- 28 Eylül 2021
- 127
- 69
- 31
nasıl yani anlamadım vitamin iğnesi kullanmak sorun mu olur?
Eskiye oranla artabilir kaşıntı vücut kuruluğu artıyor çünkü. Nemlendir istersen. Hamilelikte vücut kaşıntısı daha fazla olur. Eğer extra bir anormallik varsa tabi doktora sorKızlar günaydın. Kaşıntısı başlayan oldu mu aranızda. Benim özellikle kollarım çok kaşınıyor ya herhangi bir döküntüm yok. Ama benı rahatsız etmeye basladı. Safra kesem yok ondan olamaz dıye düşünüyorum, Protestan ı yeni kullanmaya başlayanlarda oluyor yazmışlar ama ben gebeliğin en basından berı kullanıyorum zaten. Bazıları da vücut bebegı atmak istiyor falan yazmıs öyle yazınca endişelendım.
Cilt kuruduğu ve gerildiği için kasıntı artar sert şekilde tırnakla vs kasırsanızda çatlak oranınız artar bol bol nemli tutmaya çalısın nemlendirince kasıntınız hafiflerse sorun yok demektir ama devam ederse doktorunuza bi sorun derimKızlar günaydın. Kaşıntısı başlayan oldu mu aranızda. Benim özellikle kollarım çok kaşınıyor ya herhangi bir döküntüm yok. Ama benı rahatsız etmeye basladı. Safra kesem yok ondan olamaz dıye düşünüyorum, Protestan ı yeni kullanmaya başlayanlarda oluyor yazmışlar ama ben gebeliğin en basından berı kullanıyorum zaten. Bazıları da vücut bebegı atmak istiyor falan yazmıs öyle yazınca endişelendım.
Merhaba, Ürünler elime ulaşınca yazarım demiştim. Elime ulaştı. Ürünler çok kaliteli . Göründüğü gibi de geldilerBu aldığınız sayfa guvenilirmi acaba bide %10indirimli nasıl yapılıyor
Merhaba canim. Ben ikizlerde hep birinin geride olduğunu duyuyordum normaldir canını sıkma. Sen beslenmene dikkat et onun bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Zaten bundan sonra sıkı takip yapacak doktorlar. İçin rahat olsunMerhaba kızlar benim ikizlerim en başından beri çok şükür hep haftalarıyla uyumlulardı ama 2 gün önce (27. Haftadayım) kontrolde kızım 2 hafta geride çıktı oğlum haftasıyla uyumluydu çok üzüldüm doktor olabilir böyle şeyler sorun yok dedi ama 2 hafta gerileme çok fazla değil mi
Canım endişe etme benim de kilosu ve ölçümleri öndeydi doktorum +-2 hafta normal karşılıyoruz dedi. Başka bir doktora daha sordum oda aynı şeyleri söylediMerhaba kızlar benim ikizlerim en başından beri çok şükür hep haftalarıyla uyumlulardı ama 2 gün önce (27. Haftadayım) kontrolde kızım 2 hafta geride çıktı oğlum haftasıyla uyumluydu çok üzüldüm doktor olabilir böyle şeyler sorun yok dedi ama 2 hafta gerileme çok fazla değil mi
İnşallah kızım da haftasını yakalar ya kendimi suçladım acaba yeteri kadar yemedim mi diye. Evet abartılı yemiyorum ama hep sağlıklı ve bebeğe kilo aldıracağı söylenen şeyleri yiyorumMerhaba canim. Ben ikizlerde hep birinin geride olduğunu duyuyordum normaldir canını sıkma. Sen beslenmene dikkat et onun bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Zaten bundan sonra sıkı takip yapacak doktorlar. İçin rahat olsun
Benim doktor da bir sorun yok şu an normal karşılayabiliriz bu durumu dediCanım endişe etme benim de kilosu ve ölçümleri öndeydi doktorum +-2 hafta normal karşılıyoruz dedi. Başka bir doktora daha sordum oda aynı şeyleri söyledi
İçini ferah tut canım doktoruna güven. Bebeklerimiz Allaha emanet rabbim onları korur sen gihiç endişe etme. Benimde bir hafta önce beyninde genişleme var dedi doktorum takip edilecek bakalım şuanlık sınırlar içindeymiş Allahıma emanet ettim o korur bebeğimi stres yapıp hamileliğimi kendime dar etmek istemiyorum bebeğim de bundan etkilenirBenim doktor da bir sorun yok şu an normal karşılayabiliriz bu durumu dedi
Evet mantıklı ben karın kısmında olmayınca kasıntı ondan sıkıntıya düştüm. Nemlendirici ile de deniyim olmadı doktoruma da sorayım teşekkür ederimEskiye oranla artabilir kaşıntı vücut kuruluğu artıyor çünkü. Nemlendir istersen. Hamilelikte vücut kaşıntısı daha fazla olur. Eğer extra bir anormallik varsa tabi doktora sor
Ben de kasıntı sadece kollarımda olduğu ıcın o yüzden endıse ettim. Nemlendirici esliğinde doktoruma da sorucam , teşekkür ederimCilt kuruduğu ve gerildiği için kasıntı artar sert şekilde tırnakla vs kasırsanızda çatlak oranınız artar bol bol nemli tutmaya çalısın nemlendirince kasıntınız hafiflerse sorun yok demektir ama devam ederse doktorunuza bi sorun derim
Doğru söylüyorsun canım hepimizin evlatları hayırla sağlıkla vakti zamanında gelsinlerİçini ferah tut canım doktoruna güven. Bebeklerimiz Allaha emanet rabbim onları korur sen gihiç endişe etme. Benimde bir hafta önce beyninde genişleme var dedi doktorum takip edilecek bakalım şuanlık sınırlar içindeymiş Allahıma emanet ettim o korur bebeğimi stres yapıp hamileliğimi kendime dar etmek istemiyorum bebeğim de bundan etkilenir
Merhaba ciddi bir sorun olduğunda doktorun bilgilendirir zaten merak etme, bi geriye düşer bi ileri gider normal demişti doktorum, benim de hep ilerde gidiyor ikizler hiç haftaları ile uyumlu olmadılar bi dahaki kontrolde inşallah ıçin de rahatlar kendini üzmeMerhaba kızlar benim ikizlerim en başından beri çok şükür hep haftalarıyla uyumlulardı ama 2 gün önce (27. Haftadayım) kontrolde kızım 2 hafta geride çıktı oğlum haftasıyla uyumluydu çok üzüldüm doktor olabilir böyle şeyler sorun yok dedi ama 2 hafta gerileme çok fazla değil mi