- 7 Kasım 2024
- 34
- 4
- 28
Maalesef bende şehir Hastanesi'nde oldum profda pek birşey dememişti farklı ilde oldum birdeNormaldir canım doktoruna da Bi danış özele gidiyorsan mesaj atabilirsin ben şehir hastanesine gidiyorum soramıyorum
İyiAy bende bayılırım ya çok şükür şekerde yokmuş ama görüyorum haftada 2 3 mutlaka
test sonuçları nasil pekiHalimize çok şükür diyelim naparsak yapalım sonunda Allah'ın dediği olur zaten. Hakkımızda hayırlısı
Ben kullanıyorum ama öyle düzenli hergün kullanmıyorum canım. Decavit diye bi ilaç vermişti ilk haftada doktorum onu ilk zamanlar düzenli kullandım şimdi düzenli kullanamıyorum. Bir gün kullanıp iki üç gün almadığım oluyor. Düzenli kullandığım troid ilacı var sadece ara ara magnezyum kullanıyorum. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama çok da dışarıdan takviye almak doğru gelmiyor ne kadar vitaminde olsa kimyasal sonçtaYa kızlar konusu geçmişken siz hala multivitamin kullanıyormusunuz,benim doktorum 4 aydan sonra kesti gerek yok vücutta birikim yapıyor diye.ama görüyorum hala kullananlar var acaba hangisisi doğru gereklimi yoksa fazlası zararlımı
Hayırlı olsun mu denir ne denir bilemedim. İnşallah zaman sıiu gibi geçer de sağlıkla doğar Mavi Duru kuşKızlar benim sezaryen tarihim belli oldu 27 Ocakta doğacak Mavi Duru inş
İstemeye istemeye kabul ettimHayırlı olsun mu denir ne denir bilemedim. İnşallah zaman sıiu gibi geçer de sağlıkla doğar Mavi Duru kuş
Ayy tam 2 ay var canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar benim sezaryen tarihim belli oldu 27 Ocakta doğacak Mavi Duru inş
Canım daha var ya kilo alır o zamana kadar sen canını sıkma. İnşallah sağlıklı olsunda doğduktan sonra da toparlar kendiniİstemeye istemeye kabul ettimYapacak bir şey yok maalesef riskler çok fazla. Kilosu 1360 gram bugün 29+2’yim. bi tık az ama normal sınırda dedi doktor. Gelişimi 28+5 görünüyor bi tık minimal bir çocuk kendisi
sağlıkla inşallah canim. Ben de 12 Ocaktan sonra bekleyeceğim.Kızlar benim sezaryen tarihim belli oldu 27 Ocakta doğacak Mavi Duru inş
Hiç kafana takma canım daha 2 ay var bebişe iyi gelecek şeylerle beslen allahın izniyle o zamana kadar toparlarİstemeye istemeye kabul ettimYapacak bir şey yok maalesef riskler çok fazla. Kilosu 1360 gram bugün 29+2’yim. bi tık az ama normal sınırda dedi doktor. Gelişimi 28+5 görünüyor bi tık minimal bir çocuk kendisi
Şimdiden hayırlı olsun, sağlıkla gelsinKızlar benim sezaryen tarihim belli oldu 27 Ocakta doğacak Mavi Duru inş
canım aynı sayılırız ben 29+5im ama 30+1 dedi dün. perşembe dönüyor haftam. 1400 gram dedi bana ve azıcık büyük dedi bir de oradaki parametreler mi farkliİstemeye istemeye kabul ettimYapacak bir şey yok maalesef riskler çok fazla. Kilosu 1360 gram bugün 29+2’yim. bi tık az ama normal sınırda dedi doktor. Gelişimi 28+5 görünüyor bi tık minimal bir çocuk kendisi
Bilmiyorum ki canım. Normalde benim son adet tarihim 3 Mayıs. Hesaplamalarda beklenen doğum tarihi 7 Şubat. Ama doktor beklenen doğum tarihi için 9 Şubat yazmıştı. Doktorun hesaplamasını baz alacaksak bugün 29+2yim çocuğun gelişimi 28+5 ile uyumlu. Kilosu 1360 gram biraz zayıf ama normal sınırda dedi.canım aynı sayılırız ben 29+5im ama 30+1 dedi dün. perşembe dönüyor haftam. 1400 gram dedi bana ve azıcık büyük dedi bir de oradaki parametreler mi farkli
Anladım canım evet hiç bir açıklama yapmadılar ne ameliyat öncesi ne sonrası normal doktora geç diyene kadar oraya giderim sonrasında farklı Bi yere geçerimMaalesef bende şehir Hastanesi'nde oldum profda pek birşey dememişti farklı ilde oldum birde
benim sat da yok drun verdiği sat 5 mayıs ina göre gidiyorum arpada 3 gün ilerde 3 gün geride olcuyorlar. sorun değil onlar. Bana da 30+1 1400 grama fazla dedi anlamadım şeker de olduğu için benden zayıf bebek istiyorlqrBilmiyorum ki canım. Normalde benim son adet tarihim 3 Mayıs. Hesaplamalarda beklenen doğum tarihi 7 Şubat. Ama doktor beklenen doğum tarihi için 9 Şubat yazmıştı. Doktorun hesaplamasını baz alacaksak bugün 29+2yim çocuğun gelişimi 28+5 ile uyumlu. Kilosu 1360 gram biraz zayıf ama normal sınırda dedi.