• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

umudunu ve moralini yüksek tutman lazım canım sen iyi düşün i iyi olsun inşallah bebeğin seninledir en kısa zamanda verirsin bize güzel haberini 🙏
İnşallah cnm benim ya 🥹🥹 duygu durumum değişik bazen umut lumoluyorum neşem yerine geliyor. Sonra ne oluyor bilmiyorum umutsuz olup ağlamaya başlıyorum korkudan sanırım bunlar tedirginlikten. Bide sanki uyku yok bende hiç uyuyamıyorum huzursuzluk var devamlı

Maşallah cnm ya hayırlısı olsun senin 5. Gün ya çıkar cnm belki benim de 2 gün sonra çıkar inşallah 🥹🥹
İnşallah canım umarım 2 güne senden de çift çizgi haberini alırız 22 şubatta da çok iyi değerler çıkar 🤲🏻 benim ilk gebeliğim düşükle sonlandı o yüzden fazla heveslenemiyorum içimde hep bir şüphe umarım bu sefer yüzümüz güler 💜

Hayırlı olsun cnm benim yarın kanda da belli. 3. Gün embriyosu değilmi ?Daha çnce test yapmadın mı hiç? Bu ilk tsstmi? Adet ağrısından baikambelietin varmıyor? Benim de bugün 7. Gün bütün belirtiler kayboldu cnm. Test yapsam çıkmaz herhalde.
Regl sancm var belirti olarak gaz problemi ve göğüslerimde hassasiyet var 🥰

İnşallah canım umarım 2 güne senden de çift çizgi haberini alırız 22 şubatta da çok iyi değerler çıkar 🤲🏻 benim ilk gebeliğim düşükle sonlandı o yüzden fazla heveslenemiyorum içimde hep bir şüphe umarım bu sefer yüzümüz güler 💜
Canım hayırlı olsun çok sevindim . Senle aynı gün aynı kalitede embriyo transferi olmuştuk . Ben test günümü bekliyorum evde yapmaya korkuyorum ama hiç bir belirtiö yok neredeyse sadece ara ara adet olacakmışım gibi kasık ağrım oluyor o kadar . Senin belirtilerin var miydi

Merhabalar bende bir şey sormak istiyorum acaba transfer sürecine kadar maddi açıdan ne kadar harcamanız oldu ? Bizde ona göre maddi açıdan hazırlanıp başlayalım 🍀 cevaplarınız benim için çok önemli ✨🙏🏻

İnşallah cnm benim ya 🥹🥹 duygu durumum değişik bazen umut lumoluyorum neşem yerine geliyor. Sonra ne oluyor bilmiyorum umutsuz olup ağlamaya başlıyorum korkudan sanırım bunlar tedirginlikten. Bide sanki uyku yok bende hiç uyuyamıyorum huzursuzluk var devamlı
Bu süreçte psikoloji çok önemli canım ne kadar pozitif kalırsan o kadar rahat ilerler sürecin, benimde daha önce 4 kaybım Of’ı normal yolla gebelikten aslıma bakarsan ben de bir tık tedirginim ama değiştirebileceğimiz süreçler değil bunlar o sebeple de olumlu düşünmekten başka yapabileceğimi birşey yok ne yazıkki 🙏 güzel sonuçlar gelecek ben inanıyorum 🙏 benim de transferim yarın çok heyecanlıyım ilk defa tüp bebek transferi yaptıracağım hayırlısı 🙏

Kızlar selam kan sonucum çıktı 737.4 ,cuma günü tekrar kan ver dedi dr ilaçlara devam dedi :)kese görünmeden ve kalp atışını duymadan rahat edemiycez galiba halen hamile olduğuma inanamıyorum ben.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bana da ilaçlara devam 20 gün sonra gel kalp atımı duymadan rahat edemeyiz dedi kese görelim vs demedi 2 günde bir kan da ver demedi

Canım hayırlı olsun çok sevindim . Senle aynı gün aynı kalitede embriyo transferi olmuştuk . Ben test günümü bekliyorum evde yapmaya korkuyorum ama hiç bir belirtiö yok neredeyse sadece ara ara adet olacakmışım gibi kasık ağrım oluyor o kadar . Senin belirtilerin var miydi
Canım bende mide bulantısı kasık ve göğüs ağrısı var ama sürekli değil ara ara vuruyorlar dün akıntım hafif kanlı gelince biraz endişe ettim dedim testi yapayım pozitif görürsem biraz rahatlarım görmezsem de daha erken zaten diye kendimi sakinleştiririm diye düşündüm bir de hep erkenden sonuç alanları görünce denemek istedim şansımı 🙈

Bu süreçte psikoloji çok önemli canım ne kadar pozitif kalırsan o kadar rahat ilerler sürecin, benimde daha önce 4 kaybım Of’ı normal yolla gebelikten aslıma bakarsan ben de bir tık tedirginim ama değiştirebileceğimiz süreçler değil bunlar o sebeple de olumlu düşünmekten başka yapabileceğimi birşey yok ne yazıkki 🙏 güzel sonuçlar gelecek ben inanıyorum 🙏 benim de transferim yarın çok heyecanlıyım ilk defa tüp bebek transferi yaptıracağım hayırlısı 🙏
Hayırlısı olsun cnm benim çok zor süreçlerden umarım ilk sefer de pozitif görürsün cnm

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bana da ilaçlara devam 20 gün sonra gel kalp atımı duymadan rahat edemeyiz dedi kese görelim vs demedi 2 günde bir kan da ver demedi
Amin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .Benim dr da tebrik ederim hamilesin cuma günü tekrar kan ver sonucu bildir ,ilaçlara devam dedi,kese hakkında birşey demedi sanırım cuma günkü kanı bekliyor,

Back