Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Google da 10 -12 mm olmalı falan yazıyor. Sanki sınır gibi belki ultrason cihazı farklı ölçtü. Sağlıkligi yerindedir. İçini ferah tut
Evet doktorum da 12 sınır dedi şuanlık endişe edicek bir durum yok büyüme gözlemlersek farklı konuşuruz dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Hemen diğer doktoruma gittik tüp bebek sürecinde takipli olduğum doktoruma gittik o biraz rahatlattı ama perinatolojiye yönlendirdi yinede bir git baksın diye. Birde 28. Haftadayım kilosu 1465 çıktı ölçümlerde de 29+4 lerce çıktı bilmiyorum kilosu da fazla geldi gibi

Canım bence korkmana gerek yok doktorlar her şeyi ben söylemiş olayım diyerek söylüyor şüphelendiği bir şey başına dert olur diye. Takma yani sen beslenmene vs dikkat et yememezlik etme o fark neyse kapanıp gider. Takip edeceğiz dediği şey 2-3 kontrol sonra normale dönüyor genelde doktorların.

Sınır 12ymis zaten korkma canım Allah'ın izniyle ilerlemeden atlatır inşallah stres yapma ki bebek te etkilenmesin
İster istemez stres oldum ya sakinleşmek çalışıyorum gittim bide okudum bazı kişilerin hikayelerini iyi ilerleyen gibi kötü ilerleyenler de var onlar daha çok etkiledi

İnşallah öyle olur ya dua edip bekliycez artık benim yapabileceğim bişey yokmuş

Kızlar merhaba bebek arabası almayanlar için ben ikizlerime tekli sekılde iki adet trendyol dan söyledim. Mimma baby diye bi marka puseti sırt çantası bebek arabası 3unu set olarak aldım 3500 gibi bir fiyata . Düşünecek olan olursa dıye yazmak istedim gerçi yasak mı böyle yazmak onu da bilmiyorum ilk defa yazdım bu sekılde . Dün sipariş verdim bugün geldi baya da begendım benım ihtiyaclarımı karsıladı dıyebılırım bilginiz olsun sizin de :)

içinizi ferah tutun, allahın izniyle her şey çok güzel olacak. Doktorlar her şeyi söylemek için söylüyorlar o sebeple. Her şey çok güzel olacak siz inanın dua edin

Ay kızlar 6.ayı doldurduk hamilelik güncellemesi yeni geldi bana sanırım ya. En son at gibi gezdim fıldır fıldır İstanbul’da, herkes kızdı bu halinle geziyorsun diye ama çok iyiydim. Nazar mı ettiler nedir, o günden beri belim ağrıyor durduk yere(eskiden iş yapınca ağrırdı), yorulduğumu hissediyorum nefes alışlarım değişti. Daha 3 ay var önümde, son ayı düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…