Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy inşallah canim bu saatten sonra artık inşallah hepimiz vaktinde dogururuz. sorunsuz sıkıntısız

Hayırlı akşamlar hanımlar merak ettiğim bir şey sormak istiyorum takviye olarak neler kullanıyorsunuz Ben şu anda Demir magnezyum multivitamin ve D vitamini kullanıyorum
Bende saydıklarınızı kullanıyorum ama bugün doktor değiştirdim ve doktorum multivitamini kestirdi.Çok Kilo aldığım ve iştahım çok açık olduğu için.Sadece omega verdi onun yerinegeri kalanlara devam

demiri gece içebilirsiniz yatmadan o kadar rahatsız etmiyor o zaman

Nevresim takımı nasıl bişey aldiniz acaba park yatak için

Bu aldığınız sayfa guvenilirmi acaba bide %10indirimli nasıl yapılıyor

Nevresim takımı nasıl bişey aldiniz acaba park yatak için
Ayrıyetten almadım açıkçası. Park yatak-2li lastikli çarşaf-ortopedik iç yatak set halinde Amazon’da 150 euroydu. Zaten ben yastık yorgan vs kullanmayacağım için alez ve lastikli çarşaf bana yetiyor.

Arkadaşlar şeker yükleme testi ücretlimi ve mide bulandırıyormu yaptıranların bardır mutlaka
Ben üniversite hastanesinde yaptırdım içeceği eczaneden alıp gel diyorlar o paralı sadece 100 lira gibi bir parası vardı. Benim 50likti hiç midemi bulandırmadi aynı gazoz gibiydi ama kişiden kişiye değişebilir tabi

Bu aldığınız sayfa guvenilirmi acaba bide %10indirimli nasıl yapılıyor
ben de burdan biri paylaşınca incelemiştim sayfayı. ürünler kaliteli görünüyor. İlk defa alışveriş yaptım. Ürünler elime ulaşınca yazayım size inşALLAH. İndirimi ben de yapamadım. Maile kod geldi dedi ama gelmedi. Ancak 3. ürüne yüzde 30 indirimli aldım .

Arkadaşlar şeker yükleme testi ücretlimi ve mide bulandırıyormu yaptıranların bardır mutlaka
Ben devlet hastanesine gidiyorum. Orda sadece içeceği alıp gittim.Başka ücret ödemedim. Biraz bulandırdı midemi . Ama kimisi tadı güzel diyor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım .

Merhaba hanımlar,

Dün adet sancısına benzer bir ağrı başladı. Bugün doktora gittim. Rahimde tonus var ama açılma yok. Rahim ağzı 33 mm (normal olduğu söylendi). Doktor vajinal ve makattan fitil başlattı. 1 hafta katı yatak istirahati verdi. Hamileliğimin başından beri çok yoğun çalışıyorum sebebin bu olduğu söyledim. Şu an çok vicdan azabı çekiyorum. Ultrasonda 27+4, adet tarihime göre 26+1 bebeğim. Evvelce böyle bir durum yaşayıp vaktinde doğurabilen oldu mu?

Hayırlı akşamlar hanımlar merak ettiğim bir şey sormak istiyorum takviye olarak neler kullanıyorsunuz Ben şu anda Demir magnezyum multivitamin ve D vitamini kullanıyorum
Benimkileri sıralıyorum
D3 k2 vitamini(ocean) , magnezyum (magnifem), demir (femifer c), omega 3 (prognom).

Ben 10 gün önce yaptım medicana hastanesi'ndeki hayat sigortam karsılıyor hatta içeceğimi bile onlar verdi şeker çıkanları etkılıyor benim sıbırda çıktı ben şeker hıc sevmem zorla içtim kusma vs dediler zor tuttum kendimi sonrasında daha çok zorlandım zaten sınırda çıktı bebeklerin gelişimi ikiside iki gün önde amniyon sıvıları olmasıbgerektigi gibi benim kilo alımımda ıkızlere rağmen az bile dedi doktorum kuzenim endokrinoloji uzmanı hemen ona attık sonucları bi diyetisyen arkadasına yönlendirdi ben az ve uzun aralıklarla yediğim için olabilirmiş daha sık aralıklarla ara oğünleri kacırmadan bi liste yaptık ona uymaya çalışıyorum haftaya salı tekrar endokrinoloji kan testi yapacak bu arada bende tablo şeklinde aclık ve 1 saat tokluk şeker testi yapıyorum evde kullanılan cihazlarla sımdılık iyi bakalım salı günü kanda neler çıkacak görecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…