Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım gelişimleri iyi takma kafana,genelde ikizler daha erken doğuyor o yüzden önde olmaları belki daha iyi.erken doğsalarda düşük doğum kilosu olmaz,senin için biraz zor olur tabi kolay değil şimdiden toplamda 3kiloyu geçtiler.bizimkiler 1 kilo iken zorlanıyoruz Allah yardımcın olsun,zorunu kolaylasın

Yoğurt aldım süt aldım ama kendim de yoğurt yaptım yine. bu sefer taş gibi oldu yummyyyy
İki haftadır bende evde yapıyorum yoğurdu hem çocuk için hem kendim için market yoğurdu yiyemiyordum zorla arada bi kase yerdim ev yoğurdu çok güzel oluyor hazır yoğurdu yemeyen oğlumda yemeye başladı size de afiyet olsun yarasın

Cok teşekkür ederim. İnşallah 4-5 hafta daha saglıkla dayansalar kuvöz olmadan eve getirirdik ama çok öyle olmayacak gibi duruyor. Hayırlısı artık herseyın

Kızlar selam, bugün sabahtan beri sol kaburgamın olduğu yer agriyor sanki dayak yemişim gibi, uzanırken sorun yok ama oturması izdirap bu normal mi?

Merhaba benim canım Trabzon hurması olan turuncu hurmadan istiyor. Son haftalarda yenen hurma bizim hacdan gelen hurma mu. Tahinle cevizle hurma yemek istiyorum. Migdem acayip yanıyor ama istiyor canım. doğumu tetikler diye yiyemiyorum

O kadar lezzetli ki inekten sağılan sütleri tanka dolduruyorlar gidip otomattan alıyoruz kızım için de iyi oluyor köye gitmek 40 dakika uzaklıkta evimize 21.30da yani 1 saat önce d Noel pazarından geldik kızımla ve eşimle dönme dolaba bindik küçük çocuklar için yapmışlar çok eğlendik yedik içtik aşırı eğlenceliydi çok iyi geldi.

Eklentiler

• 967ed8cb-2877-4671-b3b2-447f799ce42b.jpeg
    137,3 KB · Görüntüleme: 0
Kızlar bu hafta sonu yılbaşı ağacımızı kuracağım geçen hafta almıştım 180cm ikeadan 2.5 yaş bebesi ile mantıklı mı bilmiyorum ama bugün Noel pazarında çok hoşuna gitti yılbaşı ağacı

Gebelik kolestazı için test yaptı mı?
Safra asitleri. Zaten ben olduğundan emin oldum belirtileri görünce hoca olabilir dediğinde belirtilere baktım. İki haftadır sağ göğsümün altında bi batma vardı sırtımdan böbrek kısmına doğru inen. Safra kesem yok diye neden dıye kendımı dinliyorum sandım. Ama safra kesesi ameliyatı olmadan önceki gibi agrı batma giderek sıddetlenmeye basladı sonra da kollarım ve avuç ıclerimde kasıntı oluşmaya baslayınca ıkı gundur fılan bugün tahlil aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…