Valla ergen erkek ya da kız görünce sarımsak gösterip haç işareti yapabilirim öyle tiksindim kız kardeşim sağolsunOfff ergenlikte erkek çocukları yurda yerleştirilmelihatta öncesi de bahçeli ev şart diyorlar ya:) kesinlikle. geneli haydut gibi ben oğlum tam 14 ü doldurunca hamile kalmışım lgs zamanı . Öncesinde 13-14 yıl aşk yaşıyorduk. Şimdi uyuz oluyoruz karşılıklı birbirimize ve asıl şimdi başlıyor en az 10 yılı var Hele okulda kursta sınıfa girdiğimde 17-20 yaşlar arası full testesteron kokuyor arka taraf beni bu ara bunalttı erkekler aman aman aman :) bin dokun bin ah işit oldum
Valla bak tr şartlarında 2.yi kaldıramayız düşüncesine saygıyla eğilirim. Zaten hayatta kalma mücadelesi gibi ortam o yüzden haklısınız canım.Ay aslında ben istiyorum da bir de kızım olsun ama şimdi 34 yaşındayım, bunu doğuracağım da büyüteceğim de sonra bir tane daha yapacağım da ..kaç yaşında olacağım Yoksa daha erken anne olsam kesin isterdim. Eşim de bu çocuğumuza her şeyin en iyisini yapalım modunda, ikincisini ekonomik olarak kaldıramayız diye düşünüyor sanırım
5 aldım ama 93 kiloyumNe güzel canım her şey yolundaymışneden öyle dedi ki doktor çok mu kilo aldın?
Valla heh işte kayınvalide böyle akrep gibi oluyor ıyh sevimsiz yaAy kızlar biraz dedikoduDün detaylı usg fotoğrafını gösteriyoruz kayınvalideme. Burnu, dudakları eşime, gözlerime kaynıma benzermiş inşallah. Ben de 9ay taşıyacağım ya kulak memesi de bana benzer inşallah dedim Sinir oldum, güldük o an da eşim de diyor kıskanma. He dedim kuzguna yavrusu Şahin görünürmüş
Ben kaynanam ile görüşmüyorum.Valla heh işte kayınvalide böyle akrep gibi oluyor ıyh sevimsiz yabenim kızım içinde yeni doğduğu zaman hep kocama benzetti durdu şimdi ona benziyor buna benziyor hiç diyemiyor çünkü kızım benim küçüklüğümün kopyası. Kardeşim’e çektiğini söyledi eşim geçen ay Allah korusun diyor kv kişisi. Ben de dedim ay size çekmesin de sizin kemikleriniz çok iri malum dedim hiç bişey diyemedi kiloluyum diyemez de hep kemiklerim iri der
İlk çatlamaları gördükten sonra 3 Öğün yağlanmaya başladım desem yeridirCanım benim arkadaş kadın dogumcunun yanında çalışmış uzun yıllar o bana şey demişti birkaç farklı ürün al her gün değiştirerek sür. Bir de çatlatma cilt yapısıyla alakalı daha çok. Kimisi sabah akşam yağlanır yine catlar kimisi hiç sürmez hiçbir şey olmaz. Ben ilk gebeliğimde düzensiz sürdüm banyodan banyoya bir de son aylar sürmedim. Catladı bayağı. Hatta kolumun arkası memelerim kalçamşimdi her sabah ilk işim yağlanmak farklı ürünler sürüyorum her gün. Karnımda su an bir şey yok ama memem çatladı valla
Aaa canım yapma ama normal bunlar anne oluyoruz elbet izler olacakİlk çatlamaları gördükten sonra 3 Öğün yağlanmaya başladım desem yeridirdaha fazla olmasın yada derinleşmesin diye. Lierac ve biodermanın yağını da alıcam hepsini sürücem artık olursa da yapacak yok ya. Dün çok ağladım çatlıyorum diye ama kızım için değer
Öyle tabiki ama işte asıl içerlediğim görüntümle birlikte hayatımın da değişiyor olması ve bu değişikliğe hazırlıklıyım sanıyordum 5 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyoruz ama yine de tam hazır değilmişim ya da hormonlarım beni çok zorluyorAaa canım yapma ama normal bunlar anne oluyoruz elbet izler olacaküzüldüm şimdi bak. sabah akşam yap yeter hayat göbeğimizden ibaret değil çocuktan ibaret de değil.
Bu hayatımın değişeceği gerçeğiyle ara sıra yüz yüze gelince ben de çok daralıyorumÖyle tabiki ama işte asıl içerlediğim görüntümle birlikte hayatımın da değişiyor olması ve bu değişikliğe hazırlıklıyım sanıyordum 5 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyoruz ama yine de tam hazır değilmişim ya da hormonlarım beni çok zorluyor
Kdz Ereğli mi? Düşüncelere dalınca insanın gözü çok korkuyor ama genel düşünüp rabbimin kolaylığını vereceğine inanınca rahatlıyor insan. Eve kapanmazsın ya alırsın bebişini fıtı fıtı dolaşırsınız park bahçe kafe falan.Bu hayatımın değişeceği gerçeğiyle ara sıra yüz yüze gelince ben de çok daralıyorumGeçen sene evlendik, hop Erzurum’a taşın, bu sene Ereğli. 2 yıldır arkadaşım yok etrafımda, sosyalliğim sıfırlandı. Şimdi bebek olunca hepten eve kapanacağım diye çok korkuyorum
Evet Kdz Ereğlideyiz. İnşallah dediğiniz gibi olur bakalımKdz Ereğli mi? Düşüncelere dalınca insanın gözü çok korkuyor ama genel düşünüp rabbimin kolaylığını vereceğine inanınca rahatlıyor insan. Eve kapanmazsın ya alırsın bebişini fıtı fıtı dolaşırsınız park bahçe kafe falan.
Yaaa memleketimdesinEvet Kdz Ereğlideyiz. İnşallah dediğiniz gibi olur bakalım
Ayyy çok mutlu olurumYaaa memleketimdesinbizim de yıl sonu Alaplıya taşınma durumumuz var gelirsem ben arkadaş olurum sana
Ereğli çok güzeldir eve tıkılma çık gez dolaş sahilini çok seviyorum benAyyy çok mutlu olurum
Doktorun kim kime gidiyorsun kontroleAyyy çok mutlu olurum
Ereğli çok güzeldir eve tıkılma çık gez dolaş sahilini çok seviyorum ben
Çavdarlı tarafında oturuyoruz, üşeniyorum her gün arabayla inmeyeDoktorun kim kime gidiyorsun kontrole
Alevden çok memnun kalanı duydum arkadaşlarım onda doğum yaptı. Bende geldiğimde hep hülya hocaya gidiyorum oda çok ilgili ❤Çavdarlı tarafında oturuyoruz, üşeniyorum her gün arabayla inmeye
Alev hanıma gidiyorum. Çok memnunum şimdilik
Olabilir haklısın sen deÖyle tabiki ama işte asıl içerlediğim görüntümle birlikte hayatımın da değişiyor olması ve bu değişikliğe hazırlıklıyım sanıyordum 5 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyoruz ama yine de tam hazır değilmişim ya da hormonlarım beni çok zorluyor
Ben de Hülya hanımı duydum çokça. Ama buradan biri geçmişte malpraktisi olduğundan bahsetti, o yüzden direkt Alev hanıma gittimAlevden çok memnun kalanı duydum arkadaşlarım onda doğum yaptı. Bende geldiğimde hep hülya hocaya gidiyorum oda çok ilgili ❤