- 3 Ağustos 2024
- 125
- 119
- 34
Doğrudur ben 1 ay önce sormuştum valla.İlaçlara vs zam geldi canım bidaha sor istersen ben en son sorduğumda 870 tlmi ne demislerdi
Berekettir verilir zamanla boşver27. Haftaya 83 kilo ile (+16) giriş yapmışımdırİştahım hala yerinde. Ye babam ye. Haftaya kontrole doktorun yanina korkumdan gidemicem heralde. Doktorumu mu değiştirsem acaba yeni başlangıçlar iyidir Göbüşüm yeterince ben burdayım diyor. Görenler kesin erkek çok sivri diyorlar bizde durumlar böyle
Merhaba bende yarın 2 hafta olacak bir kaybım var bunda ne yapmam gerekiyor pek birşey demediler13+6 oldum hamdolsun Rabbime bana çok bir şey demediler o yüzden soruyorum bende enfeksiyonda var antibiyotik kullanıyorum şuan bunun için dut kurusu çayı içiyorum bir bardak günde2 hafta oldu canım yaptıralım oğlumda doktor hasta gibi yatma demişti ama ben çocuk falan yoktu sadece yemek yapıp bulaşık yıkamak için kalkardım öyle gezmelere falan gitmezdim kısalmam hiç olmamıştı ama hunileşme olmuştu bundada herhangi Bi uyarı vermediler sadece ağır kaldırma enfeksiyon kapma dediler oğlum var zaten fazla yatamıyorum gezmeyi yine bıraktım bakalım hayırlısı olsun kaç haftalıksın
Benim beyaz akıntım var fitil kullanmıyorum normal mi acaba kremsi gibi böyle iç çamaşır sürekli değiştiriyorum nioli yağı kullanıyorum dikkat etmeye çalışıyorum2 hafta oldu canım yaptıralım oğlumda doktor hasta gibi yatma demişti ama ben çocuk falan yoktu sadece yemek yapıp bulaşık yıkamak için kalkardım öyle gezmelere falan gitmezdim kısalmam hiç olmamıştı ama hunileşme olmuştu bundada herhangi Bi uyarı vermediler sadece ağır kaldırma enfeksiyon kapma dediler oğlum var zaten fazla yatamıyorum gezmeyi yine bıraktım bakalım hayırlısı olsun kaç haftalıksın
Antibiyotik kullanıyorsan Bi sıkıntı olmaz canım progestan falan vermediler mi ben günlük bir tane fitil olarak kullanıyorum bir de duphaston yazdı antibiyotik vermediler bende 15+5 im akıntı normaldir ben fitil kullandığımdan akıntı gelse de fark etmiyorumMerhaba bende yarın 2 hafta olacak bir kaybım var bunda ne yapmam gerekiyor pek birşey demediler13+6 oldum hamdolsun Rabbime bana çok bir şey demediler o yüzden soruyorum bende enfeksiyonda var antibiyotik kullanıyorum şuan bunun için dut kurusu çayı içiyorum bir bardak günde
Benim beyaz akıntım var fitil kullanmıyorum normal mi acaba kremsi gibi böyle iç çamaşır sürekli değiştiriyorum nioli yağı kullanıyorum dikkat etmeye çalışıyorum
Sağol canım aldırayım hemen ilkkez yasyorum bunu napıcagımı bilemedimGavıscon double actıon al canım dr una soyle yazsın yada aıle hekımı.ben ıkı aylıktan berı ara ara kullanıyorum(dr um herhangı bınzararı yok dedı)
Karbonatlı su iç. Ya da gaviscon rennie tb. Tabi ilk seçenek karbonatlı su. Hatta ondan önce de şunu yap: ne yiyip içersen asla bir saat boyunca uzanma eğilme dik otur mideni sıkıştırma çünkü sıkıştırdıkça yediklerin yemek buruna kaçar ve yakar. elinde bir bardak su olsun 10 dakikada 1 bir yudum su al iç yemek borun temizlenirse daha az yanma olurKızlar mide yanması ağrısı için birsey kullanan varmı,dün geceden beri telef oldum.mşdem cayır cayır yanıyor ne uyuyabildim ne bişey yiyebildim
