• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Ağrıyor elbetteki 17 gün oldu. İki ayrı krem verdi bana doktorum onları kullanıyorum birini sabah birini akşam onlar bittikten sonra o oz için bir krem vermişti ona başlayacağım
Hangi kremler acaba? Bana hiç birsey vermedi.. sadece iz için özel bi krem ismi verdi

Gece yine çok zordu hep kucakta uyumak istiyor. Beşiğe koyunca max yarım saat duruyor. Napıcam ben yandım ya ben tükendim 😫 hastayım boğazım acıyodu sesimde gitti bugün. Üşüttüm kesin. Etrafımda hasta kimse yok çünkü. Maskeyleyim bebek kucağımda 😷 hayatım şaka gibi şuan
Ben bir haftadır yatagimda uzanarak sut veriyorum, cok rahat ve kolay oluyor. Uyuduğu zaman yarım saat falan bekliyorum sonra kendi yatağına koyuyorum. Daha az uyanmaya başladı. Benim kizda reflu var ve ilginç bir şekilde bizim yatakta uyurken daha az kusuyor. Kendi yatağına koyunca daha fazla kusuyor.

Ay siz hangisni aldınız elektrikli? Ben de elektrikli bakıyorum şu an

ayy sizin deneyimden valla haklısınız ben de deneyimli ve cesur olsam 34 yıldır çocuk yıkamamış anneme güvenmem tabi😅
Bundan aldık. Su sesi kuş sesi titreşimi de var. Üstü de ayrı olarak çıkıyor. Baya kullanışlı.

Eklentiler

• 1000102781.webp
    1000102781.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000102782.webp
    1000102782.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba herkese bebeğim malesef meme emmiyor bu yüzden sütümü sağman gerekiyor devamlı bebebao Eller serbest olan üründen aldım ama süt olmasina rağmen asla süt sagmadi. Memnun olduğunuz süt sağma makineleri tavsiyesi verebilir misiniz

Ben bir haftadır yatagimda uzanarak sut veriyorum, cok rahat ve kolay oluyor. Uyuduğu zaman yarım saat falan bekliyorum sonra kendi yatağına koyuyorum. Daha az uyanmaya başladı. Benim kizda reflu var ve ilginç bir şekilde bizim yatakta uyurken daha az kusuyor. Kendi yatağına koyunca daha fazla kusuyor.
Ben de elektrikli ana kucağı kiraladım araba hissiyatı olan 4momslardan ikinci elde sürekli dolapta kargo sorunu yaşayınca kiralama yöntemine gittim hem daha ucuz hem de evde napıcam derdi yok umarım arabadaki gibi orada da uyur

Valla ben kendi yatağında diken var diyorum. Kendi yatağında uyanıyor direk . Bizim yatakta uyuyor. 😃

Ay ben gece uyumayınca kafayı kırıp kiraladım😅 ama sorun yaşarsak bu da güzelmiş bunu alırım hangi marka mıdel bu?
Joie canım ebebekte aldık. İndirimde vardı. Şuan devam ediyor mu indirim bilmiyorum ama huysuzluğu artınca titreşimi biraz açıyoruz sakinleşiyor. 3 yönlü sallanması var bebek nasıl severse artık.

Merhaba herkese bebeğim malesef meme emmiyor bu yüzden sütümü sağman gerekiyor devamlı bebebao Eller serbest olan üründen aldım ama süt olmasina rağmen asla süt sagmadi. Memnun olduğunuz süt sağma makineleri tavsiyesi verebilir misiniz
Ya ben eller serbestlerden genel olarak memnun kaldım ama her zaman güzel çekmiyor bence de gögsü aşırı iyi oturtmak gerekiyor

Joie canım ebebekte aldık. İndirimde vardı. Şuan devam ediyor mu indirim bilmiyorum ama huysuzluğu artınca titreşimi biraz açıyoruz sakinleşiyor. 3 yönlü sallanması var bebek nasıl severse artık.
Ben 4moms kiraladım 1 aylık beğenirsem uzatacağım araba versiyonu olduğu için onu kiralayayım dedim. Almaktan yanaydım satarım diye tabi ki 4moms değil artık hangisi olursa ama ikinci el almak istediklerime sürekli boyuttan kargo kısıtı geldi alamadım dün gece de uyumayınca dedim kirala kız zeynep😅

Ay ben gece uyumayınca kafayı kırıp kiraladım😅 ama sorun yaşarsak bu da güzelmiş bunu alırım hangi marka mıdel bu?
Birde kafayı kırmış durumdayım. Süt kaçar birşey olur diye uyuyamıyorum bile. Bunu en azından mutfağa bile gitsem işimi halledene kadar gözümün önünde durmuş oluyor.

