Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam çok teşekkür ederim

Ben pompa almadım, bazıları hiç gerek olmadı diyor o sebeple doğumdan sonra bakacağım ilk başta gerekirse hastane tipi kiralarım ya da direk hemen alırım diye düşündüm

Normal elektrikli pompa da alacak mısın? Yoksa sadece eller serbest mi kullanacaksın?

Normal elektrikli pompa da alacak mısın? Yoksa sadece eller serbest mi kullanacaksın?
Kuzenim Philips avent kullandı sonra eller serbest diye bebebao aldı hiç fark yok diyor bebebao pozitif anlamda daha iyi demişti
Ve doktor bir arkadasım iki bebeğini de bebebao ile büyüttüğünü söyledi ben bu yüzden ilk tercihimdi ama ilk başta masaj özelliği ile sütun gelişini hızlandırmak çoğaltmak için çok yararlı olduğunu defalarca okumuştum sağmasam bile masaj özelliği çok işime yarayacak ikiz bebeklerim olacagı için de zaten ne kadar erken cogalırsa sütüm o kadar iyi diye düşündüm o yüzden şimdilik elektrikli almam diye düşünüyorum ama yine de almam gerekirse burdan da yenilerim tabi sizi de

Ben kızımda elektrikli tekli pompa aldım süt arttırmak için çok işimi gördü. Sadece çalışan anneler için değil bence herkese lazım. Bi de Mochi vardı süt topluyordum onla da. Şimdi Almanya’da mochi bulamadım aynı mochi gibi medelanın bu ürününü aldım aynı mantık aynı işi görüyor

Pompa olarak ben de eller serbest almak istiyorum ama normal kablolu elektrikli pompa da almayı düşünüyorum. Kızımı 19 ay emzirdim Kasım 15de memeyi kesmiştim. Yani tam 1 sene önce bugün seneyi devriyesi bugün

Eklentiler

• IMG_7772.png
    214,6 KB · Görüntüleme: 5
Elektrikli ama çokta mük değil çekim gücü
Ben kızımda weebabynin elektrikli pompasını kullanmıştım yeterliydi benim için o zaman bir tane lansinoh bir tane momcozy eller serbest ve şu aldığım süt toplayıcı işimi görür inş. Zaten Kasımda kızımı emzirmeyi bırakmıştım Mayısta hamile kaldım süt kanalları henüz çekilmemişti bile hamile kalınca hatta ilk 3 ay süt gelmeye başlamıştı

Ben pompa almadım, bazıları hiç gerek olmadı diyor o sebeple doğumdan sonra bakacağım ilk başta gerekirse hastane tipi kiralarım ya da direk hemen alırım diye düşündüm
Bende almadım gerek olursa hemen eczanelerden temin edilebilir. Ama gerek olmazsa boşuna para vermiş olmak beni üzer benimde etrafımdakiler gerek olmadığını söylediler biberon falan onları da almadım duruma göre hareket edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…