2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Bugün transfer günü hariç 6. Günüm pembe çok az lekeleme ile güne başladım. Kasık ve bel ağrılarım arttı. Erken gebelik testinde hiç çizgi yok. Yerleşme kanaması başlangıcı mı dersiniz?

Tuttuysa yerleşme ise testte çıkar... Tuttuysa değer çıktıysa ve değer düşmeye başlayıp kanama oluyosa yine çıkabilir testte bunu anlayabilmeniz için kanla takip etmek gerekir... Yani olumlu ise testte her türlü çıkıcaktır. Kanamanız kırmızı ya döndü mü yoksa sadece kahve rengi mi

Kanamam kırmızı gibiydi başta rengi tam adet kanaması gibi değldi ama. Gece oldu öle dolu dolu bi kanama değil ama. Sanahta tekrar baktıö peçteyşe kahverengi lekeler geliyor

Kanamam kırmızı gibiydi başta rengi tam adet kanaması gibi değldi ama. Gece oldu öle dolu dolu bi kanama değil ama. Sanahta tekrar baktıö peçteyşe kahverengi lekeler geliyor
Vallahi yerleşme kanaması kimyasal da yaşamıştıö bi defa bnmki de kahverengiydi ama test yapmadan yorum yapamıyom malesef.. İnşallah yerleşmedir ve sorunsuz kesilir biz zaten ilaç kullandığımız için ilaçları bırakmadan adet olamıyoz doktor öylr demişti bana ama her kadınjn yapısı farklı tabi inşallah olumlu şeyler yaşıyosunuzdur..

Canım bence git kan ver yaa eğer ovitirelle vurunduysan ve günü geçtiysee yerleşme kanaması oluyorsa kanda gebelil çıkar diye düşünüyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim yinede

Ahh bende bilemiyorum 3. Tüp bebek denemem diğerlerinde biri negatif diğeri kimyasaldı. Ama böle durum ilk kez yaşıyorum

Canım bence git kan ver yaa eğer ovitirelle vurunduysan ve günü geçtiysee yerleşme kanaması oluyorsa kanda gebelil çıkar diye düşünüyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim yinede
Kanama yerleşme kanasıysa çıkar evet ama düşük kanaması olurmu sizce bukadar erken

merhaba. 13 şubatta 1 5aa, 1 4aa, 1 tane de gelişmekte olan bir embriyo transferi oldum. Şuan 8. Günüm ve hiç belirti hissetmiyorum. Bu 3. Transferim.

Kanama yerleşme kanasıysa çıkar evet ama düşük kanaması olurmu sizce bukadar erken
Ya tabi her kadın farklıdır yapısal olarak ama ben kimyasalımda değer 250 ileöğrenmiştim lekelenmem vardı doktor yerleşme olabilir dedi hatta lekelenme kesilsin diye ilaç verdi ama asla kesilmedi az az devam etti 2 3 gün sonra kan verdiğimde 380 çıktı az arttığı için kimyasal dedi ama değerim 0 olana kadar o lekelenme bnde devam etti yani

merhaba. 13 şubatta 1 5aa, 1 4aa, 1 tane de gelişmekte olan bir embriyo transferi oldum. Şuan 8. Günüm ve hiç belirti hissetmiyorum. Bu 3. Transferim.
Vallahi belirtilerw çok takılmayın bende 13 şubatta oldum ilk 4 gün kasık ağrısı adet sancısı gibi ağrılar göğüslerde sızlama ağrı acı hepsi vardı 5. Gün kesildi hatta bende korktum ama bugün silik de olsa çizgi gördüm çok şükür. Yani belirtiler kesilebilir endişe etmeyin

Ahh vaallahş bilemedm pazar günü kan vericem umarım sorun yoktur benmkedir bebeğim

13 şubatta transfer olanların testleri gördükçe test yapasım geliyor ama elimde test yok ya. Benimde 13 şubat 4.gün çift embriyo transferi oldu. Dün gece baş ağrısı başladı. Hala başım çok ağrıyor. Midemde kötü. Tüm o iştah kayboldu. Biri banada test getirse keşke yaaa. Baş ağrısı olan var mı bu süreçte

Pozitif sonuç alan arkadaşlar transferden sonra genel olarak yattınız mı yoksa ağır olmayacak şekilde ev işlerinize katkıda bulundunuzmu ben ilk 4-5 gün yattım ara ara yürüyüşler yaptım kan akışı için 7. Günden sonra ufak ufak işler yapıyorum bi yanım vicdan yapıyo sorun olur mu die sizler ne durumdaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…