Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    109
risk almaya gerek yok bence gece bi iki denedim baktım olmuyor uyku açılıyor gece zehir oluyo gece de biberonla içsin napayım bazen gündüz bizim de oluyor öyle ama dediğniz gibi biraz oyalayıp tekrar teklif edince emiyor.

Ben bu zamana kadar çok unuttum vermeyi ya iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ya. Vicdan yapıyorum unutuyorum diye
Kızım yaz bebesiydi yalan yok çoğu zaman vermiodum kötü yapıyor diye. Ama güneşi bol alıyordu. Bu kış bebesi o vicdana girmek istemiyorum. 3 gün tatilde bol güneş aldı zaten yanıma almamıştım vermedim valla çocuk pamuk gibiydi. 3 damla fazla ya günlük 1 damla vericem bağırsakları kaldıramıyor koliğini tetikliyor. Eşim işe gitmedi akşama kadar kahvaltı yapamadık. Yemeği bile dışardan istettik. Bir dışarı çıkarken nefes aldık. Rabbim kimseye göstermesin kolik bebek çok zor. Bugün bir ağladım bi yemek yedim. Şimdi uykuya daldı sabahtan toplasan 2 saat uyumamıştır. Gerisini sen düşün bacım.

Evet gaz sancı koliği tetikliyor. Zaten kaka yapamadı sabahtan . Zeytin yağı sürdüm parmağımla masaj yaptım. 2 saat sonra yaptı da şimdi uyudu.

Evet risk var ama işte korunmasını söyledim eşime ama bunu 5 senede zor yaptık tekte olmaz diye düşündü
Valla daha ilişki yaşamadık. Benimki 40 bekliyor kudurmuş. Korunmasız ilişki yok. Üstüne delik varmı diye kontrol edicem dedim. Kanallar şuan açık pat diye hamile kalınır valla. Benimki yeter. Boşuna demiyorlar ilk çocuk erkek oldumu 2 düşünülmüyor. Bu bizi 1 ayda bitirdi sıpam. Kızımın canını yiyim annelik ne rahattı onda

Çok iyi anlıyorum seni ama o evre geçici sanırım bizim ki de 40. Indan sonra başladı ztn sonra ortalama 1.5 ay çok kötüydü. Şimdi daha hafiflemeye başladı. 3. Ay dolcak. İnşallah biter kolik mevzusu. Dayan bacım

Benim şuan en önemli gündemim çocuğun sağlıklı bir şekilde beşiğinde uyumaması. Karın üstü uyuyor sadece bende öyle olunca uyuyamıyorum gözüm üstünde bütün gece. Ya kucağıma alıcam göğsümde uyutucam. Ozmn bende uyuyorum hafif eğimli şezlongta yatar gibi. Ama heryerim tutuluyor. Beşiğine sırt üstü yatırdığım an 5-10 dk da uyanır. Kundak fln pış pış yapsak hadi yarım saat 1 saat uyusun max. Oda hep pışpış destekle karın üstü uyurken biyandan pırt yapıyor gaz çıkarıyor. Rahatlıyor. reflü yatağının üstünde bide aşa kaydırıyor kendini top gibi yapıyor. kafasınıda arada bir sağa sola çeviriyor

Kızçede gündüzleri yüz üstü yatırıodum çok rahat ediyordu. Sağa sola kafasını döndürdükten sonra gecede uyutmuştum. Annelik içgüdüsü en ufak sese zaten uyanıoz. Ama bu sıpam sevmiyor. Uyusa aslında gaz sancıları için de iyi olacak ama kıyameti koparıyor. Enerjin tamken gündüz alıştırma yap canım. Sürekli kucakta ve yüz üstü uyuduğu için alışmış. Diğer türlü sıçrayarak uyanıolar. Ses ıkınma falan geri dalıyorlar. Oda alışır inşallah. Elimi hanginize atsam hepimiz beteriz. Yeni nesil bebeler nedir böyle ya. 1 gün rahat etsek atomu parçalamışız gibi sevinioz peheee.

