Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ergen erkek ya da kız görünce sarımsak gösterip haç işareti yapabilirim öyle tiksindim kız kardeşim sağolsun Bahçeli ev mev değil direkt dondurmak gerekiyor 25de açacaksın pamuk gibi oh

Valla bak tr şartlarında 2.yi kaldıramayız düşüncesine saygıyla eğilirim. Zaten hayatta kalma mücadelesi gibi ortam o yüzden haklısınız canım.

Ay kızlar biraz dedikodu Dün detaylı usg fotoğrafını gösteriyoruz kayınvalideme. Burnu, dudakları eşime, gözlerime kaynıma benzermiş inşallah. Ben de 9ay taşıyacağım ya kulak memesi de bana benzer inşallah dedim Sinir oldum, güldük o an da eşim de diyor kıskanma. He dedim kuzguna yavrusu Şahin görünürmüş

Valla heh işte kayınvalide böyle akrep gibi oluyor ıyh sevimsiz ya benim kızım içinde yeni doğduğu zaman hep kocama benzetti durdu şimdi ona benziyor buna benziyor hiç diyemiyor çünkü kızım benim küçüklüğümün kopyası. Kardeşim’e çektiğini söyledi eşim geçen ay Allah korusun diyor kv kişisi. Ben de dedim ay size çekmesin de sizin kemikleriniz çok iri malum dedim hiç bişey diyemedi kiloluyum diyemez de hep kemiklerim iri der

Ben kaynanam ile görüşmüyorum.

Kaan Uras'ı bilmiyor bile şu anda. bırak yorum yapmayı kucağına bile alamaz

İlk çatlamaları gördükten sonra 3 Öğün yağlanmaya başladım desem yeridir daha fazla olmasın yada derinleşmesin diye. Lierac ve biodermanın yağını da alıcam hepsini sürücem artık olursa da yapacak yok ya. Dün çok ağladım çatlıyorum diye ama kızım için değer

Aaa canım yapma ama normal bunlar anne oluyoruz elbet izler olacak üzüldüm şimdi bak. sabah akşam yap yeter hayat göbeğimizden ibaret değil çocuktan ibaret de değil.

Aaa canım yapma ama normal bunlar anne oluyoruz elbet izler olacak üzüldüm şimdi bak. sabah akşam yap yeter hayat göbeğimizden ibaret değil çocuktan ibaret de değil.
Öyle tabiki ama işte asıl içerlediğim görüntümle birlikte hayatımın da değişiyor olması ve bu değişikliğe hazırlıklıyım sanıyordum 5 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyoruz ama yine de tam hazır değilmişim ya da hormonlarım beni çok zorluyor

Bu hayatımın değişeceği gerçeğiyle ara sıra yüz yüze gelince ben de çok daralıyorum Geçen sene evlendik, hop Erzurum’a taşın, bu sene Ereğli. 2 yıldır arkadaşım yok etrafımda, sosyalliğim sıfırlandı. Şimdi bebek olunca hepten eve kapanacağım diye çok korkuyorum

Kdz Ereğli mi? Düşüncelere dalınca insanın gözü çok korkuyor ama genel düşünüp rabbimin kolaylığını vereceğine inanınca rahatlıyor insan. Eve kapanmazsın ya alırsın bebişini fıtı fıtı dolaşırsınız park bahçe kafe falan.

Evet Kdz Ereğlideyiz. İnşallah dediğiniz gibi olur bakalım

Çavdarlı tarafında oturuyoruz, üşeniyorum her gün arabayla inmeye
Alev hanıma gidiyorum. Çok memnunum şimdilik
Alevden çok memnun kalanı duydum arkadaşlarım onda doğum yaptı. Bende geldiğimde hep hülya hocaya gidiyorum oda çok ilgili ❤

Olabilir haklısın sen de hem hormonlar hem de birden bire böyle değişiklikler… kabul için zaman gerekebiliyor

Alevden çok memnun kalanı duydum arkadaşlarım onda doğum yaptı. Bende geldiğimde hep hülya hocaya gidiyorum oda çok ilgili ❤
Ben de Hülya hanımı duydum çokça. Ama buradan biri geçmişte malpraktisi olduğundan bahsetti, o yüzden direkt Alev hanıma gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…