- 13 Kasım 2022
- 1.935
- 4.001
Yüzümüz gülsün rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın inşallah.Yaa seni burda gördüğüme cok mutlu oldum canm şubat annelerindeydin
Bende senin gibi kaybettim bebeğimi 26 haftalıkken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzümüz gülsün rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın inşallah.Yaa seni burda gördüğüme cok mutlu oldum canm şubat annelerindeydin
Bende senin gibi kaybettim bebeğimi 26 haftalıkken
Allah razı olsun bana ettiğiniz duaları hiçbir zaman unutmayacağım.2024 şubat annelerinde acını çok paylaşmıştık Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin çok çok sevindim senin adına
Amin inşallah cnmYüzümüz gülsün rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın inşallah.
Henüz hamile değilim inşallah rabbim nasip ederİnşallah bu defa yavrularımızı kucağımıza alacağız. Rabbim sevindirsin.
Tez vakitte hayırlı haberlerini alalım inşallahHenüz hamile değilim inşallah rabbim nasip eder
Amin inşallah cnmTez vakitte hayırlı haberlerini alalım inşallah
Hayirli olsun canimMerhaba kızlar hayırlı olsun hepinize, Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Benim sat 27 nisan 3 gün önce kan verdim hcg değerim 229 çıktı yarın kadın doğuma gideceğim
Teşekkür ederimHayirli olsun canim
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin canım belirtilerin nelerdi?Merhaba kızlar hayırlı olsun hepinize, Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Benim sat 27 nisan 3 gün önce kan verdim hcg değerim 229 çıktı yarın kadın doğuma gideceğim
Çok teşekkür ederim Belirtim yoktu aslında 1 gün gecikmiştim sadece, regl sancısı gibi sancılarım oldu bende bi test yapayım dedim pozitif çıktıHayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin canım belirtilerin nelerdi?
Çok teşekkür ederimHayirli olsun canim
Benim 3 gün kala vermişti sonuçSelamlar,erken gebelik testleri en erken ne zaman sonuc veriyor , şu an reglime 7 gün var dün test yaptim dayanamadım negatif cikti
Yumurtlama ve döllenmeye bağlı olarak kişiden kişiye değişiyo maalesefSelamlar,erken gebelik testleri en erken ne zaman sonuc veriyor , şu an reglime 7 gün var dün test yaptim dayanamadım negatif cikti
Güzel haberler alırsınız inşallah bekleyen herkesBenim de 8
İnşallah canım sizler de bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah dua edin bizim için deGüzel haberler alırsınız inşallah bekleyen herkes
Hayırlı olsun gittiniz mi doktora :)Merhaba kızlar hayırlı olsun hepinize, Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Benim sat 27 nisan 3 gün önce kan verdim hcg değerim 229 çıktı yarın kadın doğuma gideceğim