- 3 Nisan 2023
- 663
- 510
- 23
- 38
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.341
Valla arada yürüyorum hareket ediyorum falan onun dışında istirahat ediyorum ara sıra kasıklarımda batma gibi olıyor özellikle sol kasığımda çok olumlu hissediyorum bakalım sabırsızlıkla bekliyorumBenm de ikinci transferim ilkinde saniyelik kramplar girip geçiyordu ilki kimyasal olmuştu bunda hiç öyle bişey olmuyor hiçbir belirtim de yok sizin nasıl gidiyor Benm de 5aa transfer edildi 6.günüm
Bebim de hiçbir belirtim yok sayılır bugün 10. GünBenm de ikinci transferim ilkinde saniyelik kramplar girip geçiyordu ilki kimyasal olmuştu bunda hiç öyle bişey olmuyor hiçbir belirtim de yok sizin nasıl gidiyor Benm de 5aa transfer edildi 6.günüm
İnşallah pozitifi görürüzBebim de hiçbir belirtim yok sayılır bugün 10. Gün
Donmuş 3. Gün embriyosu. Aralıkları bilmiyorum.Taze transfermi oldunuz canm kaçla kaç arası olması gerekşyor söylediğiniz değerin ne demek oluyo bu değer
Benim de sağda baskı şeklinde hafif batma var. Ben gün içinde çok yoruluyorum sizin de öyle mi? 3. Gün embriyosu 8. Gün bugün.Valla arada yürüyorum hareket ediyorum falan onun dışında istirahat ediyorum ara sıra kasıklarımda batma gibi olıyor özellikle sol kasığımda çok olumlu hissediyorum bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
Hayırlı sonuçlarımız olsun inş.Kızlar 9.gün testim bu sabah (10.gün)birde erken gebelik testi yaptım. O bundan daha silik çikti ama çıktı yani sonuçta. Ama sevinemedim henüz. İlk transferimde de pozitifi gördüm. 5.haftada kese de gördük. 9. Haftaya kadar ne yolk sac ne bebek göründü kürtaj olmak zorunda kaldım. Salı günü kan vericem inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Valla benim de öyleBebim de hiçbir belirtim yok sayılır bugün 10. Gün
Ne zaman transfer oldunuzValla benim de öyle
Siz ne zaman transfer oldunuzİnşallah pozitifi görürüz
Amin canım inşallah. Yok yapmadım aslında evde test yapmıcaktım zaten kan testi günüm çok yaklaşmıştı. Eczane görünce aldım son dk kararıydı. Benim 4.gün embriyosuydu. Geç tutunma olmuş olabilir. Şuan tutunduysada betahcg düşük kalıyodur test içinHayırlı sonuçlarımız olsun inş.7. Ve 8. Günde test yapmış mıydın? Benim erken gebelik testlerim hala negatif. 3. Gün embr. 8. Gündeyim ben de.
Test gününüz ne zaman 3.gün embriyosu muydu inşallah pozitif çıkarBebim de hiçbir belirtim yok sayılır bugün 10. Gün
17sinde oldum zaman geçmek bilmiyor perşembe kan verecegmSiz ne zaman transfer oldunuz
Hayır 5. Gün embriyosu koydular 3 tane bugün 10.günTest gününüz ne zaman 3.gün embriyosu muydu inşallah pozitif çıkar
Valla ben çok hareket etmediğimden yorulamıyorum ama 22.30 gibi uykum geliyor olsopar vurup uyuyorum 12 de fitil ve hapım var eşim uyandırıyor ilaçları alıp tekrar uyuyorumBenim de sağda baskı şeklinde hafif batma var. Ben gün içinde çok yoruluyorum sizin de öyle mi? 3. Gün embriyosu 8. Gün bugün.
Arkadaşım tekrarlıyorum testleri . Kaset testte çok silik çıkıyor . Erken gebelik testide yaptım . İsmi Days doctor . Burada bu test hep yalancı pozitif veriyor dediler . O yüzden o teste pek güvenemedimCanım gün olarak çok erken yapmana rağmen görülüyor. Tekrarladın mı testi? Erken gebelik testi ile denedin mi? Bence hamilesin, inşallah 2-3 güne kanda netleştireceksin
Canım erken gebelik testi Days doctor aldım . Onda da pozitif çıktı ama o test hakkında yalancı pozitif çıkıyor die forumda çok okudum . Erken yapınca sürekli artık test yapıyorsunCanım inşallah vardır var gibi görünüyor bu kadar erken yapıyorsan bence predictör marka erken gebelik testi alıp onunla dene onun sonucuna göre de kan verirsin şimdiden hayırlı olsunbenim de 5AA dondurulmuş oldu bugün 5.günüm test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Söylediğim markadan almanı tavsiye ederim yanıldığını hiç görmedim ben de ondan alacağım Salı yada çarş bakalım ne kadar dayanabileceğimCanım erken gebelik testi Days doctor aldım . Onda da pozitif çıktı ama o test hakkında yalancı pozitif çıkıyor die forumda çok okudum . Erken yapınca sürekli artık test yapıyorsunbağımlı gibi birşey oluyoruz . Benim test günüm 1 Mart
Pazartesi günü bende alıp dediğin markadan yapayım . Böyle emin olamıyorum çünkü çok silik çıkıyor hepSöylediğim markadan almanı tavsiye ederim yanıldığını hiç görmedim ben de ondan alacağım Salı yada çarş bakalım ne kadar dayanabileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?