• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Yarın benimde kontrol var bakalım ne diyecek 🤭 benim daha var ama neden hep Şubat'ın ilk yada 2. Haftası doğurcakmışım geliyor 🤭 ben çantamı 32. Haftadan hazır ettim bu grup dökülmeye başlayınca korkudan 😂
Benim de şubatın son haftası demişti doktor ama bizim kız zıpır çıktı, aşağı bastırıp duruyor🥹 30a kadar çok güzel bi hamilelik geçirdim mızmızlanmadan ne olduysa 32den sonra oldu rahim ağzı uzunluğum iyi diye ilaç vermedi yatarsan az daha durur dedi bakalım yarın ne diyecek🥲 benim hep yalancı kasılmalarım oluyor bide ara ara vajinaya baskı yapıyor sancı oluyor

Su geldigi zaman vakit var diye biliyorum ben. Zaten sancı durumuna göre hastaneye gidin diyorlar. Hemen gitmeyin 5 dakikada bire düşerse sancı aralıkları (hastanenin uzaklığı goz önünde bulundurularak) o zaman gidebilirsiniz. Ben hemen gidip orada sureci geçirmeyi düşünmüyorum. Zaten bana da yakın hastane, 10 dakika falan.
Allah'tan bize de çok yakın hastane 5 dk mesafede . Evet onu bende duydum hemen suni sancıyı dayıyorlarmış 😏 birde ben eğitim araştırmada doğum yapcam evde sancının artık son zamanlarını beklerim sanırım 😍

Ay benim de yarın sabah kontrol var yat yat bi hal oldum 🥲 sizin artık doğabilir riskte olmaz o yüzden yat dememiş olabilir doktorunuz belkii ya da benim kadar aşağı dayanmamıştır henüz😅
Benim bebegin gelişimine gore falan da dedi her an gelebilir diye. Zaten kendisi gelmezse bu gidişle sezaryen olacak, eşim iri bebek ailesi de öyle. Bakalım bakalım ne olacak :) Yatmak çok kötü ya, ben her hareketsiz kaldığım zaman çok ağrım oldu, kaslarım çok ağrıyor hareket edemiyordum. Allah güç versin size ve hepimize 🤗🙏🏿

Benim de şubatın son haftası demişti doktor ama bizim kız zıpır çıktı, aşağı bastırıp duruyor🥹 30a kadar çok güzel bi hamilelik geçirdim mızmızlanmadan ne olduysa 32den sonra oldu rahim ağzı uzunluğum iyi diye ilaç vermedi yatarsan az daha durur dedi bakalım yarın ne diyecek🥲 benim hep yalancı kasılmalarım oluyor bide ara ara vajinaya baskı yapıyor sancı oluyor
Hadi inşallah zamanında sağlıkla gelsin miniğin 😍😍♥️

Benim bebegin gelişimine gore falan da dedi her an gelebilir diye. Zaten kendisi gelmezse bu gidişle sezaryen olacak, eşim iri bebek ailesi de öyle. Bakalım bakalım ne olacak :) Yatmak çok kötü ya, ben her hareketsiz kaldığım zaman çok ağrım oldu, kaslarım çok ağrıyor hareket edemiyordum. Allah güç versin size ve hepimize 🤗🙏🏿
Çok teşekkür ederim evet bacak ağrısı oluyor yatınca da devamlı🥹 bizim daha minik, en son çarşamba günü 2170gramdi🙏🏼

Yarın hepimizin kontrolü var sanırım benimde kontrolüm var 😄 Ben en son 10 şubat gibi alabiliriz demişti doktorum bakalım yarın kesin bir tarih verir artık diye düşünüyorum zaman yaklaştıkça heyecan korku artıyor bende de 🥰

Allah'tan bize de çok yakın hastane 5 dk mesafede . Evet onu bende duydum hemen suni sancıyı dayıyorlarmış 😏 birde ben eğitim araştırmada doğum yapcam evde sancının artık son zamanlarını beklerim sanırım 😍
Ben 3 doktora gidiyordum birisi de egitim araştırmada. Ancak birkaç kez orada denk geldiğim doktorlar yalan yanlış teşhis koydular, alttan muayene olurken kanamaya sebebiyet verdiler. Orada gittiğim prof da sadece sezaryen yapıyormuş, şimdilik sezaryen ikinci düşündüğüm seçenek olduğu için özelde doğumu düşünüyorum. Oradaki makineler falan ama daha iyiymiş o da ayrı bir mesele. Bakalım hayırlısı sagliklisi neyse o olsun.

