- 19 Aralık 2023
- 619
- 205
- 23
- 27
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.381
Ben yapmadım 3.gün embriyolarımYarın sabah tekrarlıycam İmşallah. Benim sadece 3 gün çok hafif lekelenmem oldu. Diğer bel ağrısı kaşık ağrısı da ilk günlerde var gibiydi şimdi çok nadir. Siz test yaptınız mı? Bu testlerin yanılma payı var mı acaba ilk denemem ama 3 yıldır uğraşıyorum hiç pozitif görmedim
Aynı anda yapılmış testlerim erken gebelik net çizgi iken kaset soluktu yani bencede sizde var hayırlı olsunDondurulmuş embriyo çatlatma iğnesi yok arkadaşım . İnşallah tutmuştur . Çok silik çünkü çizgiler çok ümitlenemiyorum. Bu 2. Denemem benim
Yarın tekrarlayayım o zaman teşekkür ederim. Siz de en kısa zamanda pozitifi görürsünüz umarımBen yapmadım 3.gün embriyolarımtestlerin payı var malesef ya ben yaşadım daha önce.. o yüzden bugün içinde test alabilirsen tekrarlayabilirsin yarın da
Bence var yaMerhaba kızlar. 17 şubatta 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün 6. Gün dün test yaptım gün içinde negatifti. Bugün ilk idrarla yaptım bu şekilde. Sizce var mı ? Test markam da softec güvenilir mi bilmiyorum. Durdukça da bu haliden daha da netleşti.
Normalde en fazla 2 adet .3 tane duyunca bende çok şaşırıyorum3tane embriyo transferi yapılabiliyor mu? Bunu daha önce duymamıştım
Benimde 14 Şubat transfer sonuç 26Aynı gün tsst günümüz inşallah güzel sonuçlarımız olsun belli olunca yazar mısıbız
Yorumun için teşekkür ederim arkadaşımAynı anda yapılmış testlerim erken gebelik net çizgi iken kaset soluktu yani bencede sizde var hayırlı olsun
Hayırlı olsun arkadaşım bence var çizgi gayet belirginMerhaba kızlar. 17 şubatta 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün 6. Gün dün test yaptım gün içinde negatifti. Bugün ilk idrarla yaptım bu şekilde. Sizce var mı ? Test markam da softec güvenilir mi bilmiyorum. Durdukça da bu haliden daha da netleşti.
İnşallah çok teşekkür ederimBence var ya
Tebrik ederim canım hayırlı olsunKızlar transferimin 10. Günü kan sonucumu aldım 216çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yolumuz uzun 2 gün sonra tekrarlayacagiz
Çok teşekkür ederim. Durdukça daha belirginleşti ben ilk halini atmıştım. Umarım güzel ilerler. Hepimiz için en güzeli olsunHayırlı olsun arkadaşım bence var çizgi gayet belirgin
Çok teşekkür ederim darısı sizlereTebrik ederim canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun.rabbim herkese nasip etsinKızlar transferimin 10. Günü kan sonucumu aldım 216çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yolumuz uzun 2 gün sonra tekrarlayacagiz
Umarım çok güzel ilerler tebrik ederimÇok teşekkür ederim. Durdukça daha belirginleşti ben ilk halini atmıştım. Umarım güzel ilerler. Hepimiz için en güzeli olsun
Hayırlı olsunKızlar transferimin 10. Günü kan sonucumu aldım 216çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yolumuz uzun 2 gün sonra tekrarlayacagiz.
İnsalah kızlar pesimden hepinizin mutlu haberlerini alırız inşallahHayırlı olsuninşallah katlanarak değer artışlarını da görürsünüz darısı başımıza inş bekleyen herkesden mutlu haberler alırız
Amin canım Rabbim herkese bu mutluluğu nasıp etsinHayırlı olsun.rabbim herkese nasip etsin
Gözün aydın canımKızlar transferimin 10. Günü kan sonucumu aldım 216çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yolumuz uzun 2 gün sonra tekrarlayacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?