Ben 4moms kiraladım 1 aylık beğenirsem uzatacağım araba versiyonu olduğu için onu kiralayayım dedim. Almaktan yanaydım satarım diye tabi ki 4moms değil artık hangisi olursa ama ikinci el almak istediklerime sürekli boyuttan kargo kısıtı geldi alamadım dün gece de uyumayınca dedim kirala kız zeynep😅
Mantıklı canım baktın bebeğin çok sevdi rahatlattı seni devam edersin duruma göre. Kızımda 2 yaşına kadar kullanmıştım tabi bunun Manuel modu olandan. Uyandı mı iki sallıyorduk 4.5 saat uyuyordu. Bu yüzden ilk aldığım bu oldu 😀

Sizde hangisi var? Yani önerilmiyor da uyusunlar diye ayakta bile sallanıyor bebekler istanbulda bugün dışarı çıktık yolla öyle kötü ki ne kadae sallanfı allah bilir
huggy rockie ana kucağı aldım yatak gibide, oluyo sırt kısmı ayarlanıyor şimdilik memenunum işimi görüyor

Benim de dün bebeğimin nefesi tıkandı daha doğrusu nefesini toparlayamadı. Burnu tıkalı olduğu için sf damlatıp aspiratörle çektim hiç sevmiyor bu işlemi kızım katıla katıla ağladı öksürdü bir türlü nefesini düzene koyamadı 😞 112 yi arayıp doktora danıştıım yüzüstü çevirmemi söyledi ambulans geldi onlar geldiğinde kızım kollarımda uykuya dalmıştı bir sıkıntı yok dediler çok şükür🥺 Şu aspiratörü kullanmaktan zaten çekiniyordum şimdi hepten yapmaya korkacağım herkes ne güzel çekiyor temizliyor kendimi beceriksiz hissediyorum benimde tek başıma yıkamam gerekecek bebeğimi ama ağzına su kaçırırım diye korkuyorum bu kadar korkuyla bu bebeyi nasıl büyüteceğim ben 😥
Geçmiş olsun günde bir kaç kez süt kaçıyo boğazına ilk süt hizlı gelince yetişemiyor kaçınca her defasında o korkuyu yaşamak çok kötü o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim bir daha korku yaşatmasın ama burun yıkamada yan yatırırsan serum sonrası yüz üstü çevirip sırtına bi kaç kez vuruyorum böyle daha rahat olur ben hep öyle yaptım çok şükür kacmadı sonra aspiratör ile çekiyorum temizledikce azalıyo 15-20 gündür burun temizliği yapıyorum son iki gündür düzeldi tıkanmıyor havalar ısındıkça ondanda olabilir

valla tuhaf ama ben de hiç sevmiyorum emzirmeyi ki sadece emmeyle ilerlemiyoruz ona rağmen. doğurmadan önce de çok sevdiğim bişey değildi hoşlanmazdım hiç.
emzik denediniz mi?
uykuya geçişlerde emzik kurtarıcı oluyor bazen.
ben çoğunlukla biberon veriyorum ilk defa bugün emzirme ile gidiyim dedim onda da uyumadı hiç 🤦🏻‍♀️tüm gün
Hastanede emmeyi öğrensin diye emzik verdik. İlk gün süt gelene kadar emdi. Ama sonraki günlerde emziği unuttu. Emzige nasıl alışır tekrar?

Hastanede ikinci gün emzik verdim meme reddi yaşamadık ama sanki memeyle emziği de ayırt edebiliyor gibi yani karnı açken kesinlikle emziği almıyor bazen emziği hiç olmuyor bazen alıyor ama meme reddi yaşamadık
Aç olduğu zaman eyvallah ben beslerim. Ama memeyi rahatlama aracı olarak da kullanıyor. Yani çok doğal, çocuk daha yeni doğdu, adapte olmaya çalışıyor ama ben tükeniyorum sanki. Bir alternatif bulmam lazım. En azından bana 1-2 saat kazandırsa yeter.

Ben Philips avent kullanıyorum memnunum
Valla ben kendi yatağında diken var diyorum. Kendi yatağında uyanıyor direk . Bizim yatakta uyuyor. 😃
Ben hala reflü yatağında yatıyorum, gündüz salonda gece de onunla birlikte yatağına taşıyoruz.
Hastanede emmeyi öğrensin diye emzik verdik. İlk gün süt gelene kadar emdi. Ama sonraki günlerde emziği unuttu. Emzige nasıl alışır tekrar?
Emziği benimki de başta tutmadı. Şimdi de ağladığı zaman bazen tutmak istemiyor. Ben yanaklarını sıkıyorum hafif yanlardan sonra alttan çenesini uyarıyorum emme refleksi gelsin diye hemen tutuyor

Bende yanıma yatırıp emziriyordum sabahları. Bu sabah öyleyken de yine geri tepti sütü. Hemen kaldırdım omuzuma. Dik pozisyonda en az yarım saat bekletmeden yatırmıyorum. Ama gazını tam çıkarmadan yatarsa mutlaka geri tepiyor burnundan çıktı gece çok korktum. Gündüz olmuştu daha önce ama gece ilk kez oldu.

Back
X