Yok ya benim önceden de öyle aman aman belirtim olmazdı. Pkosum ben regl zaten düzensizdi olduğunda da önden lekelenmem olurdu. Şimdi de lekelenme şeklinde ama 4 günü geçti hala regl başlamadı. Aman ben açılışı yaptım da noldu hep stres korunsaydık keşke.
Kız benimde iki üç gündür bebeğimin gece uykusunun saatini geri alıyordum 4 5 gibi uyuyan bebeğim önce 2 de sonra birde dün akşam da 11 de gece uykusuna geçti bu sabah 3 damla vitamini verdim aha bu saat oldu gözümüze uyku girmedi cır cır ağlıyo
Aman ben ettim sen etme kız 5 sene Allah ne verdiyse yapıştırdık zar zor sonunda bebişimiz oldu adama şimdi korumak zulüm geliyor
Ya kızlar bide benim bir problemim daha var ya ben normal doğum yaptım kesi atıldı içten ve dışta dikişlerim oldu. Ben vajinanın genişlediğini düşünüyordum daha öncede forumda okumuştum doğum sonrası birlikteliklerde vajina genişliği hep problem olmuş. Bende de sanırım dikişlerden dolayı darlık var bu iyi bişey eşimin baya hoşuna gidiyor eskisinden de darmış. Ama benim canım acıyor alışmadığım için mi bilmiyorum ilişki sırası ve sonrasında canım acıdı. Hele ilkinde sanki ilk kez birlikte oluyor gibiydik. Çok acık anlattım kusura bakmayın bu konuda doktora gitsem yapabileceği bişey olur mu?

kızlar selam aranızda alerji ilacı kullanan var mı
ben kullanıyorum şöyle doğumun ilk günleri dikiş acısıyla hapşırık öksürük çakışmasın diye yenidoğan doktoruna danışıp bilaxten almıştım. süte geçmez diyemiyorum yeterli çalışma yok gözlemleyerek için demişti mümkün olduğunca az içtim burun spreyiyle idare ettim
geçtiğimiz günlerde alerji doktoruna gittim iki ilaç verdi bilaxten artık bende işe yaramıyordu. bu iki ilacın kombinesi de var sma süte geçtiği için onu veremedim ayrı ayrı kullanırsın dedi sabsh farklı ilaç akşam farklı ilaç kullanıyorum.
bizimki de beşiğinde yatmıyor hiç baştan beri aynı yatakta yatıyoruz yatak üstüne reflü yatağıyla ayırdık yerini alıştı tabi buna beşiğine gün içinde koyuyorum mızmızlanıyo ama bi yerlere gittiğimizde salonlarda kanepe koltuk üstlerinde çok güzel uyuyo

dün gece her yerim kasılmalar başladı allerset var evde kararsız kaldım içip içmemek 48 saatte açılıyormuş vücuttan

Dikişle ilgili olmayabilir canım. Benim 10cm açılmam olmuştu sonra acil sezeryan oldu bebek çıkmadı yani. Ama ilk sefer hayatımdaki ilkten bile daha zordu acılıydı, daha iyileşmemişti demek ki. Gitgide normale döndü tam iyileşene kadar bence ihtiyacın olan şey zaman… Emzirdiğimiz için hormonlar da baskılanıyor kayganlastırıcı vs kullanmak lazım

Aynısını ben yaşadım. Doğum sonrası ilk ilişki aşırı acılıydı ve kanama oldu. Üstelik sezaryen doğumdu benim planlı sezaryen ve altta açılma hiç olmadan doktor hormonlardan dolayı kuruluk yaşadığımı söyledi. Bi süre kayganlaştorıcı kullan dedi ama düzeldi 1-2 ilişkiden sonra.

Bir çılgınlık yapıp yola koyulduk. Bayramı bizimkilerin yanında geçirmeye gidiyoruz. Herif dayanamadı sanırım götüreyim biraz kafa dağıtın yıprandın diyor. Paşam demiyor iki çocukla bunaldım o bir hafta kalıp dönecek. Biz kalırız arrık kalabalık herkes biraz ilgilendi mi biter .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…