- 30 Haziran 2013
- 21.068
- 16.393
ayy inşallah canim bu saatten sonra artık inşallah hepimiz vaktinde dogururuz. sorunsuz sıkıntısızİyi aman hep iyi olun iyi olalım inşallah insan sona yaklaştıkça daha bı merak ediyor sesiniz çıkmayınca arada tıklayın hepimiz vakitlice sağlıcakla doğumdan sonrada bebeklerimizi burda konuşalım inşallah
Bende saydıklarınızı kullanıyorum ama bugün doktor değiştirdim ve doktorum multivitamini kestirdi.Çok Kilo aldığım ve iştahım çok açık olduğu için.Sadece omega verdi onun yerineHayırlı akşamlar hanımlarmerak ettiğim bir şey sormak istiyorum takviye olarak neler kullanıyorsunuz Ben şu anda Demir magnezyum multivitamin ve D vitamini kullanıyorum
demiri gece içebilirsiniz yatmadan o kadar rahatsız etmiyor o zamanHiç bir şey kullanmıyorum yarın kontrole gıtcem inşallah doktor dan fırca yıcem içtiğim vitamın demir aşırı mide yanması yapıyor istifa ediyorum mide koruyucu içsem de yarım saat kesiyor sonra yine istifa ediyorum yarın söylicem belki farklı ilaç verir aşırı yorgun ve haksızlık var olmadı bir kan tahlili de yaptırcsm baksın herşeye
Nevresim takımı nasıl bişey aldiniz acaba park yatak içinSelam kızlar kızımın bütün alışverişlerini tamamladımBebek arabası Cybex eos lux( bunu görerek mağazadan aldım) geri kalanı Amazon’dan aldıklarım park yatak costway, nevresim takımı, alez, iç yatak, küvet, kova, maşrapa, banyo bakım seti, sünger, emzirme pedi( lansinoh 60lı), Philips Avent sterilizatör, Philips Avent biberon ısıtıcı, Bebon burun temizleyici aparat, Momcozy eller serbest süt pompası tekli, Momcozy 120li süt saklama poşeti, Pampers Premium protection 1 numara 180li bez, Momody korse, Frosch yumuşatıcı, Frosch bebek çamaşır deterjanı, bebek puset örtüsü, gümüş kapak 999 ayar, Momi sallanan elektrikli ve şarjlı ana kucağı, Pampers harmonie new born 24 paket ıslak mendil. Tabii bi de rossmann ve dme gidip görerek bir şeyler aldım biberon vs. Bi de temudan bir dolu bişeyler aldım
Bu aldığınız sayfa guvenilirmi acaba bide %10indirimli nasıl yapılıyorKızlar bebeğime ilk alışverişini yaptım çok duygusalım...İki oğlum vardı hep mavi,sarı kırmızı görmekten gına gelmiş :) kız kıyafetleri çok tatlııı
Sweety 3’lü Tulum Seti
Sevimli ve Rahat 3 Parça Tulum Seti - Çıtçıtlı Bebeğinizin konforu ve şıklığı için tasarlanmış bu 3 parçalı tulum seti, pratik kullanımı ve sevimli tasarımıyla ebeveynlerin favorisi olacak. Yumuşak ve esnek kumaşı sayesinde bebeğinizin hassas cildine dosttur ve rahat bir gün geçirmesini sağlar...nunubabyshop.com Sandra Fistolu Yenidoğan Takım
✅ Nefes alabilir: Pamuklu bebek ürünleri, hava geçirgenliği yüksek bir malzeme olduğu için bebeğinizin cildinin rahatça nefes almasına izin verir. Bu, bebeğinizin cildinde nem birikimini önleyerek tahriş ve mantar enfeksiyonu riskini azaltır.✅ Cilt tahrişini önler: Bebeklerin hassas ciltleri...nunubabyshop.com Ava 5 Parça Çiçek Nakışlı Yenidoğan Takım
