ama kanda negatifi gördüm. Bir kaç gün daha bekle bence. Bu kist her zaman doğru sonuç vermiyorKızlar merhaba. 19 unda çift embriyo transferi oldum.bugün 6. Günüm ilk idrar değil ama dayanamadım test yaptım bu şekilde çıktı 10 15 dakika içinde. Zaman geçtikçe de daha belirginleşti ilk 10 dakikada çıkan ve yarım saatte oluşanı atıcam yorumlar mısınız
Ligone marka verdi doktorumBen transfer olduktan sonra bıraktım. Gece dalmakta çok zorlanıyorum. Bende bir sorayım doktoruma kullanmakta sakınca var mı diye. Hangi marka kullanıyosunuz
Erken gebelik testi al daha koyu ve daha hızlı çıkar arkadaşım . Bence varAy insallah öyledir çok teşekkür ederimama inanasım gelmiyor hemen çizgi çıkmadığı için. Yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim
Şimdi 2. Yi yaptım zaten negatif oldu ilk testte yanlışlık oldu herhaldeSeni üzmek istemem ama bence biraz daha bekle, benim de bu kitte çift çizgi çıkmıştı ama kanda negatifi gördüm. Bir kaç gün daha bekle bence. Bu kist her zaman doğru sonuç vermiyor
Şimdi 2. Testim negatif çıktı ama ilk idrarla deneyeceğim yineErken gebelik testi al daha koyu ve daha hızlı çıkar arkadaşım . Bence varilk idrarınla yap yine
Erken gebelik testi al daha koyu ve daha hızlı çıkar arkadaşım . Bence varilk idrarınla yap yine
Canım gün içindeki idrardaŞimdi 2. Yi yaptım zaten negatif oldu testte yanlışlık oldu herhalde
Benm ağrıyorKızlar pozitifi gördükten sonra bel ve kasığında ağrısı olan var mı
İnsallah canim yarın sabah göreceğiz insallahCanım gün içindeki idrarda
kaset testte çok zor çıkar . O yüzden çıkmamıştır modelini bozma
Cnm izmir de yok o hastane.Memorial irembeden çok çok iyi araştırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?