Ama en sinir olduğum nokta her hareketimi hamileliğe bağlaması. Hormonlardan böylesin, hamilelik seni değiştirdiAynen canım cok beklentiye girmemek lazım
Dimi ya o da geçmiyor işve cilve tatlı dil be olursa olsun değişmiyor malesef. Asıl bunlara lazım çirkeflik, bela olma, doğduğuna pişman etmeBazı hödüklere o da gecmiyorbende de var aynından
Kıskandım inankialin size hayalinizi buldum. yalniz muzik benim ilk gecelerimin müziğinin.
Seni ayrı değerlendirmek lazımKız bendeki tatlı dil inanki kimsede yokişve cilve de yerinde çok şükür de işteolmuyor yinede anlamıyor cins bendeki
O bende de var. Ben de 34 olacağım 2025'de ve bebeği unutmak değil de iş hayatım kariyerimi dert edip onu bakıcı ellerinde unutup annemin bana gösterdiği o şefkat gösteremem gibi korkuyorum. Bence bunlar hepsi hormonal doğurunca hissedeceğiz sanki gerçek anneliğiBenim içimdeki telaş kendimle ilgili. Yetenekli becerikli bir kadın değilim. Sadece sabrım var. Sonuna kadar herkese sabır gösteririm. Kendimi unuturum çoğu zaman. Benim telaşım burda başlıyor kendimi unuttuğum yerde bebeğimi de unutup başkalarına göre yaşar mıyım. 34 yıldır kendime yaptığım eziyeti ona yapmaktan korkuyorum.
Bana göre iyi anne baba olmanin en büyük önemli yeri çocuğun büyüdüğünde annem benim için her zaman elinden geleni yapmıştır ve arkasında yanında nerde olmamı isterse orda hayatım boyunca olmak. Çok korkuyorum esim ilk evlendiğimizde sen herkese gösterdiğin sabri bana gostermiyorsun demişti. İçimden hayatta sana karşı bari rahat olayım azıcık bencil olsam nolur demiştim. Annelik yükleniyor anne olunca diyorlar ama korkuyorum işte.
Evet geldi, işlemesi güzel sadece şapkası gözüme büyük göründü onun da alt kısmını kıvırarak kullanırım dedimAtölyerakun dan geldimi isimli takımları sipariş vermiştiniz en son kargodaydı.
Bende sipariş verdim şimdi bakalım inşallah güzel gelir.
benim esim benden hamile ve logusaliktw da benden lohusa okuyo malesef. her gün özellikle akşamları bana davranışlarından dolayı aglama krizi geliyor. zaten zor bir gebelik geçiriyorum ama sözleri davranislari cok üzüyor. hamile kadına boyle davranılmasi da daha da zoruma gidiyor. bigun yine tartıştık akşamına yuksek tansiyondan hastaneye yatirildim. hastanedeyken mum oldu eve geldik tekrsr ayni. Benim de bebeğimin de vebali boynuna diyorum artık . yalnız değilsiniz . en hassas dönemlerimiz biraz ince düşünce biraz ilgi bekliyo jnsan tam tersi olunca iyice depresyona sürükleniyoruz . uzun oldu ama bir kacgundur ben de buraya yazsam mi diye düşünüyordum siz yazınca yaşadıklarım depreşti. surekli kendimi telkin ediyorum gececek bu gunler bu cocuk doğsun kendine gelince intikamını alacaksin diye . ki alacagim... normalde kindar asla değilim ama bu zor günde yapılanları asla unutamıyor insan.Kızlar ya bişey soracagım, ben sürekli eşimle geriliyorum, sonra aglama nöbetleri geçiriyorum, yaklasık 1,5 aydır evdeyim cok da bunaldım , dısarı da çıkıp gezemiyorum gebelikten dolayı. Yani gebelik hormonu vb de etkiliyor tabi ki de ama eşimin tutumu da beni çok yıpratıyor sanırım . Siz de durumlar nasıl , dingin huzurlu bir gebelik geçiremedim malesef, sizde mental psikolojik durumlar nasıl, nasıl geçti hamileliğiniz
