- 4 Eylül 2018
- 1.630
- 3.115
- 133
bugun cok sukur 12/8 13/8 arasi gidip geliyorum canjm. eşimi yok sayıyorum suan . doğumdan sonra icabına bakacagim onunayy onlar yüksek tabi bebegim. Ben en fazla 13 81 oldu diye anladım. bugün nasıl oldun düştü mü benim de yüksek hissedersem hemen derin nefes alıyorum 20 li set yapıyorum. şekere de tansiyona da iyi geliyor
Sizi an be an güncelleyim
1 saat önce suni sancı için fitil koyuldu ara ara karnım sertleşiyo ama kasılma mı bilmiyorum 2dakikada bir geliyo 40sn sürüyo
birsry olmaz şu gelişinden sonra acil gitmen gerekmiyor yarim saat düşünü alırsın temizliğini yapar gidersin. o kadar vaktin var.Ya kızlar birşey sormak istiyorum. Şimdi sancı geldiğinde duş almak için vakit olacak ama suyum geldi diyelim hemen hastaneye koşmam mı gerekiyor yoksa hızlıca duş alabilir miyimterlemediğim sürece gün aşırı duşa giriyorum duş almadan gitmek istemiyorum bütün stres bitti benim duş sorunum kaldı
cok sevindim canım sağlıkla büyüt yaaa şimdi ben de salı günü suyum mu gelir diye düşünmeye başladımKızlar biz de iyiyiz, bebek emiyor ama uyku 0 sürekli memede kalmak istiyor. Benim suyum gelince direk gittim çok fazla geldiği için iyi ki de gitmişim gitmesem riskli sürece düşebilirmiş. Herkese çok çok teşekkürler
Peki ikimizin de günü yarına olup bugün suyumuzun nişamızın gelmesi
aynen öyle canım doğumdan sonra bakicaz icaplarina ben de aşırı sinir oluyorum adama bugün iyiymiş tansiyonun sarımsak at ağzına çok acıtıyor ama iyi geliyor bebik için sorun olmaz bi dış sarımsak ben nasılım çok sinirli olmam lazım ama doğumdan sonra bakicaz çarşamba evet çok acayip bir yanım çok mutlu kavuşuyoruz bir yanım ağlıyor ayrılıyoruz. çok garip offfbugun cok sukur 12/8 13/8 arasi gidip geliyorum canjm. eşimi yok sayıyorum suan . doğumdan sonra icabına bakacagim onun36 ya girdik sukur . bugun de hastane çantasını hazirladim ne olur ne olmaz diye . Allah a emanetiz artik .sen nasilsin?3 gun kaldi insALLAH kavuşmaya
cok sevindim sağlıkla büyüt minnoşu boyu kilosu cok iyi masallahhhHerkese çok teşekkür ederim. Doğumum oldu. Kızım 36+5 te 3200 gram ve 52 cm doğdu. Çok şükür küvez ihtiyacı olmadı. En korktuğum şeydi bu. İki gece hastanede kalacağız. Salı günü taburcu olacağız inşallah
Ay maşallah ya bugün giremedim siteye neler neler olmuş,gözün aydın canım jet hızıyla dogurmussun sanada bu yakışırdıKuzu bak 6.50de nişanım geldi ardına tuvalete gittim hep mukus gibi su gibi sildim. 7.30da hastaneye geldik. 8.45de sancı odasına alındım 9.30da sezaryene 10.04de mavi duru doğdudoğum için Spinal yaparlarken önden bi hemşire nst kontrol yapıyordu 82-92 arası sancı vardı. Ben ömrümde bu kadar hızlı olacağını düşünmedim. O despot doktorun mesaisi 8.00 dedin mi bitti defoldu gitti bir oh çektik ki anlatamam
S sunshine_zeyYaa bi girdim herkes doğurmuş neredeyseladin19 S sunshine_zey gokkusaginadusenbukalemun gözünüz aydın olsun evlatlarını bizim yerimize de sarıp sarmalayıp miss gibi koklayın sağlıklı sıhhatli hayırlı birer evlat olurlar inşallah darısı başımıza özellikle Veziir ile benim