Sevimli ve Yumuşak 5 Parçalı Yenidoğan Bebek Seti 🌟 Bebeğinizin ilk günleri için tasarlanan bu özel set, yeni doğan ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanmıştır. %100 pamuklu kumaşı ile bebeğinizin hassas cildine nazik bir dokunuş sağlar ve şıklığıyla göz doldurur. Set İçeriği: Üst: Çıtçıt...nunubabyshop.com
Bunları aldım inşALLAH üzerinde görmek nasip olur
bella maison sarı muslin takımını aldım. Bir tane daha alacağım ama karar vermedimNevresim takımı nasıl bişey aldiniz acaba park yatak için
Bella maisonun bebek havlusuda çok iyi yumuşacık alacaklar varsabella maison sarı muslin takımını aldım. Bir tane daha alacağım ama karar vermedim
havluyu e bebekten aldım bununla ilk zamanları geçirip bornoz takımı alicam paşayaBella maisonun bebek havlusuda çok iyi yumuşacık alacaklar varsa
Ayrıyetten almadım açıkçası. Park yatak-2li lastikli çarşaf-ortopedik iç yatak set halinde Amazon’da 150 euroydu. Zaten ben yastık yorgan vs kullanmayacağım için alez ve lastikli çarşaf bana yetiyor.Nevresim takımı nasıl bişey aldiniz acaba park yatak için
Ben üniversite hastanesinde yaptırdım içeceği eczaneden alıp gel diyorlar o paralı sadece 100 lira gibi bir parası vardı. Benim 50likti hiç midemi bulandırmadi aynı gazoz gibiydi ama kişiden kişiye değişebilir tabiArkadaşlar şeker yükleme testi ücretlimi ve mide bulandırıyormu yaptıranların bardır mutlaka
ben de burdan biri paylaşınca incelemiştim sayfayı. ürünler kaliteli görünüyor. İlk defa alışveriş yaptım. Ürünler elime ulaşınca yazayım size inşALLAH. İndirimi ben de yapamadım. Maile kod geldi dedi ama gelmedi. Ancak 3. ürüne yüzde 30 indirimli aldım .Bu aldığınız sayfa guvenilirmi acaba bide %10indirimli nasıl yapılıyor
Ben devlet hastanesine gidiyorum. Orda sadece içeceği alıp gittim.Başka ücret ödemedim. Biraz bulandırdı midemi . Ama kimisi tadı güzel diyor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım .Arkadaşlar şeker yükleme testi ücretlimi ve mide bulandırıyormu yaptıranların bardır mutlaka
Benimkileri sıralıyorumHayırlı akşamlar hanımlarmerak ettiğim bir şey sormak istiyorum takviye olarak neler kullanıyorsunuz Ben şu anda Demir magnezyum multivitamin ve D vitamini kullanıyorum
Ben 10 gün önce yaptım medicana hastanesi'ndeki hayat sigortam karsılıyor hatta içeceğimi bile onlar verdi şeker çıkanları etkılıyor benim sıbırda çıktı ben şeker hıc sevmem zorla içtim kusma vs dediler zor tuttum kendimi sonrasında daha çok zorlandım zaten sınırda çıktı bebeklerin gelişimi ikiside iki gün önde amniyon sıvıları olmasıbgerektigi gibi benim kilo alımımda ıkızlere rağmen az bile dedi doktorum kuzenim endokrinoloji uzmanı hemen ona attık sonucları bi diyetisyen arkadasına yönlendirdi ben az ve uzun aralıklarla yediğim için olabilirmiş daha sık aralıklarla ara oğünleri kacırmadan bi liste yaptık ona uymaya çalışıyorum haftaya salı tekrar endokrinoloji kan testi yapacak bu arada bende tablo şeklinde aclık ve 1 saat tokluk şeker testi yapıyorum evde kullanılan cihazlarla sımdılık iyi bakalım salı günü kanda neler çıkacak görecegizArkadaşlar şeker yükleme testi ücretlimi ve mide bulandırıyormu yaptıranların bardır mutlaka