Sen o 16 kgı nereye aldın acabaaaaaaaa27. Haftaya 83 kilo ile (+16) giriş yapmışımdırİştahım hala yerinde. Ye babam ye. Haftaya kontrole doktorun yanina korkumdan gidemicem heralde. Doktorumu mu değiştirsem acaba yeni başlangıçlar iyidir Göbüşüm yeterince ben burdayım diyor. Görenler kesin erkek çok sivri diyorlar bizde durumlar böyle
Sağol canım ya uygulayacağım hepsiniKarbonatlı su iç. Ya da gaviscon rennie tb. Tabi ilk seçenek karbonatlı su. Hatta ondan önce de şunu yap: ne yiyip içersen asla bir saat boyunca uzanma eğilme dik otur mideni sıkıştırma çünkü sıkıştırdıkça yediklerin yemek buruna kaçar ve yakar. elinde bir bardak su olsun 10 dakikada 1 bir yudum su al iç yemek borun temizlenirse daha az yanma olur
Kız ben de bilmiyorum. Görenler de hiç 16 almışsın gibi durmuyor diyorlar belki avutuyolardır beniSen o 16 kgı nereye aldın acabaaaaaaaa
Boyda 180 falan herhalde çünkü asla kilolu değilsiniz,16 kiloda çok yakışmış bence.benim gibi 160 olsan 83 kiloya yuvarlanarak yürürdün27. Haftaya 83 kilo ile (+16) giriş yapmışımdırİştahım hala yerinde. Ye babam ye. Haftaya kontrole doktorun yanina korkumdan gidemicem heralde. Doktorumu mu değiştirsem acaba yeni başlangıçlar iyidir Göbüşüm yeterince ben burdayım diyor. Görenler kesin erkek çok sivri diyorlar bizde durumlar böyle
Gaviscon ve rennie canım.Kızlar mide yanması ağrısı için birsey kullanan varmı,dün geceden beri telef oldum.mşdem cayır cayır yanıyor ne uyuyabildim ne bişey yiyebildim
27. Haftaya 83 kilo ile (+16) giriş yapmışımdırİştahım hala yerinde. Ye babam ye. Haftaya kontrole doktorun yanina korkumdan gidemicem heralde. Doktorumu mu değiştirsem acaba yeni başlangıçlar iyidir Göbüşüm yeterince ben burdayım diyor. Görenler kesin erkek çok sivri diyorlar bizde durumlar böyle
Valla bu ne güzellik hiç 16 kilo almamış gibisiniz çok yakışmışKız ben de bilmiyorum. Görenler de hiç 16 almışsın gibi durmuyor diyorlar belki avutuyolardır benikimisi de ne kadar şişmişsin diye ağzına küreği vurasım geliyor. Ne kadar ayıp beni geçtim başka bir hamileye bari demeyin böyle diye hemen bozuyorum. Hem bak Veziir diyo ki bereketmiş daha çok yemek için bahane arıyorumdur
Ahahah ben de aynenBoyda 180 falan herhalde çünkü asla kilolu değilsiniz,16 kiloda çok yakışmış bence.benim gibi 160 olsan 83 kiloya yuvarlanarak yürürdün
Ay çok teşekkürler nasıl gaza geldim. Bi 16 daha alırım artıkBoyda 180 falan herhalde çünkü asla kilolu değilsiniz,16 kiloda çok yakışmış bence.benim gibi 160 olsan 83 kiloya yuvarlanarak yürürdün
Ben ağızdan kullanıyorum şuan doktorum ağızdan alalım demisti yeniydiAntibiyotik kullanıyorsan Bi sıkıntı olmaz canım progestan falan vermediler mi ben günlük bir tane fitil olarak kullanıyorum bir de duphaston yazdı antibiyotik vermediler bende 15+5 im akıntı normaldir ben fitil kullandığımdan akıntı gelse de fark etmiyorum
Merhaba ben de gaviscon bile fayda etmeyınce hoca pulcet verdi. Tak diye kesti yanma agrı hıc bişeyim kalmadı günlerce mıde yanması ile uyanmıstım yatar pozisyona bile gelemıyodum mıde yanmasından . Doktoruna sor istersen bir sen de kullanabılıyor musun diyeKızlar mide yanması ağrısı için birsey kullanan varmı,dün geceden beri telef oldum.mşdem cayır cayır yanıyor ne uyuyabildim ne bişey yiyebildim