- 3 Nisan 2023
- 636
- 494
- 23
- 38
- Konu Sahibi birhemsiree
-
5.gün embriyosu benim tek embriyo transferi yapıldı pgt yaptırmıştık bakalım bekleyeceğizBenim de 27 Şubat dün aynı duyguları yaşadım. Umarım pozitif sonuçlarımız olur kaçıncı gün ve kaç embriyo transferi olmuştunuz
Cnm benim bana umut oldunCanım 5.gün embriyo 8.ve 9.gün idrarda çıkmadı silik bile 9. Gün kanda173 çıktı lütfen üzülmeyin
Kaçıncı gün embriyosuydu birde bugün kaçıncı gününüz erken verdiğiniz için değeriniz daha düşük ama pozitif çıkmış dilerim sağlıcakla değerleriniz katlanır inşallahHanımlar 12 Şubat transfer tarihim sizce değerim nasıl
İnşallah sonradan değeriniz yükselir Amin umudunuzu kaybetmeyinKızlar benim 10.gün 72 cıkmıştı bugün 12 gün 98 cıktı sanırım kimyasal gıbı duruyo
İnşallah ama İlk denemem de boyle oldu huc umudum kalmadıİnşallah sonradan değeriniz yükselir Amin umudunuzu kaybetmeyin
Doktorunuzla görüştünüz mü ne diyor bu konu hakkında Rabbim yüzüne baksın inşallahİnşallah ama İlk denemem de boyle oldu huc umudum kalmadı
Oncekı testi söylemedim niye erken yaptın der dıye ıkı gun sonra tekrar yaptır dedıDoktorunuzla görüştünüz mü ne diyor bu konu hakkında Rabbim yüzüne baksın inşallah
Allahım hepinizi sevindirsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bekleyenler, sonucunu öğrenmiş pozitif olanlar, bir sonraki transfere kalanlarKızlar benden de bir pozitif
MaşallahKızlar benden de bir pozitif
Amin canım bugün 12. Günüm kan verdim 542.7Maşallahhayırlı olsun Rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin inşallah kan mı verdiniz
Anladım canım iki gün sonra Allah’ın izniyle güzel bir sonuç alasın inşallah AminOncekı testi söylemedim niye erken yaptın der dıye ıkı gun sonra tekrar yaptır dedı
Oh oh maşallah değeriniz de iyi çıkmış Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip eylesin inşallah darısı olmayanların bizlerin başına inşallahAmin canım bugün 12. Günüm kan verdim 542.7
Amin kuzum Allahım sağlıkla sana da versin inşallahOh oh maşallah değeriniz de iyi çıkmış Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip eylesin inşallah darısı olmayanların bizlerin başına inşallah
Benim de iki adet 5. Gün embriyosu ilk transferim hakkımızda hayırlısı olsun5.gün embriyosu benim tek embriyo transferi yapıldı pgt yaptırmıştık bakalım bekleyeceğiz
Amin Ecmain inşallah Allah razı olsunAmin kuzum Allahım sağlıkla sana da versin inşallah
Akşamları hafif kasık ağrısı oluyor birde normalden daha fazla acıkıyorum sanki arada çok sıcak basıyor çarpıntı var birde ama ilaç kaynaklı olduğunu düşünüyorumMerhabalar benim de test günüm 24 Şubat belirtileriniz varmı varsa nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?