Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sabahlar! bende de ilk günlerden beri var, çok kusmamaya çalışıyorum, limon vs. yiyorum bazen biraz, olan da var olmayan da var, ikisi de problem değil, olmayan daha şanslı tabi, özellikle yaz ya şimdi, her şeyin kokusu çok geliyor, sonra da bulantı artıyor, şu an bilgisayardan bile plastik kokusu alıyorum :SHayırlı sabahlar kizlar bugün ilk defa mide bulantısı başladı sanki biraz temuzluk yapacaktım bugün ama biraz zor galiba sürekli midemm bulanıyor erken başladı sanki ya zorlasmaz inşallah sizde nasıl durumlar
Sizin sat neydiHayırlı sabahlar! bende de ilk günlerden beri var, çok kusmamaya çalışıyorum, limon vs. yiyorum bazen biraz, olan da var olmayan da var, ikisi de problem değil, olmayan daha şanslı tabi, özellikle yaz ya şimdi, her şeyin kokusu çok geliyor, sonra da bulantı artıyor, şu an bilgisayardan bile plastik kokusu alıyorum :S
ay çok geçmiş olsun allah korusunGünaydın kızlar ben normalde sabah kızı kreşe bırakmadan önce kahvaltı etmem çay may içmem. Bu sabah canım çay istedi kızım da yanımdaydı benden çubuk kraker falan istedi uzanıp verirken elim çay bardağına çarptı kupadaydı çay yere düştü kupa. Kızımın ayaklarına bacaklarına geldi. Çocuğu aldım soğuk suya soktum. Uzun süre su tuttum çıkardım üfledim bacaklarına baktım bi şey olmamış allahtan. Çay çok kaynar değildi soğumuştu biraz ama aklım çıktı. Hemen kuruyunca silverdin sürdüm tüm ayaklarına bacaklarına. Çok korktum ya çok
Benim 22 Nisan, olası doğum tarihi aslında 27 Ocak gibi görünüyor, ama buradayım, o gruba da bakıyorum arada, o grubun çoğu 10'uncu haftalarda biraz ileride geliyor.Sizin sat neydi
aynen ben de hep eksiye yoruyorum istediklerimi bakalım ne olacaklarGünaydın hepinize güzel anneler, canım sürekli turşu,limon, çiğköfte, sirke ve tuzlu ekşi her şeyi istiyor. Kız istiyorum belki psikolojiktir. Bu aşerme olayına inanıyor musunuz :) ye tatlıyı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ya yorumlarınızı bekliyorum :) bir de su anda hepimiz aşağı yukarı 5-6 hafta arasındayız. Kilo alma, aşerme durumlarınız nedir. Ben 174 boyunda 72 kiloydum öğrendiğimde 75 olmusum bile 2 haftada. inşallah 100 olmam
Bende de sadece göğüs hassasiyeti var cokBenim bu sefer çok hafif bir bulantı dışında belirtim yok çok garip göğüs hassasiyeti bile yok her gebelik farklı hiç bir belirti consiyetle ilgili bilgi vermiyor. Yüzük hurafesini yaptım erkek çıktı cin takvimine baktım erkek Rus takvimi kiz diyor. Gerçi Rus takvimi kızımı erkek diyordu. Nipt yaptıracağım için çok beklemeyecegim ama merak da ediyorum. Sağlıklı gebelik gibi geliyor aslında şuan gitsem kalp atışını duyarım. 7. Haftaya girdi ama bayramdan sonrayı bekleyeceğim.
Ha bir de sadece et istiyorum aserme gibi de değil. Sarımsaklı şeyler istiyorum pide lahmacun kebap
Ben de sürekli bir şey yemek istiyorum ama yememeye çalışıyorum ilk aylarda kilo almamak için . Daha midem bulanmaya başlamadı bakalımGünaydın hepinize güzel anneler, canım sürekli turşu,limon, çiğköfte, sirke ve tuzlu ekşi her şeyi istiyor. Kız istiyorum belki psikolojiktir. Bu aşerme olayına inanıyor musunuz :) ye tatlıyı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ya yorumlarınızı bekliyorum :) bir de su anda hepimiz aşağı yukarı 5-6 hafta arasındayız. Kilo alma, aşerme durumlarınız nedir. Ben 174 boyunda 72 kiloydum öğrendiğimde 75 olmusum bile 2 haftada. inşallah 100 olmam
Evet şimdi görünmez belki tüm bayram o stresi çekmek istemem beklemek daha iyiBende de sadece göğüs hassasiyeti var cok
Şükür kasık ağrılarım da zorlamıyor Beklemek çok zor biliyorum ama bayramdan sonra kalp sesini daha güçlü duyarsınız insallah
Normal akıntı evet oluyor ama kahverengi olmadı önceki gebeliğim de olmustuKızlar sizinde akıntınız oluyor mu? Bazen çok açık renkli kahverengi akıntım oluyor ağrım yok ama
Valla yarın kontrolüm var ama tedirgin ediyor beni birkaç gündür oluyor çok açık renkli bugün 6.haftaya girdikNormal akıntı evet oluyor ama kahverengi olmadı önceki gebeliğim de olmustu
Doktor o zaman bana açık kahverengi sorun olmaz demusti ama koyu reng olirsa Protestan veriyolar 12 . haftaya ya kadar tedbir amaçlı bende öyle olmustuValla yarın kontrolüm var ama tedirgin ediyor beni birkaç gündür oluyor çok açık renkli bugün 6.haftaya girdik