- 22 Ocak 2022
- 1.107
- 2.528
- 83
- 37
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.221
Ben henüz sonuç almadım ama transfer sonrası yatmadımda. Yemekse yemeğimi yaptım. Ortalık toplamaksa ortalığımı topladım. Çamaşırımı yıkadım astım. Öenmli olan ağır kaldırmamak. Ve aşırı yorulmamak. Bana hastane yatma dedi. Hareketsizlik hem kabız yapar hemde kan akışını yavaşlatır dedilerPozitif sonuç alan arkadaşlar transferden sonra genel olarak yattınız mı yoksa ağır olmayacak şekilde ev işlerinize katkıda bulundunuzmu ben ilk 4-5 gün yattım ara ara yürüyüşler yaptım kan akışı için 7. Günden sonra ufak ufak işler yapıyorum bi yanım vicdan yapıyo sorun olur mu diesizler ne durumdaydınız
Merhaba hayırlı olsun öncelikle bende 2 embriyo transferi oldum belirtiniz varmıydı
sadece hafif uyku hali var, bugün 15. gün herhangi bir belirti yaşamıyorum, bugün muayenede kese görüldüMerhaba hayırlı olsun öncelikle bende 2 embriyo transferi oldum belirtiniz varmıydı
İnşallah sizinledirAhh vaallahş bilemedm pazar günü kan vericem umarım sorun yoktur benmkedir bebeğim
5.gün embriyosumuydu sizin dondurulmuşmuydu? ben de 10 gün beklemek istemiyorum gerçi daha 3.günündeyim transferin ama 6-7 de yapsam nasıl olur acaba diye düşünmüyor değilimEvet tabi bu belirti olmayabilir. Ama ben de vajinamda farklılık hissettim şişiklik. Yani şöyle düşüyorum tabi ki embriyo farklı küçücük bir şey anlayamayız ama sonuçta rahim bebekle birlikte gelişiyor büyüyor farklılaşıyor acaba ondan mı diye düşünmedim değil
Ben de bel ağrısı adet ağrısı olmuştu. Evde 5. Gün idrar testinde öğrenmiştim çift çizgi görmüştümbenim pozitif bu arada pazartesi keseyi görmeye gideceğim
Teşekkür ederim yanıtladığınız için bende henüz sonuç almadım 25 şubat kan testi vericem zaten çok hareketsiz durabilen biri değilim rahatladım biraz dahaBen henüz sonuç almadım ama transfer sonrası yatmadımda. Yemekse yemeğimi yaptım. Ortalık toplamaksa ortalığımı topladım. Çamaşırımı yıkadım astım. Öenmli olan ağır kaldırmamak. Ve aşırı yorulmamak. Bana hastane yatma dedi. Hareketsizlik hem kabız yapar hemde kan akışını yavaşlatır dediler
Hayır donasyon yapmadık dondurulmuş embriyo vardı bizim sadece transfer 3000 Euro ödedikDonasyon mu yaptırdınız ne kadar ücret aldılar
Bir önceki kimyasal gebeliğimde gece sık idrara çıkma,uyku hali, göğüs şişkinliği oluyordu bunda hiçbir belirti olmayınca çekindim biraz. Umarım dediğiniz gibidirVallahi belirtilerw çok takılmayın bende 13 şubatta oldum ilk 4 gün kasık ağrısı adet sancısı gibi ağrılar göğüslerde sızlama ağrı acı hepsi vardı 5. Gün kesildi hatta bende korktum ama bugün silik de olsa çizgi gördüm çok şükür. Yani belirtiler kesilebilir endişe etmeyin
İnşallah hepimiz için olumlu güzel şeyler olurBir önceki kimyasal gebeliğimde gece sık idrara çıkma,uyku hali, göğüs şişkinliği oluyordu bunda hiçbir belirti olmayınca çekindim biraz. Umarım dediğiniz gibidir12.güne kadar idrardan da bakmamı istemiyor kimse bakmaya da çekiniyorum zaten. Hayırlısı olsun hepimiz için inş
Benim ilk transferimde böyleydi sonuçlarım. 5. Gün çift transfer olmuştum. Çok düşük değerle öğrendim 2 katı artmamıştı. Ama sonra kese gördük. 9.haftaya kadar takip edildi. Kesede bebek göremedik. Bol gebelik olarak sonlandırıldı. Hakkınızda hayırlısı olsunHanımlar merhaba
6. Gün 31
8. Gün 47
9. Gün 66
Sonuclarım hakkında yorum yapabilecek var mı acaba
Benimde 25 şubat sonuç günüm. İnşallah güzel sevindirici sonuçlar alırız.Teşekkür ederim yanıtladığınız için bende henüz sonuç almadım 25 şubat kan testi vericem zaten çok hareketsiz durabilen biri değilim rahatladım biraz dahaUmarım güzel haberler alırsınız
Ahh inşallah dua ediyorum nasipse artık güzel sonucumu burdan mutlaka paylaşırımİnşallah sizinledirtest alırsanız pazar gününe kadar koyulaşma takibi yapabilirsiniz. inşallah herşey yolundadır sizin için ,olumlu pozitif sonuç alırsınız
Tabi ki bekliyorum güzel haberleriniziiiAhh inşallah dua ediyorum nasipse artık güzel sonucumu burdan mutlaka paylaşırım
Of zaman bana da geçmiyor ben de Salı günü erkek gebelik testi yapmayı düşünüyorum 7.gün olacakZaman hiç geçmiyor kızlar ben de pazartesi transfer oldum 3.gün embriyosu en erken çarşamba görebilirim dimi sonucu
Senin 5.gündü arkadaşım çıkabilir aslında Salı ya da çarşambaOf zaman bana da geçmiyor ben de Salı günü erkek gebelik testi yapmayı düşünüyorum 7.gün olacak
Her gun birbirinin aynisi olmaya basladi yaOf zaman bana da geçmiyor ben de Salı günü erkek gebelik testi yapmayı düşünüyorum 7.gün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?