- 16 Şubat 2025
- 22
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.061
İdrar testlerine her zaman güvenirim aslında ben, bende 5 tane yaptım yokken gerçekten yoktu testlerde ama 10 veya değeri ile kaset test bile çokardı, siz kaç tane test yaptınız hepsinde tutarlılık var mıydıBilmiyorum belki 10. Gün sonuç değişir bende şaşırdım
5 tanesinde falan baya görünür şekilde çizgi çıktı 1-2 tanesini burada paylaştım. 10 saniye idrar akışında tutamadığın 3-4 tanesinde çıkmadı bende anlamadım neden böyle ama üzücü bir durum yaniİdrar testlerine her zaman güvenirim aslında ben, bende 5 tane yaptım yokken gerçekten yoktu testlerde ama 10 veya değeri ile kaset test bile çokardı, siz kaç tane test yaptınız hepsinde tutarlılık var mıydı
Çatlatma iğnesi vurdunuz mu ya da buna benzer bir ilaç5 tanesinde falan baya görünür şekilde çizgi çıktı 1-2 tanesini burada paylaştım. 10 saniye idrar akışında tutamadığın 3-4 tanesinde çıkmadı bende anlamadım neden böyle ama üzücü bir durum yani
Hayır vurulmadımÇatlatma iğnesi vurdunuz mu ya da buna benzer bir ilaç
Ben yaptırdım canmKızlar aranızda trombofili paneli testi yaptıran varmı?
Bnmkinin MRHFR (C677T) değerinde “plazma homosistein yükselmesi ile birlikte kan pıhtılaşmasında artış olduğu belirlenmiştir” yazıyor. Şuan transferden beri oksapar kullanıyorum ama burdaki formları okudum korktum açıkcası düşük yapıyormuş. Önceki düşüğümün de sebebinin bu olduğunu anladım şuan.Ben yaptırdım canm
Yaptırdım canım ben anestezi almadan önce bakmışlardı pıhtılaşmayka ilgili bir değerKızlar aranızda trombofili paneli testi yaptıran varmı?
Benmki biraz sorunlu çıktı. MTHFR 677 olan HOMOZİGOT MUTANT yazıyorYaptırdım canım ben anestezi almadan önce bakmışlardı pıhtılaşmayka ilgili bir değer
Hangi marka acaba bu testler?Testler şu şekilde 2. Günden itibaren
Daha önce vermiş miydiniz o zaman normal miydi?Benmki biraz sorunlu çıktı. MTHFR 677 olan HOMOZİGOT MUTANT yazıyor
Hayır vermemiştim. Tüp bebeğe başlamadan önce verelim bi baktıralım herşeye dedik iyikide vermişiz. Gen testimize normal dediler ama bunu kadın doğumcuyla görüş dediDaha önce vermiş miydiniz o zaman normal miydi?
Evet iyi ki de vermişsiniz. Gebelik kayıplarında rolü olduğu yazıyor dediğin gibi ama şu an kullandığın oksapar muhtemelen bunu önlüyordur zaten. Sıkma canını doktorunla iletişime geç ama mutlakaHayır vermemiştim. Tüp bebeğe başlamadan önce verelim bi baktıralım herşeye dedik iyikide vermişiz. Gen testimize normal dediler ama bunu kadın doğumcuyla görüş dedi
İnşallah yaEvet iyi ki de vermişsiniz. Gebelik kayıplarında rolü olduğu yazıyor dediğin gibi ama şu an kullandığın oksapar muhtemelen bunu önlüyordur zaten. Sıkma canını doktorunla iletişime geç ama mutlaka
Artışın da çok güzel olacak inşallahİnşallah yaŞmdi hcg de artış varmı die kan vericem o sırada doktora sorucaö bakalm ne dicek snra kendi doktoruma göstericem
Amin inşallahArtışın da çok güzel olacak inşallahhaberdar et bizi de
Canım onun için kan sulandırıcı veriyolar zaten sanada verilmiş sanırım hiç aklına kötü bişey getirme doktoruna mutlaka onu göster üzerinde dursunAmin inşallahyazıcam çıkınca inşallah
Canım sıkma canını Allah'tan ümit kesilmez. Ben 12 Şubat'ta transfer olmuştum dün Beta 20 çıktı sen benden 2 gün sonra transfer olmuşsun daha erken de olabilir yani yeni tutunuyorsa kana karışmamış olabilir14 ünde transfer oldum ben merak edip bugün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif gözüküyor şuan muhtemel yükselmez dahada
Umarım öyle olur banada süpriz olmuş olur :)Canım sıkma canını Allah'tan ümit kesilmez. Ben 12 Şubat'ta transfer olmuştum dün Beta 20 çıktı sen benden 2 gün sonra transfer olmuşsun daha erken de olabilir yani yeni tutunuyorsa kana karışmamış olabilir
Artımed erken gebelik testi birliktelikten 5 gün sonra yapın yazıyor üzerindeHangi marka acaba bu testler?resmen çizgi görünüyor inşallah ilerleyen günlerde artar değeriniz. Eğer eczaneden aldıysanız aldığınız yere söyleyin ben de aynısını yaşadım birçok kez hep gidip söylüyordum testiniz bozuk diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?