- 12 Aralık 2013
- 315
- 296
Ay hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ikizleriGüncelleme yapayım sonuc çıktıktan sonra dr çok yüksek olduğu için gün içinde tekrar muayeneye çağırdı ve iki kese göründü biri 13 mm diğeri ondan küçükbüyük şok içerisindeyim
Ay hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ikizleri
Benimde 4 haziran bakalım hayırlısıZaman geçmiyor bat 5 haziran.
Bakalım gelebilecek miyim buraya
Benim de 5 haziranZaman geçmiyor bat 5 haziran.
Bakalım gelebilecek miyim buraya
Benimde 4 haziran bakalım hayırlısı
Güzel haberler alırız umarımBenim de 5 haziran
Sira sira güzel haberler vermek nasip olur inşallahBenim de 8
Canım benim de annem yeni atlattı sana sımsıkı sarılıyorum acil şifalar diliyorum geçecek burada güzel haberlerle buluşuruz inşallahKızlar topluca çok güzel haberler alalım istiyorum, herkesin öyküsü birbirinden farklı
Kasım ayında 11 haftalıkken kürtaj oldum ikiz bebeklerimi kaybettim. Sonrasında da sanırım stres kaynaklı tekrar gebelik olmadı. Annem kanser tedavisi görüyor durumu da çok iyi değil ben ilgileniyorum şimdi, ona da bi yaşam sevinci olsun istiyorum açıkçası
Allah bir daha yaşatmasın size o kadar sevindim ki iyi olmasınaCanım benim de annem yeni atlattı sana sımsıkı sarılıyorum acil şifalar diliyorum geçecek burada güzel haberlerle buluşuruz inşallah
Çok geçmiş olsun kötü günler geride kalsınKızlar topluca çok güzel haberler alalım istiyorum, herkesin öyküsü birbirinden farklı
Kasım ayında 11 haftalıkken kürtaj oldum ikiz bebeklerimi kaybettim. Sonrasında da sanırım stres kaynaklı tekrar gebelik olmadı. Annem kanser tedavisi görüyor durumu da çok iyi değil ben ilgileniyorum şimdi, ona da bi yaşam sevinci olsun istiyorum açıkçası
Yaklaşık aynı dönemde olmuş bende 21 kasımda kürtaj oldum hala gebe kalmaya çalışıyorumKızlar topluca çok güzel haberler alalım istiyorum, herkesin öyküsü birbirinden farklı
Benim de 17 kasım, aynı şekilde ben de çok çabaladımYaklaşık aynı dönemde olmuş bende 21 kasımda kürtaj oldum hala gebe kalmaya çalışıyorum
2024 şubat annelerinde acını çok paylaşmıştık Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin çok çok sevindim senin adınaSelamlar beta hcg testi yaptırdım, 196 ile aranızdayım. Şubat başı Ocak sonu gelecek minnağım. O yüzden hem burayı hem ocağı takip edeceğim. Hayırlı, kolay bir gebelik dönemi dilerim herkese.
Yaa seni burda gördüğüme cok mutlu oldum canm şubat annelerindeydinSelamlar beta hcg testi yaptırdım, 196 ile aranızdayım. Şubat başı Ocak sonu gelecek minnağım. O yüzden hem burayı hem ocağı takip edeceğim. Hayırlı, kolay bir gebelik dönemi dilerim herkese.
İnşallah bu defa yavrularımızı kucağımıza alacağız. Rabbim sevindirsin.Yaa seni burda gördüğüme cok mutlu oldum canm şubat annelerindeydin
Bende senin gibi kaybettim bebeğimi 26 haftalıkken