- 10 Temmuz 2023
- 228
- 147
- 23
- 25
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.361
Benmde 3. Gün embriyosu 9. Gün gece erken gebelik testinde pozitif gördümHayırlı sonuçlarımız olsun inş.7. Ve 8. Günde test yapmış mıydın? Benim erken gebelik testlerim hala negatif. 3. Gün embr. 8. Gündeyim ben de.
Bende 17 şubatta oldum transfer . İnşallah güzel pozitif sonuçlar alırız17sinde oldum zaman geçmek bilmiyor perşembe kan verecegm
Maşallah canım hayırlı sonuçların olsun inş.Benmde 3. Gün embriyosu 9. Gün gece erken gebelik testinde pozitif gördümhaftaya keseyi görücez inşallah
Aramızda 1 gün var demek ki benim de transfer hariç 5.günümPazartesi günü bende alıp dediğin markadan yapayım . Böyle emin olamıyorum çünkü çok silik çıkıyor hepsenin test günün ne zaman . Benim bugün transfer hariç 6.günüm
Benmde 3. Gün embriyosu 9.
Valla ben çok hareket etmediğimden yorulamıyorum ama 22.30 gibi uykum geliyor olsopar vurup uyuyorum 12 de fitil ve hapım var eşim uyandırıyor ilaçları alıp tekrar uyuyorumhalsizlik de bir belirtidir
Merhaba kese ve kalp atışı için hangi doktora gidiyorsunuz? Tüp bebek doktorunuza mı yoksa normal kadın doğum doktoruna mı?merhabalar 3 şubat transfer olmuştum. bebeğim bana göre 5+3 doktoruma göre 5+1. transferden sonra 9. gün 386 11. gün 1080 16. gün 7800 çıkmıştı betahcg. bugün kese kontrolu vardı . Kesem 15 mm, ve yolk sac görüldü. 8 mart kalp atımı için radevumuz var bakalim
Benimde 3. Gün embriyosu biraz hareket etsem ben de yoruluyorum ve belim ağrıyor sürekli bugün 4. GünBenim de sağda baskı şeklinde hafif batma var. Ben gün içinde çok yoruluyorum sizin de öyle mi? 3. Gün embriyosu 8. Gün bugün.
Aynı gün transferiyiz benim 3.gün embriyosu amaPazartesi günü bende alıp dediğin markadan yapayım . Böyle emin olamıyorum çünkü çok silik çıkıyor hepsenin test günün ne zaman . Benim bugün transfer hariç 6.günüm
Benimde 5.gün arkadaşımAynı gün transferiyiz benim 3.gün embriyosu ama
14 şubatta transfer oldum 25 şubat test günüm beklemeye devamNe zaman transfer oldunuz
Bel ağrısı bende de varBenimde 3. Gün embriyosu biraz hareket etsem ben de yoruluyorum ve belim ağrıyor sürekli bugün 4. Gün
Benim gittiğim doktorda kese ve kalp atışını görüyorsun sonra istersen devam ediyorsun ama benim oturduğum semte uzak olduğu için yakından bir doktor araştıracağım kalp atışını gördükten sonraMerhaba kese ve kalp atışı için hangi doktora gidiyorsunuz? Tüp bebek doktorunuza mı yoksa normal kadın doğum doktoruna mı?
3tane embriyo transferi yapılabiliyor mu? Bunu daha önce duymamıştımHayır 5. Gün embriyosu koydular 3 tane bugün 10.gün
Aynı gün tsst günümüz inşallah güzel sonuçlarımız olsun belli olunca yazar mısıbız14 şubatta transfer oldum 25 şubat test günüm beklemeye devam
Tabi ki yazarım amin inşallahAynı gün tsst günümüz inşallah güzel sonuçlarımız olsun belli olunca yazar mısıbız
kalp atışından sonra tüp bebek doktorunu bırakıp normal bağlı oldugum ilcedeki doktorumdan devam edecegim tüp bebek doktorumda öyle dedi kalp atisindan sonra yakın yerdeki doktoruna git dediMerhaba kese ve kalp atışı için hangi doktora gidiyorsunuz? Tüp bebek doktorunuza mı yoksa normal kadın doğum doktoruna mı?
İnşallahhhBenimde 5.gün arkadaşıminşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Merhaba kızlar. 17 şubatta 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün 6. Gün dün test yaptım gün içinde negatifti. Bugün ilk idrarla yaptım bu şekilde. Sizce var mı ? Test markam da softec güvenilir mi bilmiyorum. Durdukça da bu haliden daha da netleşti.
Yarın sabah tekrarlıycam İmşallah. Benim sadece 3 gün çok hafif lekelenmem oldu. Diğer bel ağrısı kaşık ağrısı da ilk günlerde var gibiydi şimdi çok nadir. Siz test yaptınız mı? Bu testlerin yanılma payı var mı acaba ilk denemem ama 3 yıldır uğraşıyorum hiç pozitif görmedimAyyyy sizinle de aynı günümüzvar gibi tekrarla canım testini belirtin var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?