Babam kendini unuturdu çalışırken ikinciye emekli olacaktı işten geldi sabaha çıkamadı. Ama hep bizim için çalıştı eksik hissetmedim kendimi. Bana bir ev bıraktı. Çalışıyorsan evlat için çalışıyorsun bende ücretsiz izin kullancam 2 yıl. Sonra kreş başlayacak. Aslında çok küçük ama annanne uzak babaane yaşlı çocuk bakacak durumda degiller. Bence calismak bencil olan kısma girmiyorHayatımızın bu evresinden sonra ne yapıyorsak onlar için .O bende de var. Ben de 34 olacağım 2025'de ve bebeği unutmak değil de iş hayatım kariyerimi dert edip onu bakıcı ellerinde unutup annemin bana gösterdiği o şefkat gösteremem gibi korkuyorum. Bence bunlar hepsi hormonal doğurunca hissedeceğiz sanki gerçek anneliği
insALLAH bir an önce gönlünüze göre bir ev bulur yerlesirsiniz. ust uste geliyo bazen hersey ama insALLAH gececek bu gunler.Bende de işler hiç yolunda gitmiyor resmen ne bebeğimi düşünebiliyorum ne doğumu erken doğum riskim var daha hiç bişeyim tam değil çünkü oturup bebekle ilgili düşünemiyorum bile. Hayatımızı tamamen değiştiriyoruz. Eşim işini bıraktı şehir değiştirecez ev bulamadık bu gün gitti eşyaları toplayacak ama getirecek bi evimiz yok. Ben gidip evimi toparlayamıyorum. 1 ay önce evden apar topar cenazemiz var diye sabahın 6 sonda çıktık 3 güne dönecektir sözde ama dönemedik heryer her yerde kalmış evde. Gebeliğimi hiç böyle stresle geçireceğimi düşünmemiştim. Eşim desen ev bulma taşıma telaşesinde ve benim nasıl ne durumda olduğumu farketmiyor bile. Sanırım en çok buna üzülüyorum
Amin inşallahinsALLAH bir an önce gönlünüze göre bir ev bulur yerlesirsiniz. ust uste geliyo bazen hersey ama insALLAH gececek bu gunler.
merak etmeyin kucağınıza aldığınızda hayatınızın merkezi o alacak artik. annelik baska bir boyut. evet kendimizi bile unutabilirim bazen ama o söz konusu olduğunda alemi cihan umrumuzda olmuyor inanın. başkalarına göre değil bebeğinize göre yaşarsınız hic merak etmeyin.Benim içimdeki telaş kendimle ilgili. Yetenekli becerikli bir kadın değilim. Sadece sabrım var. Sonuna kadar herkese sabır gösteririm. Kendimi unuturum çoğu zaman. Benim telaşım burda başlıyor kendimi unuttuğum yerde bebeğimi de unutup başkalarına göre yaşar mıyım. 34 yıldır kendime yaptığım eziyeti ona yapmaktan korkuyorum.
Bana göre iyi anne baba olmanin en büyük önemli yeri çocuğun büyüdüğünde annem benim için her zaman elinden geleni yapmıştır ve arkasında yanında nerde olmamı isterse orda hayatım boyunca olmak. Çok korkuyorum esim ilk evlendiğimizde sen herkese gösterdiğin sabri bana gostermiyorsun demişti. İçimden hayatta sana karşı bari rahat olayım azıcık bencil olsam nolur demiştim. Annelik yükleniyor anne olunca diyorlar ama korkuyorum işte.
