Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Eğer enfeksiyon yoksa yeterli magnezyum alıyorsan karnın komple taş gibi olup yani kasılıp gevşemiyorsa düzenli, sorun yoktur. Olur bu zamanlar normal.

Günaydın kızlar, bu aralar dolgu kanal vb yaptıran oldu mu? Şimdi disimde geçici dolgu var ama kanal yapmamız lazım dedi doktor..
ben dolgu yaptırdım ikinci trimester ve sonrasında diş tedavisi yaptırabilirsin hatta diş için film de çekebilirler demişti. ama dişçiler rapor istiyor işlem yapmak için doktorum rapor yazmıştı. rapora rağmen röntgeni çekmedilrr ama dolgu yaptırdım.

Bu sabah bebişimizin ilk alışverişini yaptık
Hastane çıkışı (ikincisi bir tanede hediye geldi)
Damatlık takım alt üst (fotograf çekimi için)
Arılı alt üst takım 3-6 ay
2 tane uzun kollu zıbın 3-6 ay
5 tane kısa kollu zıbın 3-6 ay
2 tane fermuarlı patiksiz 3/6 ay tulum
Dışarda giydirmek için Polar tulum 3/6 ay
Triko mikili salopet 3/6 ay
2 tane banyo havlusu
10 lu ağız bezi
2 tane müslin battaniye
Bavul içi düzenleyiciler 6 lı
Puset örtüsü
.
Dünde hediye gelen hastane çıkışı elime ulaştı bayıldım kumaşına rengine sizede atayım fikir olur içeriği çok kapsamlı keselerle geldı onlarda kullanışlı olacaktır benım ıcın birde ağız bezi de hediye geldi, birde müslin battaniye kalın hediye almışlar birde deterjan sagolsunlar

Kızlar benım herkesten nefret ediyorum modum açıldı ya. Sürekli aglayasım geliyor, aglayasım gelmediği vakitlerde de uykum geliyor bu sefer de neden uyuyorum dıye aglıyorum
Ben senin uykusuz halinim. Herkesi gömüyorum kendi içimde. Niye böyle oldu diye ağlıyorum. Geçecek inşallah

Reactions: dhn
Günaydın kızlar, bu aralar dolgu kanal vb yaptıran oldu mu? Şimdi disimde geçici dolgu var ama kanal yapmamız lazım dedi doktor..
Ben 10 gün önce 6 dolgu, kanalımın son kısmı, 2 adet implantin son kısmı, 3 kaplama, diş temizliği, röntgen (ama hamilelik için olan varmış ondan ), vs. Yaptım. Doktor agri kesici için de sanırım adrenalinsiz mi ne demişti hamilelere uygun ondan yaptı hep. Benim 2.trimester hep diş tedavisi ile geçti. 25+5 iz kızımla. Ben 3 haftalik hamileyken bilmeden implanta ve kanala falan başlamıştım sonra hamile olduğumu öğrendim doktor bekle 2 yi dedi. En son işlemleri bitireyim mi dediğimde eğer 2 veya 3 seanstan fazla surecekse yaptırma bekle doğumu demişti. Toplamda 4 kez gittim yanlis hatirlamiyorsam 2.trimesterda. sagolsunlar her gittigimde sirf daha az geleyim diye daha cok islem yaptilar. Normal planin disinda yaptik hamilelikten dolayi. Açıkçası bir sorun olmadı bende ama yapılan anestezi türünden sanırım ağrı oluyordu ama mecbur katlanıyordum. Zor biraz kolay gelsin, Allah güç versin.

Ben senin uykusuz halinim. Herkesi gömüyorum kendi içimde. Niye böyle oldu diye ağlıyorum. Geçecek inşallah
İnşallah ya bi de bebeklerım çok hareketli olunca agrım da oluyo o zaman baya , bi yandan oh oh hareket edin diye şükredip diğer yandan agrıyo dıye de ağlıyorum kafam pırıl pırıl yani

Bende oda yok ilk çocuğum heyecandan hep alırım sanırdım ama hiç öyle olmadım sağdan solda hediyeler harici birşeyi yok yavrumun
Benimde bir zıbın bile yoktu ,geçen gece oturdum kedi kartımı patlayıp yüklü bir alışveriş yaptım.şimdi hergün en az 5 kargo geliyor sevdiklerimi bırakıp gerisini iade edeceğim.ilk çocukta 12.hafta başlamıştı alışveriş bunda 24.hafta anca 3.olursa artık doğuma girerken falan anca

Kızlar selam eşimle köye gittik çiftlikten çiğ süt aldık. Kaynatsam yoğurt yapsam yesem mi? Hamilrlikte riskli ama canım da çekiyor güzel bi yoğurt bilemedim. Çok temiz çalışsam iyice kaynatsam olmaz mı?

Çatlamaya meyilli misin? Ben de aspirin kullanıyorum kan sulandırıcı gibi çatlama çok olmaya başladı weleda yağ kullanmaya başladım bi de bunu kullanıyorum nemlendirici
Evet kolay çatlarım. Ama gebelikte hiçbir şey kullanmama rağmen çatlamadım. 0 çatlak. Bir de göbeğim değil göğüslerimin biraz altı yanlar ve sırtım kaşınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…