Maşallah çok şükür gelen tüm bebekler iyi valla benim bebeğim olsa bu kadar sevinirim. Kimsenin küvezede girmedi. Bu saatten sonra inşallah olacak hiç bir doğum küvez ihtiyacı olmaz. Haftalarımız epey ilerledi. Kuzun boylu poslu olacak belli haftasına göre boyu çok güzelHerkese çok teşekkür ederim. Doğumum oldu. Kızım 36+5 te 3200 gram ve 52 cm doğdu. Çok şükür küvez ihtiyacı olmadı. En korktuğum şeydi bu. İki gece hastanede kalacağız. Salı günü taburcu olacağız inşallah
Oyy maşallahHerkese çok teşekkür ederim. Doğumum oldu. Kızım 36+5 te 3200 gram ve 52 cm doğdu. Çok şükür küvez ihtiyacı olmadı. En korktuğum şeydi bu. İki gece hastanede kalacağız. Salı günü taburcu olacağız inşallah
Valla anası da babası da kısa sayılırız. Ama oğlum da kızım da boy konusunda bize çekmemişler gibi duruyor ama umarım ilerleyen zamanlarda bu durum değişmezMaşallah çok şükür gelen tüm bebekler iyi valla benim bebeğim olsa bu kadar sevinirim. Kimsenin küvezede girmedi. Bu saatten sonra inşallah olacak hiç bir doğum küvez ihtiyacı olmaz. Haftalarımız epey ilerledi. Kuzun boylu poslu olacak belli haftasına göre boyu çok güzel
Çok iyiyim. Biraz ağrım var. Suni sanci verecekler 10 saat. Son bir saatim kaldı. O beni çok çok zorladı. Rahim fazla gevşemiş, kanamadan korktular. Onun dışında iyiyim ben. Çok teşekkür ederimOyy maşallahgözün aydın canım sağlıkla evinize geçersiniz inşallah sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun
Çok teşekkür ederimcok sevindim sağlıkla büyüt minnoşu boyu kilosu cok iyi masallahhh
duygularimiz karmakarışık son zamanlarımız. insALLAH kucağına aldığında iyiki diyeceksin canim.sarimsak biliyorum ama denemedim hiç. midem yok kotu onu tek yesem iyice kötü olurum belki. strese girmesem sukur idare ediyorum aslında. bakalim elimden geldiğince rahat olup 37-38 i görsek cok iyi olacak. nasip bakalim.aynen öyle canım doğumdan sonra bakicaz icaplarina ben de aşırı sinir oluyorum adama bugün iyiymiş tansiyonun sarımsak at ağzına çok acıtıyor ama iyi geliyor bebik için sorun olmaz bi dış sarımsak ben nasılım çok sinirli olmam lazım ama doğumdan sonra bakicaz çarşamba evet çok acayip bir yanım çok mutlu kavuşuyoruz bir yanım ağlıyor ayrılıyoruz. çok garip offf
masALLAH kilosu da boyu da cok guzel bebisinHerkese çok teşekkür ederim. Doğumum oldu. Kızım 36+5 te 3200 gram ve 52 cm doğdu. Çok şükür küvez ihtiyacı olmadı. En korktuğum şeydi bu. İki gece hastanede kalacağız. Salı günü taburcu olacağız inşallah
Çok teşekkür ederimmasALLAH kilosu da boyu da cok guzel bebisingozunuz aydin❤Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin insALLAH
İdrar olsaydı anlardın heralde ya. Bir anda akıp gitti mi fazla mıydı ?Kızlar benim suyum geldi sanırım tam klozetin kalktım bi anda oldu. İdrar mı kaçırdım ne olduğunu anlayamıyorum kokusuz bi sıvı rengi de yok. Hastane 1 saat uzakta idrarsa boşa gitmiş olmak istemiyorum
Yarım çay bardağı kadar vardı heralde aniden olunca acaba bebeğim mi idrar torbama baskı yaptı ki diye düşünüyorum. Ben hiç idrar kaçırmadım hamileliğimde bilmiyorum ki nasıl olur. Koku falan yoktu foş diye bi anda oldu olanİdrar olsaydı anlardın heralde ya. Bir anda akıp gitti mi fazla mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?