• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
kizlar dun cok yorgun ve can sıkıntılı bir gün geçirdim. aksam tansiyonum uçtu. esim canımı cok sıktı . tansiyonum yükselince de, ben dusunemedim bla bla .binbir özür . baya bi sure sonra düştü.simdi kalktım yuzum şişmiş . tansiyon 135/81 .. hastane cantam bile hazir degil. korkuyorum. bugun çantamı hazırlamam gerek artik.boyle seyreder düşmezse hastaneye gideceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
13 8 çok yüksek değil ama sinirda canim rahat ol sen esini sallama hiç endişelenme endişe veya stres gelince bol nefes egzersizi yap. iyi gelecektir.

kızlar alfamet kullananlar hangisni kullanıyor? yeşil ve kırmızı kutuları var.

Hanımlar, ben haftalardır kapalı olan sag burnumdan nefes almaya başladım. Sanki böğrüme de rahatlama geldi. Kuzenim de birkaç saat evvel senin göbeğin biraz inmiş dedi. Üstüne sırtımdan asagi doğru biraz ağrım var. Nefes nasil alamadığımı bile unuttum, kıyaslama yapamıyorum. Dus aldım sırt agrim devam ediyor ama. Bebek maşallah hareketli, o konuda sıkıntı yok. Bi panik oldum 😁 Evde takip edecegim de, nasil olursa hastaneye gideyim, biri bana akıl versin :) (Bu arada bugün resmen evi kırkladım, enerjim tavandi. )

Hanımlar, ben haftalardır kapalı olan sag burnumdan nefes almaya başladım. Sanki böğrüme de rahatlama geldi. Kuzenim de birkaç saat evvel senin göbeğin biraz inmiş dedi. Üstüne sırtımdan asagi doğru biraz ağrım var. Nefes nasil alamadığımı bile unuttum, kıyaslama yapamıyorum. Dus aldım sırt agrim devam ediyor ama. Bebek maşallah hareketli, o konuda sıkıntı yok. Bi panik oldum 😁 Evde takip edecegim de, nasil olursa hastaneye gideyim, biri bana akıl versin :) (Bu arada bugün resmen evi kırkladım, enerjim tavandi. )
Benim göbeğim 30dan beri aşağıda, 32de doktor bebek bastırıyor artık yat dinlen çabuk gelmesin dedi 32den beri de yatıyorum 34+4 şu an☺️ sizin aşağı inmesi normal bence zaten 30dan sonra doğum pozisyonu alıyor artık çoğu bebek

Benim göbeğim 30dan beri aşağıda, 32de doktor bebek bastırıyor artık yat dinlen çabuk gelmesin dedi 32den beri de yatıyorum 34+4 şu an☺️ sizin aşağı inmesi normal bence zaten 30dan sonra doğum pozisyonu alıyor artık çoğu bebek
29-30 dan beri bas asagi pozisyonda zaten. Sadece bugün hepsi üst üste gelince acaba dedim. 37.haftaya girdim yarın sabah kontrol var. Doktor geçen pazartesi artık her an gelebilir demişti. Ondan biraz panik oldum sanırım :)

Merhaba kızlar, mart annelerinden geliyorum. Ne olur ne olmaz diye bu grubu da bir süredir takibe aldım. Bugün maşallah doğumlar başlamış, bütün annelere güç diliyorum umarım herkes yavrusuna sağ salim kavuşur. 🩷
Hoşgeldin ben de mart anasindan buraya da salça oldum tarihler malum nxnxnxnxnx
Ben de iki gün önce o psikolojiye girmiştim hala emin değilim tabi ki 😂 belki de psikoloji değildir gerçekten öyledir henüz erken gerçi benim doktor da derdi bir şey olsa fiye rahatladım. Dinlen bakalım gecmiyosa artarsa, suyun gelirse vs gidersin doktora 🤭 enerjin de tavanlamis doğum öncesi öyle oluyoda diyolar şimdi korkutmak için olmasin sen yine de dinlen ne olur ne olmaz 🌸

Ya kızlar birşey sormak istiyorum. Şimdi sancı geldiğinde duş almak için vakit olacak ama suyum geldi diyelim hemen hastaneye koşmam mı gerekiyor yoksa hızlıca duş alabilir miyim 🤭 terlemediğim sürece gün aşırı duşa giriyorum duş almadan gitmek istemiyorum 😅😅😅😅 bütün stres bitti benim duş sorunum kaldı 😅😅😅

x
Ya kızlar birşey sormak istiyorum. Şimdi sancı geldiğinde duş almak için vakit olacak ama suyum geldi diyelim hemen hastaneye koşmam mı gerekiyor yoksa hızlıca duş alabilir miyim 🤭 terlemediğim sürece gün aşırı duşa giriyorum duş almadan gitmek istemiyorum 😅😅😅😅 bütün stres bitti benim duş sorunum kaldı 😅😅😅
Ben de sadece kendim için öyle düşünüyor sanıyordum 😂 hazırlıksız yakalanmamak için her sabah duşa giriyorum bir de onu kafama takmak istemiyorum çünkü