Yarın hepimizin kontrolü var sanırım benimde kontrolüm var 😄 Ben en son 10 şubat gibi alabiliriz demişti doktorum bakalım yarın kesin bir tarih verir artık diye düşünüyorum zaman yaklaştıkça heyecan korku artıyor bende de 🥰
Bana da aslında 38. Hafta içinde en geç 39 hafta başında yani şubat ayının 3 ile 10 u arasında gelmezse ve kilosu böyle giderse sezaryen dedi. Bizim de yarın kesin olur gibi. Tarih verince bende de geçen hafta hep korku ve panikle geçti. Bence spontane olması daha iyi. Fırsat kalmıyor düşünmeye :)

Bana da aslında 38. Hafta içinde en geç 39 hafta başında yani şubat ayının 3 ile 10 u arasında gelmezse ve kilosu böyle giderse sezaryen dedi. Bizim de yarın kesin olur gibi. Tarih verince bende de geçen hafta hep korku ve panikle geçti. Bence spontane olması daha iyi. Fırsat kalmıyor düşünmeye :)
Çok şükür az kaldi valla ben bugünlere nasıl geldim bir Allah bir ben bilirim. Hep bir korkuyla geçti günlerim. Halada hamile olduguma inanamiyorum. Doğsun kucağıma alayım öyle rahatlicam sanırım 🌸

Ben 3 doktora gidiyordum birisi de egitim araştırmada. Ancak birkaç kez orada denk geldiğim doktorlar yalan yanlış teşhis koydular, alttan muayene olurken kanamaya sebebiyet verdiler. Orada gittiğim prof da sadece sezaryen yapıyormuş, şimdilik sezaryen ikinci düşündüğüm seçenek olduğu için özelde doğumu düşünüyorum. Oradaki makineler falan ama daha iyiymiş o da ayrı bir mesele. Bakalım hayırlısı sagliklisi neyse o olsun.
Bende özele gidiyordum sonra Antalya eğitim araştırmada doktor tavsiye ettiler öylelikle geldim bende . Doktorumdan çok memnunum ama işte burda da doğum anında şansına hangi doktor denk gelirse o yaptırıyor tek dezavantaj şu an benim için 😏 4 tane doktor var istediğim inşallah onlardan birine denk gelirim 😂

Ya kızlar birşey sormak istiyorum. Şimdi sancı geldiğinde duş almak için vakit olacak ama suyum geldi diyelim hemen hastaneye koşmam mı gerekiyor yoksa hızlıca duş alabilir miyim 🤭 terlemediğim sürece gün aşırı duşa giriyorum duş almadan gitmek istemiyorum 😅😅😅😅 bütün stres bitti benim duş sorunum kaldı 😅😅😅
benim ilk doğumumda hiç sancım olmadan sabaha karşı beşte suyum geldi. duş aldım hazırlandık çıktık. yaklaşık dört saat sonra doğum olmuş bitmişti. yani suyunuz gelse bile hızlıca bi duşunuzu alın sorun olmaz.

Hoşgeldin ben de mart anasindan buraya da salça oldum tarihler malum nxnxnxnxnx

Ben de iki gün önce o psikolojiye girmiştim hala emin değilim tabi ki 😂 belki de psikoloji değildir gerçekten öyledir henüz erken gerçi benim doktor da derdi bir şey olsa fiye rahatladım. Dinlen bakalım gecmiyosa artarsa, suyun gelirse vs gidersin doktora 🤭 enerjin de tavanlamis doğum öncesi öyle oluyoda diyolar şimdi korkutmak için olmasin sen yine de dinlen ne olur ne olmaz 🌸
yazıyorlar ya “ben yorumları okumaya geldim” diye ahshjdjdjdj şubat annelerinin heyecanını paylaşıyorum okuyorum burayı çok heyecanlı. Rabbim hepsine sağlıkla, hayırla ve zamanında doğum yapmayı nasip etsin , bebişlerine kavuşsunlar❤️❤️

Çok şükür az kaldi valla ben bugünlere nasıl geldim bir Allah bir ben bilirim. Hep bir korkuyla geçti günlerim. Halada hamile olduguma inanamiyorum. Doğsun kucağıma alayım öyle rahatlicam sanırım 🌸
Aynısı benim için de geçerli. Bir düşük bir kimyasal geçirdiğim için inanılmaz stresli geçirdim süreci. Evde fetal doppler bile var 😁

Bende özele gidiyordum sonra Antalya eğitim araştırmada doktor tavsiye ettiler öylelikle geldim bende . Doktorumdan çok memnunum ama işte burda da doğum anında şansına hangi doktor denk gelirse o yaptırıyor tek dezavantaj şu an benim için 😏 4 tane doktor var istediğim inşallah onlardan birine denk gelirim 😂
İnşallah ya :) Ben mersin de bir kadın ve bir erkek doktora denk geldim onlar çok fena idi. Bir daha onlari görünce geri dönüyorum:)

kızlar benim de sancı konusunda deneyimim sıfır :)
ilk doğumda suyum gelip gidince o sancı takibi vs yapamadım şuan da anlar mıyım diye endişe ediyorum.
ağrım oluyor biraz önce şiddetli oldu mesela bel kasık. biraz sürdü geçti.

Back