2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

az önce test sonucum çıktı transferden sonra 16 gün 7800 betahcg

9. gün 386
11. gün 1080
16.gün 7800

cumartes randevum var bakalım
takribi 5. haftanın başındayim hesaplarima göre
Merhaba maşallah sonuçlarinız çok güzel5. Gün embriyosu için nasıl hesaplama yapıyorsunuz acaba?

Canım çok üzgünüm Allah gönlünü ferahlatsın inşallah bazı şeyle böyle işte ne yaparsak yapalım elimizden bir şey gelmiyor sakınan göze çöp batıyor ben de hep senin gibi düşünüyorum doğru düzgün çocuk bakmayanların 3-4 çocuğu var biz bir tane olsun diye ne acılara katlanıyoruz. Benim de bugün kanamam çok oldu ilk düşüğüm de böyle başlamıştı o yüzden hiç umudum kalmadı gebelik beklemiyorum

Merhaba benimde ekler misiniz. 17 Şubat transfer tarihim . 5Aa kalite embriyom. Test tarihim 1 Mart . Rabbim hepimize en kısa zaman da anne olmayı nasip etsin

Bakamayan ı bırak atıyor 2. Yine evleniyor yine 3.4 çocuğu oluyor. Böyle olunca sorguluyor insan. Neden diye. İlaçları bırakmayımca kanama olmaz derler normalde cnm neden kanama oldu test yaptın mı. Yada kan testi

Merhaba benimde ekler misiniz. 17 Şubat transfer tarihim . 5Aa kalite embriyom. Test tarihim 1 Mart . Rabbim hepimize en kısa zaman da anne olmayı nasip etsin

O kese görmeye gittğinz demi belli oldu? Yoksa değerle mi anlaşılıyor
Degerlerden anlaşılmadı ne yazık ki zaten iki defa kan verdim doktorum artık verme dedi değerleriniz çok yüksek tam beklediğimiz gibi kese tarihi verdi o gün heyecanla gittik günler geçmedi bir türlü ne yazık ki o gün acı gerçekle yüzleştik Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah dilerim Rabbim cümlemize sağlıklı güzel gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…