2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Benimle aynı gün transfer olmuşsun canım. Benim de aynı belirtilerim var ben de 3. Gün tek embriyo transferi oldum.
Bugün çok fazla sancım oldu adet olacakmış gibi kasıklarıma sancı saplandı. Gögüslerim de çok fena ağrıyor. Umutsuz olma bebişimiz bize tutunuyor.

Merhabalar herkese; adetten kaç gün sonra transfer planlanıyor yaklaşık bilen varsa çok sevinirim donmuş embriyo ile transfer olacağım

Arkadaşlr yumurta toplamadan iki gün önce e2 değeriniz kaçtıı kaötane toplandı ve kaçı dolu çıktı yazabilir misinizz :)
Benim 2900 lü bişeydi .16 tane toplandı 14 ü dolu çıkmıştı . Fakat bunlardan da 12 tanesini işleme almışlardı . 5 tsne 5. Gün embriyosu elde edilmişti . Bir tanesi transfer edildi cumartesi test günüm

sizin ikinci bebek olacak sanırım doğru mu
Benim 16 yaşında bir oğlum ve 8 yaşında bir kızım var. İkisi de eski eşimden. Geçen sene kimyasal gebelik geçirdim. Yaş 42 ama eşimin hiç çocuğu yok o yüzden çok istiyoruz. 18 Şubatta ilk kez 3. gün orta kaliteye yakın dondurulmuş çift embriyo transferi oldum.

Burada hamilelik günlüğü çıkıyor ama nasıl oldu anlamadım Doğru değil o yazan

Artık şansa ne çıkarsa

Neden 12 sini işleme almışle canım diğer ikisini neden alamamışlar bu arada muanede hocanın saydığı ile orantılımı toplanmıştı

Bende 7 yıllık evliyim bu 2. Denemem inşallah güzel sonuçlarımız olur inşallah rabbim evlat hasretiyle yanan tüm kadınların kucağını doldurur
Fitil kullanıyormusunuz progestan. Elle muayene de gebelik belli oluyormuş yani fitil verirken bir dikkat etmeye çalışın eğer boşluk varsa hamile eğer et parçası değiyorsa hamile degilsin oluyormuş öyle okudum bir yerde

Merhabalar hayır okuduğunuz şey doğru değil çünkü doktorum kendisi fitili ittirebildiğin kadar ittir çünkü embriyoyu çok derine bırakıyoruz onu hissetmen imkansız dedi. Lütfen böyle şeylere inanmayalım

Arkadaşlar merhaba ben 1 aralikta gebeligimi normal dogumla sonalndirmak zorunda kaldim. Bebegim 3. Gun embriyosuydu ileri derecede hidrosefali oldugu icin normal dogumla sonlandirdik. Donmus 2 tane 3. Gun embriyom var onlari 28 ocakta insallah alacagim insalalh saglikli bebeklerimiz olsn.

Kızlar transfer 9 günü 1.20 değeri artabilir mi? Doktorum 11 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi
Merhaba cnm benim de dün 9. Gün dü 0 çıktı doktorum borakabilrisin ilaçları dedi. Benim 3. Gün embriyosu senin kaçıncı gündü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…