Sizi an be an güncelleyim 😅
1 saat önce suni sancı için fitil koyuldu ara ara karnım sertleşiyo ama kasılma mı bilmiyorum 2dakikada bir geliyo 40sn sürüyo
Ayyy çok surundurmeden hemencecik acilman tamamlanir da tek nefeste sağlıkla kavuşursun umarım 🥹🥹🥹
Ay evet bu da benim içimde kocaman yer eden bir soru nsnzjsnxjdns su çok geldiyse risk oluşacağı için acil gitmek lazım diye biliyorum (emin değilim) ama gidip bakip suni deneyen drlar oluyo onu da dr gitmeden bilemiyoruz İste 😆

Bana doktorum suyun gelse bile vaktin olur ilk doğumlar öyle kolay olmaz gibi bişey demişti ama bende sürekli panikliyorum hem duş hem de kıl tüy işinden. Ya hazırlıksız yakalanırsam diye daha çok kıl tüy😅

Ben de iki gün önce o psikolojiye girmiştim hala emin değilim tabi ki 😂 belki de psikoloji değildir gerçekten öyledir henüz erken gerçi benim doktor da derdi bir şey olsa fiye rahatladım. Dinlen bakalım gecmiyosa artarsa, suyun gelirse vs gidersin doktora 🤭 enerjin de tavanlamis doğum öncesi öyle oluyoda diyolar şimdi korkutmak için olmasin sen yine de dinlen ne olur ne olmaz 🌸
Kocam korkudan kalan esyalari da valize koydu 😁 Bu arada bence psikoloji degil de cidden ciddi :) karin sertlesmesi falan inanilmaz had safhada su an mesela. Enerji meselesini de okudum az evvel :) Hayırlısı ya 😅

Bana doktorum suyun gelse bile vaktin olur ilk doğumlar öyle kolay olmaz gibi bişey demişti ama bende sürekli panikliyorum hem duş hem de kıl tüy işinden. Ya hazırlıksız yakalanırsam diye daha çok kıl tüy😅
Al benden de o kadar 😄😄😄 off napcaz biz böyle 🤭 inşallah misler gibi duşumuzu aldıktan sonra gelir bizim sancılar sular 😄😄

29-30 dan beri bas asagi pozisyonda zaten. Sadece bugün hepsi üst üste gelince acaba dedim. 37.haftaya girdim yarın sabah kontrol var. Doktor geçen pazartesi artık her an gelebilir demişti. Ondan biraz panik oldum sanırım :)
Ay benim de yarın sabah kontrol var yat yat bi hal oldum 🥲 sizin artık doğabilir riskte olmaz o yüzden yat dememiş olabilir doktorunuz belkii ya da benim kadar aşağı dayanmamıştır henüz😅

Su geldigi zaman vakit var diye biliyorum ben. Zaten sancı durumuna göre hastaneye gidin diyorlar. Hemen gitmeyin 5 dakikada bire düşerse sancı aralıkları (hastanenin uzaklığı goz önünde bulundurularak) o zaman gidebilirsiniz. Ben hemen gidip orada sureci geçirmeyi düşünmüyorum. Zaten bana da yakın hastane, 10 dakika falan.

Al benden de o kadar 😄😄😄 off napcaz biz böyle 🤭 inşallah misler gibi duşumuzu aldıktan sonra gelir bizim sancılar sular 😄😄
Ay inşallah ya😅 ben zaten sezaryen istiyorum hazırlıklı planlı gitmek istiyorum doğuma🥲 ama işte erken doğum olabilir yat dinlen dediği günden beri hep panik halindeyim geldi mi gelecek mi diye öyle böyle 15 gün geçti bi 15 daha geçse rahatlayacağımm

Ay benim de yarın sabah kontrol var yat yat bi hal oldum 🥲 sizin artık doğabilir riskte olmaz o yüzden yat dememiş olabilir doktorunuz belkii ya da benim kadar aşağı dayanmamıştır henüz😅
Yarın benimde kontrol var bakalım ne diyecek 🤭 benim daha var ama neden hep Şubat'ın ilk yada 2. Haftası doğurcakmışım geliyor 🤭 ben çantamı 32. Haftadan hazır ettim bu grup dökülmeye başlayınca korkudan 😂

Back