Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Test yaptım pozitif insalalh yarın kan vermeye gidecegim

Merhaba anne adayları :) reglimden 8 gün gecikti sol kasığımda ara ara ağrı oluyor bugün test yaptım fotoğrafını göndersem bakabilir misiniz ? ( bu arada gebelik bebek vs vs konularında hiç bilgim yok)

ahahahaaa çok güldüm Istanbul Avrupa yakasında hastane dr önerilerinizi beklerim

Kızlar ben de bugün test yaptım. Hayalet çizgi çıktı gibi. Haftaya kan vermeye gidiyorum. İnşallah gönlümüzden geçen olur

Selamlar beta hcg testi yaptırdım, 196 ile aranızdayım. Şubat başı Ocak sonu gelecek minnağım. O yüzden hem burayı hem ocağı takip edeceğim. Hayırlı, kolay bir gebelik dönemi dilerim herkese.
Doktorla görüştünüz mü. Kaç günlük gebeliğiniz? Tahmini doğum tarihi belirtti mi acaba

Doktorla görüştünüz mü. Kaç günlük gebeliğiniz? Tahmini doğum tarihi belirtti mi acaba
Şu an gebeliğim çok yeni, henüz beta ile takip ediyorum. 4 haftalık hamileyim. 1 uygulamada doğum tarihi 2 Şubat 1 uygulamada ise 31 Ocak gösteriyor. Doktorların tarih vermesi için henüz çok erken. 40 hafta üzerinden hesaplama yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…