- 30 Haziran 2013
- 21.010
- 16.223
maziye gidip yalçın çakır efsaneleri de olur gibime geldi şuanMüge anlı izle Xe gir ya da YouTube’dan yağmur çevik magazin programı falan izle aşırı güzel oluyor tam guilty pleasure
Ergenlikte çocuk büyümüyor kocaman bir sorun büyüyor vallahi hiç hoşlanmıyorum ergenlerdenaynen o mod canım ergenlikten bile öyle hızlı bir büyüme olmuyor daha
Valla ciğer geliştiriciyi bana ne zaman vururlar onu da hiç konuşmadık sağolsunlar ben sormadan bilgi vermeyi çoğu zaman unutuyor sonradan aklına geliyor her şeybenim perinatolog da 32 de ciğer geliştirici yapıp 34u görürüz inşallah diyorben 20 ocak diyorum hala
Eğer enfeksiyon yoksa yeterli magnezyum alıyorsan karnın komple taş gibi olup yani kasılıp gevşemiyorsa düzenli, sorun yoktur. Olur bu zamanlar normal.Kızlar sol kasığımda çok ağrı oldu bugün benim ya. 28. Haftadayım. Sanki spor yapmışım da zorlamışım gibi. Erken doğum hikayelerini okudukça anksiyetem azıyo sürekli. Canım da hiç tatlı değil normalde, acaba çok mu ağrıyo doktora mı gitmeyelim de dayanıyor muyum diye gözüme uyku girmiyor. Bu dönemde ağrılar normal sanırım di mi? En hızlı büyüdüğü zamanlar galiba. İçimi ferahlatın gözünüzü seveyim
Canım son 3 aylık dönemde dişçiye gitmek sorun değil dedi bana Almanya’daki dişçi. Hatta benim 3 aralıkta randevum var. Ama yine de sen de sor.Günaydın kızlar, bu aralar dolgu kanal vb yaptıran oldu mu? Şimdi disimde geçici dolgu var ama kanal yapmamız lazım dedi doktor..
ben dolgu yaptırdım ikinci trimester ve sonrasında diş tedavisi yaptırabilirsin hatta diş için film de çekebilirler demişti. ama dişçiler rapor istiyor işlem yapmak için doktorum rapor yazmıştı. rapora rağmen röntgeni çekmedilrr ama dolgu yaptırdım.Günaydın kızlar, bu aralar dolgu kanal vb yaptıran oldu mu? Şimdi disimde geçici dolgu var ama kanal yapmamız lazım dedi doktor..
sor canım sen kafaları milyon oluyorValla ciğer geliştiriciyi bana ne zaman vururlar onu da hiç konuşmadık sağolsunlar ben sormadan bilgi vermeyi çoğu zaman unutuyor sonradan aklına geliyor her şey
benim kız iki yaş sendromu ile başladı sendromuydu çağıydı derken dün akşam poposuna vurarak uyuttumErgenlikte çocuk büyümüyor kocaman bir sorun büyüyor vallahi hiç hoşlanmıyorum ergenlerden
Günooooo, ben diş çektirdim, benim doktorum kanal dolgu vs yaptırabilirsin dediGünaydın kızlar, bu aralar dolgu kanal vb yaptıran oldu mu? Şimdi disimde geçici dolgu var ama kanal yapmamız lazım dedi doktor..
Günaydın kızlar, bu aralar dolgu kanal vb yaptıran oldu mu? Şimdi disimde geçici dolgu var ama kanal yapmamız lazım dedi doktor..
Ben senin uykusuz halinim. Herkesi gömüyorum kendi içimde. Niye böyle oldu diye ağlıyorum. Geçecek inşallahKızlar benım herkesten nefret ediyorum modum açıldı ya. Sürekli aglayasım geliyor, aglayasım gelmediği vakitlerde de uykum geliyor bu sefer de neden uyuyorum dıye aglıyorum
Ben 10 gün önce 6 dolgu, kanalımın son kısmı, 2 adet implantin son kısmı, 3 kaplama, diş temizliği, röntgen (ama hamilelik için olan varmış ondan ), vs. Yaptım. Doktor agri kesici için de sanırım adrenalinsiz mi ne demişti hamilelere uygun ondan yaptı hep. Benim 2.trimester hep diş tedavisi ile geçti. 25+5 iz kızımla. Ben 3 haftalik hamileyken bilmeden implanta ve kanala falan başlamıştım sonra hamile olduğumu öğrendim doktor bekle 2 yi dedi. En son işlemleri bitireyim mi dediğimde eğer 2 veya 3 seanstan fazla surecekse yaptırma bekle doğumu demişti. Toplamda 4 kez gittim yanlis hatirlamiyorsam 2.trimesterda. sagolsunlar her gittigimde sirf daha az geleyim diye daha cok islem yaptilar. Normal planin disinda yaptik hamilelikten dolayi. Açıkçası bir sorun olmadı bende ama yapılan anestezi türünden sanırım ağrı oluyordu ama mecbur katlanıyordum. Zor biraz kolay gelsin, Allah güç versin.Günaydın kızlar, bu aralar dolgu kanal vb yaptıran oldu mu? Şimdi disimde geçici dolgu var ama kanal yapmamız lazım dedi doktor..
İnşallah yaBen senin uykusuz halinim. Herkesi gömüyorum kendi içimde. Niye böyle oldu diye ağlıyorum. Geçecek inşallah
Benimde bir zıbın bile yoktu ,geçen gece oturdum kedi kartımı patlayıp yüklü bir alışveriş yaptım.şimdi hergün en az 5 kargo geliyorBende oda yok ilk çocuğum heyecandan hep alırım sanırdım ama hiç öyle olmadım sağdan solda hediyeler harici birşeyi yok yavrumun
Evet kolay çatlarım. Ama gebelikte hiçbir şey kullanmama rağmen çatlamadım. 0 çatlak. Bir de göbeğim değil göğüslerimin biraz altı yanlar ve sırtım kaşınıyor.Çatlamaya meyilli misin? Ben de aspirin kullanıyorum kan sulandırıcı gibi çatlama çok olmaya başladı weleda yağ kullanmaya başladım bi de bunu kullanıyorum nemlendirici