Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar bugün 23 +0 da detaylı ultrasonda girdim çok şükür herşey yolunda fakat bebeğin kilosu 670 gr ve üst sınırda şeker yüklemesi yaptır dedi. Yaptırmaya niyetim yokken böyle diyince arada kaldım. Sizlerin kaç haftalık kaç kilo ki babyleriniz? Dr mu çok abarttı kiloyu?

Kızlar selam bugün klinikuma yani büyük hastaneye gittim ultrason baktı doppler baktı uzun uzun. Sezaryen hakkında konuştuk. Riskler vs. Sezaryen olmaya karar verdim. Annemle de eşimle de konuştum. Çok üzülerek mecburen 2. Sezaryen olacağım. Elimden gelen bir şey yok. Denesem normal doğumu riskler çok fazla. Ama yapacak bir şey yok

25+1 görünüyor doktorda ama son adet tarihimi yazınca bütün uygulamalar 25+3 gösteriyor. Kilosu 750gram.

benim 22+5 de yapıldı 550 gram idi şuan 25+4 dün 850 gramdi fazla veya sınırda demedi bana iyi dedi

Suyu nasıldı bebeğin ? Kilosu biraz fazla gibi ben olsam sanırım yaptırırdım şeker taramayı

Aman beee öyle demeyeydi iyiydi şimdi 10 gün var dr a gitmeme. Belki de bi tosuncuk büyütüyorumdur içimde
Öyle düşünme, bebeğin tombik doğması ya da anne karnında biraz kiloca ileride olması şüphe gerektirecek durumdur. Sen baktır emin ol için rahat etsin. Ve şeker varmış gibi beslen. Önlemini al canım.

Benim de 1 hafta 1 gün ileride çıktı o sebeple ben normal kilo alıyorum ve diğer şeyler normal olmasına rağmen benden de istedi. En yakın zamanda yapacağım testi. Tabi eşim 4.5 kilo doğmuş ama 25+6 1080 gram

Haklısınız canim anneler iyi ki varsınız kendi doktoruma gidip yaptırayım. Emin olayım. Allahım sağlıkla çocuklarımızı kucağınıza almayı nasip etsin.

Selam kızlar bebek arabasına karar verdiniz mi? Hangi özellikleri sebepli tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim ?
Merhabalar, ben cybex eezy twist 2 alacağım ama eşim iş gezisinde almanyadan alacak. Fiyatı neredeyse yarısı tr'dekinin. Bize kullanım anlamında en rahatı o geldi almanyada da fiyatı uygun olunca direk trdeki diğer seçenekleri eledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…