Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Daha yarım saat olmadı doktoruma yazalı.Dün başladı, bugünde yürüdüm biraz iyice arttı. Neredeyse beni yürütmeyecek derecede canımı acıtıyor. Kasların gerilmesiyle alakalı dedi doktorum. Sıcak uygulama iyi gelir dedi. Bi de magnezyum önerdi

Kızlar bu kamerayı burda çok öneren olmuştu. Gerçekten yorumlarıda iyi.
Hb de şu an nerdeyse 500 tl indirime girmiş. Ben black friday bekliyodum almak için ama daha düşmez sanki
Sepette 2055 tl. Düşünen varsa değerlendirsin
Bebevo VM903 Video Bebek Monitörü

Ben de şimdi aldım, zaten evde xiamo vardı ama kedi kamerası olduğu için yazın anne babaların yanına gidince kullanmak için. Bu ayın sonu kartlarımız inşallah bizi üzmez

Canım ben bu eklediğim kasnağın aynısından ilk kızıma da yaptırmıştım. Senin eklediğin link gibi olanı da annem kendisi yapmıştı. İkisini de kullandım ben. Annemin yaptığını evde bu kasnağı ise hastanede. Çünkü annemin yaptığının zarar görmesi ihtimalinden korktum. Düşse etse o kapıdan o toplar köpükten oluyor dağalcak kırılacak diye onu eve asmıştım. Kasnak düşse de bişey olmaz diye hastanede kullandım.

Amin inşallah canım Allah razı olsun öyle Bi sorunum yoktu

Adacel diye geçiyor boğmacalı olan. Benim dr da sağlık ocağındakiler de boğmacalıyı tavsiye etti. 28. Haftada onu olacağım.

Ay görünce bi gülme geldi Türkiyede köpeğimin kakasını toplamaya kullanıyordum ben bundan yanlış anlamayın poşet evet kullanılır beze de ben o zaman o amaç için almıştım
Evet petshoplarda satılıyor köpekleri gezdirirken çok rahat oluyor bende kullanmıştım geçen sene Hatta geçen çekmecede bu poşetten 1 paket buldum. Kendi kendime dedim bebeğin çantasında bulundururum bez için diye

Çatı ağrısı ben 1 aydan fazladır çekiyorum . Burda da bahsi geçti hatta. Benim dr normal dedi magnezgum ve
Çatı ağrısı o. Yaklaşık 1 aydır ben de çekiyorum hatta burda da bahsi geçmişti. Dr normal dedi. Hem bel ağrım hem çatı ağrım için kalsiyum ekledi kullanmam için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…