Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

İyi yapmışsınız ben 30 oldum bugün insan ağırlaşıyor baya bazen kasılmalar oluyor o yüzden erken yapıp bitirmek iyi

Cybex bebek arabası ve puseti alan var mı? Puset için Cybex Aton S2 i-size ile Cybex Aton B2 i-size i arasında kaldık. Bebek arabası için de Cybex Eezy S Twist ile Cybex Melio arasında kaldık.
Merhabaaa ben de Cybex aldım almanyadan gelecek, henüz gelmedi. Puset için Cybex Aton S2 i-size aldım bebek arabası Balios S Lux aldım. Birde aparatlarını aldım. Henüz gelmediği için yorum yapamıyorum ama buradaki mağazasında bakmıştık Opera İstanbuldan hoşuma gitmişti sürüşü.

Cybex bebek arabası ve puseti alan var mı? Puset için Cybex Aton S2 i-size ile Cybex Aton B2 i-size i arasında kaldık. Bebek arabası için de Cybex Eezy S Twist ile Cybex Melio arasında kaldık.
Valla ben araştırmadım o kadar pusette opera da aton b2'i önerdiler onu aldım. Araba için de cybex eezy twist 2 aldım onu baya araştırmıştım.

Kızlar Merhaba,
Doktor kontrolünden cıktım. Tek arterden dolayı korkarak gidiyorum . Çok şükür hersey yolundaymış. Doktor 1 hafta önden gidiyor dedi. İnanamadım. Gelişim geriliği riskinden dolayı çok korkutuyolardı.25+3 deyim , 845 gr dedi.26+3 ile uyumluymuş. İnşALLAH ilerleyen haftalar da böyle gider saglıkla kavuşurum bebegıme. Şeker yüklemesi yaptırmıştım pazartesi. Çok şükür şeker de çıkmadı.
Annem yanımdaydı 1 aydan fazladır, sürekli dinlendirdi beni ALLAH razı olsun. Dün de abilerinden kalanları cıkardık, ayıkladık . Kız bebek olacağı için hiç giyemeyeceklerini memlekete göndereceğim . Riskli gebelik dedikleri için hiçbirşey hazırlamak istemedim ama acil dogum olursa da hazırlıksız olmayacak. Liste yaptım alışverişe çıkacagım ilk defa kızım için.
Hepinize dua eder,dua beklerim. Allaha emanet olun

Hanımlar selam, göbeğinde gerilme olan var mı? Birkaç saattir özellikle sağ göbek tarafımda inanılmaz bir gerginlik var. Öyle ki otururken falan ağrı yapıyor. Alan mı acıyor kendine anlamıyorum ne olduğunu ama o tarafta hareket ediyor onu da hissediyorum. Başına gelen var mı? 27+3 uz kızımla.

Kızlar bebeğime ilk alışverişini yaptım çok duygusalım...İki oğlum vardı hep mavi,sarı kırmızı görmekten gına gelmiş :) kız kıyafetleri çok tatlııı

Bunları aldım inşALLAH üzerinde görmek nasip olur

Aleykum selam, Bir kaç akşamdır yemeklerden sonra da bende oluyor . Bebek deriyi zorluyor sanki agrı yapıyor . ben de ne oldugunu anlayamıyorum.

Aleykum selam, Bir kaç akşamdır yemeklerden sonra da bende oluyor . Bebek deriyi zorluyor sanki agrı yapıyor . ben de ne oldugunu anlayamıyorum.
Aynen öyle, deri ağrıyor valla. Biraz uzandım sol tarafa falan hafif geçti gibi sonra ayağa kalktım tekrar oldu. Herhalde o tarafta diye ve büyüyor diye oluyor bilemiyorum. Yarın doktor randevumuz var gidince sorayım bunu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…