2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Keşke o fiyatlar şi di olsa koşa koşa giderim yaparım. Ama yeni yapanlar 200 binlerden bahsediyorlar sizin evlatlarınız kucağınızda olmalı şuan rabbim sizlere bağışlasın teşekkür ederim tüm bilgiler için ve siz trabzonda yapmışsınız belki oralarda daha uygundur

Oyyy oyy inanılmaz ücretler ben iki aydır tedavi görüyorum her bir iğnem bin tl günde iki tane yapıyorum sırf yumurtalarım büyüsün diye iki ayda 80 90 gitti o bile bizi inanılmaz zorladı birikim yapmadan bu yola çıkılmaz belli rabbim bizimde yüzümüzü güldürsünde inşallah tüp bebeğe hiç gerek kalmaz inşallah

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor varmı belirtniz
Günaydın cnm valla belirtim hala yok cnm kaygı ve sters oldum iyice geceleri uykusuzluk oluyor uyuyamıyorum artık. Bugün transfer hariç 8. Gün test yaptım yine tertemiz çıktı. 3. Gün embriyosu

Günaydın cnm valla belirtim hala yok cnm kaygı ve sters oldum iyice geceleri uykusuzluk oluyor uyuyamıyorum artık. Bugün transfer hariç 8. Gün test yaptım yine tertemiz çıktı. 3. Gün embriyosu
Canım senin de benim gibi adet belirtilerin var mi ? Valla ben de senin gibiyim ne gecem kaldı ne günüdüzüm

Canım senin de benim gibi adet belirtilerin var mi ? Valla ben de senin gibiyim ne gecem kaldı ne günüdüzüm
Hiç bir şey yok cnm ya o beni sters etti zaten kaygı dan uyuyamıyorum gözlerime ışık geliyor kararmıyor ne kadar sıksamda gözlerimi. Daha önce de olmuştum kaygılanmadan kaynaklanıyor. Sabah test yaptım negatif yine. Olmadı galiba

Bende aynı canım hiç uyku yok sürekli düşünüyorum istersen kan testi ver en azından kafandan atarsın

3.gün embriyosu ama canım idrarda çıkmayabilir belki kanda çıkar

Bende aynı canım hiç uyku yok sürekli düşünüyorum istersen kan testi ver en azından kafandan atarsın
Testte görmeden vermek anlamsız geliyor bana cnm. Randevu aldım perşembe gününe 10. Gün oluyor o gün vereceğim. Normalde ctesi günü 22 sinde kan günüm. Ama pek umudum yok ya

Allahtan ümit kesilmez bol bol dua et inanıyorum ben pozitif haberini vericeksin buraya
İnşallah cnm benim ever Allah tan umut kesilmez derler ama o kadar alışmışım ki negatif e pozitif olma ihtimaline bile alışamadım diyelim. İlk 1 hafta iyiydim rahattım ama 3 gündür geçmiyor zaman tedirginim

Benim 4 gün var âdetime çünkü transferim erken yapıldı cnm benim yarı doğal siklus olduğu için 16. Gün yapıldı yumurtam kendi çatladı cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…