2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Valla meraktan 2. Günden beri yapıyorum hergün 1 tane yapıp buraya eklemeyi düşünüyorum

Akşamları hafif kasık ağrısı oluyor birde normalden daha fazla acıkıyorum sanki arada çok sıcak basıyor çarpıntı var birde ama ilaç kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Bende öyleyim doymuyorum. Dün daha yoğundu bugün daha sakin kasıklarımda durum. Aradada böyle mide bulantısı vurur gibi oluyo. Hayırlısıyla bi kanı veripte öğrenebilsek yaa

Yok cnm negatifmiş. Ben pasım bu ay kızlar Allah hepinizin ellerini kucaklarını doldursun inş Allah tamamına erdirsin hepinizinkini

Cnm benim bana umut oldun . Rabbim kucağına almayı nasip etsin benim 3. Gün embriyosu 8. Gün testşm negatif çıktı silik çıkmadı üzülüyorum şuan msjını görünce sevindim
Hic uzulme lutfen bunlari dusunme bebegine odaklan insallah guzel sonuclar alacagiz. Tahlil icin aceleci davranma. Gununu bekle mutlaka

Arkadaşlar aile hekimliğinden verilen tahlil sonucu kaç gibi açıklanıyor? Sabahtan verdim hala yok
Ertesi gun aciklaniyor canim. Bide bazen enabiza dusmuyor aile hekimini ararsin. Bugun benim basima geldi. Dun kan verdim aile hekimliginde yarin cikacak dediler. 3e kadar bekledim aradim. Laboratuvar da sikinti olmus. Yarin tekrardan kan vermen lazim dedilee. Zaten yerimde duramiyrum heyecandan bide bu sorunla karsilastim

Teşekkür ederim. Ben barkod numarasını da aldım enabıza düşmeden bakabilirsiniz dediler ama bu kadar geç olacağını tahmin etmemiştim, ölücem heyecandan

Akşamları hafif kasık ağrısı oluyor birde normalden daha fazla acıkıyorum sanki arada çok sıcak basıyor çarpıntı var birde ama ilaç kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Anladım teşekkürler Bende de ara ara rahatsız edici mide bulantısı ve mide de şişkinlik var. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…