2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Çok teşekkür ederim emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle olmadı öyle yaparım. Bende özel bir kliniğe gidiyorum 2 aydır hemen hemen 80 90 arası gitti. İlaçlar kontroller tahliller vs. Demekki güzel bir birikimle başlamak gerekiyor.

B birhemsiree canım sesin çıkmıyor günümüz geldi çattı sayılır nasılsın naptın
Kizlar kusurma bakmayin ben haftasonu testten sonra biraz kotuydum oyle o yuzden buraya pek yanit veremedim simdi biraz daha iyiyim bakalim doktor test gununde yine kan ver dedi bakalim hayirlisi bi mucize olsa da pozitif ciksa

Kızlar bugün 7.günüm ama hiç bir belirtim yok sadece ara ara adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor hemen geçiyor . Test günüm cumartesi stres oldum valla
Onlar da belirti oluyor canim ama ben sunu anladim bu is pek belirtiye bakmiyor belirti göstermeden pozitif olan var gosterip olan var o yuzden belietiye takilma canim hic

Bide yaşanılan belirtilerin çoğu ilaçlarlada alakalı olabiliyor. İnsan daha bi kendini dinlemeye başlıyor elde olmadan. Benimde bugün mesela özellikle sol kasıkta batma var. Nötr kalabilmekte zor valla.

Merhabalar Ben Tübbebek annesi 33 yaşındayım 12 Şubat transfer günümdü 5. Gün embriyosu 24 Şubat test tarihim

Teşekkür ederim ,dr şimdilik birşey demedi kese için cuma kan verilcek kandan sonra gün verir sanırım o zaman yazarım buraya yine,sizin nasıl geçiyor süreç kaçıncı gündesiniz
Benimde çift embriyo 5.gün Çarşamba günü test vericem bugün 10.gündeyim. idrarda çift çizgi gördüm kandada az da olsa artış vardı şükür bakalım inşallah katlamistir ben biraz erkenci davrandım ama 2 gün sonra asıl test bakalım

benim tek 5.gün embriyoydu ,dokuzuncu günde erken gebelik testinde pozitif görmüştüm ama pazartesiyi yani bu günü bekledim asıl test günümü

idrar da çıkan kanda hayli hayli çıkıyor hayırlı olsun şimdiden

Kizlar kusurma bakmayin ben haftasonu testten sonra biraz kotuydum oyle o yuzden buraya pek yanit veremedim simdi biraz daha iyiyim bakalim doktor test gununde yine kan ver dedi bakalim hayirlisi bi mucize olsa da pozitif ciksa
İnşallah yüzünü güldürür Rabbim

Kızlar bugün 7.günüm ama hiç bir belirtim yok sadece ara ara adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor hemen geçiyor . Test günüm cumartesi stres oldum valla
Albenden de o kadar cnm benim. Benim de hiç belirtim yok o yüzden tedirginim azcık aslında. Benim de ctesi test günüm. Benim 3. Gün embriyosu senin cnm?

Albenden de o kadar cnm benim. Benim de hiç belirtim yok o yüzden tedirginim azcık aslında. Benim de ctesi test günüm. Benim 3. Gün embriyosu senin cnm?
Benim 5.gün embriyosu canım . Transferden önce göğüs hassasiyetim vardı o devam ediyor bir de ara ara adet olacakmış gibi hissediyorum karnımı . Onun dışında herhangi bir lekelenme ya da bel ağrısı vs hiç bişey yok . :/

Kabız olamamakısınız dikkat edin ıkınma zararlı çünkü o yüzden kabızlık için şurup veriyorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…