Maşallah canım gelişimleri iyi takma kafana,genelde ikizler daha erken doğuyor o yüzden önde olmaları belki daha iyi.erken doğsalarda düşük doğum kilosu olmaz,senin için biraz zor olur tabi kolay değil şimdiden toplamda 3kiloyu geçtiler.bizimkiler 1 kilo iken zorlanıyoruz Allah yardımcın olsun,zorunu kolaylasınKasıntımın sebebi gebelik kolestazıymıs. Kollarım ve avuç işlerim kasınıyor henüz karın çevreme kasıntı inmedi. Acil ilaç kullanmaya baslayacakmısım ve doğum planlaması yapılacak erkenden. Oğlan 1672 kız 1480 gr çıktı ,29. Haftaya anca giriyoruz. Çok fazla ilerideler ne olacak bilmiyorum yoruldum artık gerçekten halimize çok çok şükür ama yorulmamak da elimde degıl
İki haftadır bende evde yapıyorum yoğurdu hem çocuk için hem kendim için market yoğurdu yiyemiyordum zorla arada bi kase yerdim ev yoğurdu çok güzel oluyor hazır yoğurdu yemeyen oğlumda yemeye başladı size de afiyet olsunYoğurt aldım süt aldım ama kendim de yoğurt yaptım yine. bu sefer taş gibi oldu yummyyyy
Yaaa nasıl mutlu oldum sözlerinize. Kötü gözükse dahi insana böyle söylenmesi nasıl iyi geliyor. Yüzümü güldürdünüz Allah da hepinizin yüzünü güldürsünValla bu ne güzellik hiç 16 kilo almamış gibisiniz çok yakışmış
Ahahah ben de aynenvalla 160'ların derdi
Cok teşekkür ederim. İnşallah 4-5 hafta daha saglıkla dayansalar kuvöz olmadan eve getirirdik ama çok öyle olmayacak gibi duruyor. Hayırlısı artık herseyınMaşallah canım gelişimleri iyi takma kafana,genelde ikizler daha erken doğuyor o yüzden önde olmaları belki daha iyi.erken doğsalarda düşük doğum kilosu olmaz,senin için biraz zor olur tabi kolay değil şimdiden toplamda 3kiloyu geçtiler.bizimkiler 1 kilo iken zorlanıyoruz Allah yardımcın olsun,zorunu kolaylasın
Bende yutmak istedim yok dediler fitil kullanmayı hiç sevmiyorumBen ağızdan kullanıyorum şuan doktorum ağızdan alalım demisti yeniydi
İyi düşünün iyi olsun. Herşey çok güzel olacak dualarımız sizinleCok teşekkür ederim. İnşallah 4-5 hafta daha saglıkla dayansalar kuvöz olmadan eve getirirdik ama çok öyle olmayacak gibi duruyor. Hayırlısı artık herseyın
Çok teşekkür ederim inşallahİyi düşünün iyi olsun. Herşey çok güzel olacak dualarımız sizinle
Ben bütün tuşlara basıyorum o anlarda bunlar biri muhakkak işe yarıyor limonlu su,Tahin,soğuk Süt, elmaKızlar mide yanması ağrısı için birsey kullanan varmı,dün geceden beri telef oldum.mşdem cayır cayır yanıyor ne uyuyabildim ne bişey yiyebildim
O kadar lezzetli ki inekten sağılan sütleri tanka dolduruyorlar gidip otomattan alıyoruzİki haftadır bende evde yapıyorum yoğurdu hem çocuk için hem kendim için market yoğurdu yiyemiyordum zorla arada bi kase yerdim ev yoğurdu çok güzel oluyor hazır yoğurdu yemeyen oğlumda yemeye başladı size de afiyet olsunyarasın
Gebelik kolestazı için test yaptı mı?Cok teşekkür ederim. İnşallah 4-5 hafta daha saglıkla dayansalar kuvöz olmadan eve getirirdik ama çok öyle olmayacak gibi duruyor. Hayırlısı artık herseyın
Evet yapıldı bugün ursactive basladıkGebelik kolestazı için test yaptı mı?
İyi de hangi test? Normalde onun için yapılan test 3-4 günde sonuç veriyor bana da önceki hamileliğimde yapılmıştı?Evet yapıldı bugün ursactive basladık
Safra asitleri. Zaten ben olduğundan emin oldum belirtileri görünce hoca olabilir dediğinde belirtilere baktım. İki haftadır sağ göğsümün altında bi batma vardı sırtımdan böbrek kısmına doğru inen. Safra kesem yok diye neden dıye kendımı dinliyorum sandım. Ama safra kesesi ameliyatı olmadan önceki gibi agrı batma giderek sıddetlenmeye basladı sonra da kollarım ve avuç ıclerimde kasıntı oluşmaya baslayınca ıkı gundur fılan bugün tahlil aldılarGebelik kolestazı için test yaptı mı?