dualarıma katacagim insALLAH siziAmin inşallahDualarınıza çok ihtiyacım var gerçekten Allah razı olsun
Kendini yorduğun için olmuştur ben artık 5 dk ayakta kalamıyorum. Bu gün kayınvalidem odamı süpürdü bende yüzey temizleme mendili ile açıkta kalan yerleri olsun sileyim dedim kız aman 1. Mendil kirlendi ikinciyi almak için ayağa bi kalktım rahim ağzı öyle bir yandı ki anlatamam bıraktım silmedim akşama kadar uzandım. Kocam da evde yok iki gün doğurmamam lazımKızlar ya bugün yemek yaparken 8-9 kere minimum makineye buzdolabına eğildim hatta en sonunda çöktüm yere oturdum. hemen arkasından bacaklarım ve belim ağrımaya başladı , sanki adet olucakmışım gibi güçlü bir ağrı ama herhangi kasılmam yoktu. Siz de bu kadar hassaslaştınız mı yoksa ben mi tembellikten böyle oldum. 35 haftalık olduk ondan mı bilemedim
Bende kaç gündür içimi dökmek istiyorum ama etrafımdaki kimse beni anlamayacak gibi geliyor birde anlattıklarımı yeri gelir bana karşı kullanırlar yada sır tutmayıp yayarlar diye kimseye güvenemiyorum herkesten nefret ediyorum evresine girdim sanırım.benim esim benden hamile ve logusaliktw da benden lohusa okuyo malesef. her gün özellikle akşamları bana davranışlarından dolayı aglama krizi geliyor. zaten zor bir gebelik geçiriyorum ama sözleri davranislari cok üzüyor. hamile kadına boyle davranılmasi da daha da zoruma gidiyor. bigun yine tartıştık akşamına yuksek tansiyondan hastaneye yatirildim. hastanedeyken mum oldu eve geldik tekrsr ayni. Benim de bebeğimin de vebali boynuna diyorum artık . yalnız değilsiniz . en hassas dönemlerimiz biraz ince düşünce biraz ilgi bekliyo jnsan tam tersi olunca iyice depresyona sürükleniyoruz . uzun oldu ama bir kacgundur ben de buraya yazsam mi diye düşünüyordum siz yazınca yaşadıklarım depreşti. surekli kendimi telkin ediyorum gececek bu gunler bu cocuk doğsun kendine gelince intikamını alacaksin diye . ki alacagim... normalde kindar asla değilim ama bu zor günde yapılanları asla unutamıyor insan.
bi de sey var: hamilesin diye her yaptığında hakli misin ? evet haklıyımAma en sinir olduğum nokta her hareketimi hamileliğe bağlaması. Hormonlardan böylesin, hamilelik seni değiştirdiHe öyleyim, sen de ona göre davran o zaman
Merhaba, ben Yenşbosna metrobüs durağına yakın Prof dr Ali Ekiz’e gitmiştim memnun kaldım ama yazdığınız şeyler konusunda iyi mi bilmiyorumKızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Kesinlikle oyle , gebelik boyunca burnumdan geldi , ona sorsan ne yapıyorum ki diyor , bana acımıyorsun bari cocuklara acı yani, Ama yok tatlım herkes kendine bencil , kızların dediği gibi cok beklentiye girmemek lazım yoksa bunlar bizi daha cok üzerbenim esim benden hamile ve logusaliktw da benden lohusa okuyo malesef. her gün özellikle akşamları bana davranışlarından dolayı aglama krizi geliyor. zaten zor bir gebelik geçiriyorum ama sözleri davranislari cok üzüyor. hamile kadına boyle davranılmasi da daha da zoruma gidiyor. bigun yine tartıştık akşamına yuksek tansiyondan hastaneye yatirildim. hastanedeyken mum oldu eve geldik tekrsr ayni. Benim de bebeğimin de vebali boynuna diyorum artık . yalnız değilsiniz . en hassas dönemlerimiz biraz ince düşünce biraz ilgi bekliyo jnsan tam tersi olunca iyice depresyona sürükleniyoruz . uzun oldu ama bir kacgundur ben de buraya yazsam mi diye düşünüyordum siz yazınca yaşadıklarım depreşti. surekli kendimi telkin ediyorum gececek bu gunler bu cocuk doğsun kendine gelince intikamını alacaksin diye . ki alacagim... normalde kindar asla değilim ama bu zor günde yapılanları asla unutamıyor insan.
Acıkca söyleyeceksin tatlım yoksa anlaması zor bazı erkolarınAy kızlar bütün erkekler böyleyse çevremizde gördüklerimiz yalan dolan miBenim esimde çok anlayislidir yeri gelir yardımcı olur ev islerinde tek eksisi hiç romantik biri değil kendisi düşünüp bir hediye alayım sürpriz yapayım demez bende bundan şikayetçiyim Bunun için bir tüyo varsa alırım
Canım söylemem mi her zaman söylüyorum ama yokAcıkca söyleyeceksin tatlım yoksa anlaması zor bazı erkoların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?